reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 evet DDU bahsettigim. her neyse ztn herseyimi D drive a atmistim, C de sadece windows u tutuyodum buna ragmen guncelleyemiyolar meh. yok zaten, bundan sonraki workstation larimi sadece VM uzerinden yurutucem. virtual box i, usb den boot edip degisik bilgisayarlarda calistirma tecrubesi olan var mi? performans fln nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Olm kahretsin telefondayım, windows logosundam sonra siyah ekran geliyor ve kalıyor, bazen kendi kendine reset atıyor bazen atmıyor öyle takılıyor 15 dakka. Ama yok ya reboot ya siyah ekran... Napacaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Boot'ta F8'e basıp repair menüsüne girecen vindovzun, oradan rollback yapacan. F8 çalışmıyorsa restart spamlarsan otomatik olarak repair menüsüne bootlar windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 LTSB'nin varlığından haberdar degildim. İlk formatta kuracagim. biraz baktim da, Bu bize gelmez. ATM, kiosk vs gibi şeyler içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 son update'ten sonra benim kulaklık yyyyyyyyy olarak gözükmeye başladı. ilk başta microfon fln çalışmıyordu, privacy'den güvenli ayarlarını fln değiştirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ShadowFax said: LTSB'nin varlığından haberdar degildim. İlk formatta kuracagim. biraz baktim da, Bu bize gelmez. ATM, kiosk vs gibi şeyler içinmiş. bize gelmez değil aslında, pek bir farkı yok sadece updateleri vs direkt indirmiyor. bir farkı yok pek kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bize gelmez yani yok, onu kullanmasınlar senin gibiler diye diyorlar. Bloat da yok, xbox, bir sürü ıvır zıvır program. Kur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 son güncellemeden sonra e diye 500mblık bi harddisk oluşturdu. Yeterli alan yok falan diyor yer açmak istermisiniz diyor. Nedir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 ya o bende de oldu ne saçma şey o birde arkadaş bu son kapanan sayfaları pc tekrar açılırken niye açıyor nasıl kapatıcam ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 chrome degilmi onu yapan. https://superuser.com/questions/237608/how-to-hide-chrome-warning-after-crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 90 günlük denemeyi kullanmak için indiriyorum şimdi LTSB'yi. Beğenirsek satın alma imkanımız yok mu şimdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Yok, deneme korsanlanmiyor bu arada. TPB'dakini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 reyou said: chrome degilmi onu yapan. https://superuser.com/questions/237608/how-to-hide-chrome-warning-after-crash beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 kzpmaza said: 90 günlük denemeyi kullanmak için indiriyorum şimdi LTSB'yi. Beğenirsek satın alma imkanımız yok mu şimdi bunu? Amazondan enterprise key ile olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Office.com'daki hesabima baktim, ayda 24TL'ye LTSB veriyorlar. Exchange Online icin actigim kurumsal hesap, kurumsal hesap kullanmak icin kurum olmak gerekmiyor tabii. Exchange Online'i da 14,50TL'ye veriyorlar ki neredeyse diger tum kisisel posta saglayicilardan daha ucuz, Fastmail'den, Runbox'dan, Google'dan filan. Ayda 24TL'ye isterseniz yani originali. E3 plani. 5 bilgisayara yuklenebiiyor ama sanirim. LTSB de sart degil, paketle tum Windows'lar geliyor olmali, Windows 10 Pro da kurabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Gerge, LTSB için ayda 14 TL fazla değil mi abi? oem enterprise key iş görmüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 14TL Exchange Online abi ki cok ucuz bir fiyat. Dolar artmadan once ucuzdu, simdi iyice ucuz. Fastmail gibi, Runbox gibi, ProtonMail gibi kisisel hesaplar icin olan benzerleri hep daha pahali, ustelik tam Exchange yani. LTSB 24TL. Cok pahali tabii. Almadim zaten, ofisten bilgisayar geldigi icin kendi kisisel bilgisayarimda gonul rahatligiyla Linux kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Hayır, ltsbyi active etmek için office subı çok gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Llama said: reyou said: chrome degilmi onu yapan. https://superuser.com/questions/237608/how-to-hide-chrome-warning-after-crash beceremedim IP Adresini, RDP kullanici adi ve sifreni yaz. BECERICEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 ShadowFax said: Hayır, ltsbyi active etmek için office subı çok gereksiz gibi Gerekli degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Dur şimdi bu LTSB yi aktive etmek için, Normal windows 10 enterprise keyi oluyor mu ? Yoksa ona farklı entreprise LTSB mi lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ya arkadaşlar ben sıyırmak üzereyim. bir all-in-one aldım. üzerinde eski usül 1TB HDD var. Bilgisayar açılırken yaklaşık bir 5dk boyunca disk kullanımı %100 seviyesinde. Totaldeki kullanıma bakıyorum neredeyse 50mb falan o da. ama %100 gösteriyor. herneyse bu durum bir süre sonra geçiyor. Fakat illetin şöyle bir derdi var; biraz kullandıktan sonra windowsu, uyku moduna geçerken mavi ekran alıyor. Ben kendim sleepe alsam sıkıntı yok. başına gelen var mıdır? önerisi olan çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 malware olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 clean installda başladı lanet şey ya. hardware'de sıkıntı mı var acaba dedim, çalıştırmadığım diagnostic utility yazılımı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 çok anlamam ama hardware gibi duruyor. mavi ekranda hata kodu falan bişey var mı? bi de garantisi varsa gönder gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar