Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 game dvr'ı kapattım, gene de 30fps'e düşüyor bazen alt+tab yapınca, anniversary sorunlu cidden oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Sam said: anniversary update'i yükledim, file search tuşumu feedback hub'a atamışlar ve kaldırılamıyor. bir yamayla daha hayatımı zorlaştırdığın için teşekkürler ms. ilk feedback'im "değiştirtin tuşu" oldu ama "got it" demişler zaten, artık ne zamana. Yeni mi? Paket no ne? 1607 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 evet 1607. game dvr kapalı ama war thunder'a alt+tab'leyip geri dönünce bazen 30fps'e kitliyor. tekrar tekrar yapınca düzeliyor filan acayip. game mode yapacağına gölge etme başka ihsan istemez ms. sweeney'in dediği gerçekleşiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 windoz7 masterrace işte gaming için neden zorluyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 2020 ye kadar windows 7 desteği devam ediyormuş, bende büyük ihtimal 2020 ye kadar devam onunla, ondan sonra düşüneceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 windows 7 gerçekten daha mı iyi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 dx12 only oyunlar yüzünden win10'a geçtim ben. henüz sıkıntı yaşamadım ama zorlamasalar win7'de kalırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 https://www.extremetech.com/computing/242795-microsoft-warns-windows-7-dangerously-insecure-2017 XP kadar yaşatmayacaklar herhalde 7'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 mayın tarlası bile yokmuş bu ne böyle çakma windoz olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Our goals with Game Mode are pretty straightforward. It’s really about making Windows 10 the best operating system to play your games. https://www.rockpapershotgun.com/2017/01/25/windows-10-game-mode-explained/ Sanki olacak gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 hee olur bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 adamlar resmen xbox app siliniyor, silmesinler diye onun içine entegre etmiş koskoca os özelliğini. satya nutella kafası bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 avast son güncellemesinde ms'in yıllardır yapmış olması gereken şeyi yapmış zaten: said: Autodetect new games: automatically adds newly run games to a list of game entries. This setting enables Game Mode to launch the next time you run the game. Pause Windows updates: temporarily prevents Windows from performing updates. Trigger high performance (for laptop users): switches the power plan to the highest performance setting. Set games to high priority: boosts the priority of the game process to ensure that the game runs smoothly even when background processes are running. Hide intrusive applications pop-ups: temporarily disables pop-ups from applications on your PC. No Avast interruptions: temporarily disables Avast pop-ups, notifications, and scheduled scans. Disable Windows notifications: temporarily disables Windows notifications. şunları yapabiliyordur umarım win10 game mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Bu windows 10, saati kendi kafasına göre değiştirip duruyor. Bir sürü şeye baktım ama sonuç alamadım. Net bir çözümü olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 İnternet saat senkronizasyonunu kapattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Windows inatla her update'ten sonra resim görüntüleme,pdf,video izleme olaylarını default'luyor.Bunu nasıl engelleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 http://www.carifred.com/stop_resetting_my_apps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Bütün updateleri kapattım ben aylardır mutlu mesut yaşıyorum, gerçekten çekilecek gibi değil win10'un güncelleme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Valla her şey kapalı, ama cidden kafasına göre saat oynuyor. Deli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Sinowhatrecup said: Valla her şey kapalı, ama cidden kafasına göre saat oynuyor. Deli etti. Bende sadece group policy editorden "windows update leri indirirken sor" ve "windows update de sürücüleri indirme" ayarlı. Tarih ve Saat ayarların nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Sinowhatrecup said: Valla her şey kapalı, ama cidden kafasına göre saat oynuyor. Deli etti. youtubeda how to turn win 10 updates off videolarını dene, hintli bir abimiz windowsun baya bir derinliklerinde bir ayarları kapattırmıştı ondan sonra oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Eyv cevaplar için. Youtube olayına bakayım, zaten sadece baklımadık o kaldı sanırım. Ayarlar aynı bende de böyle ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ev kullanıcısı için en uygun nereden edinebilirim? Çokta çıplak versiyon olmasın biraz dolu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 allkeysshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ah orayı biliyorum. Biraz daha pek bilinmedik 5 kavanoz bal 100 lira tarzı bir yer aramıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar