kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 benim gibi saçınız beyazlamasın diye yazıyım, önce gpartition isoyla başlattım pcyi her şeyi silip new partition yaptım ntfs olarak. sonra install ekranında cmd açıp sırasıyla; diskpart list select disk 0 clean convert GPT yazarsanız oluyor. şimdi install diyip custom diyip istediğiniz sürücüye windows kurabilirsiniz.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 sadece cmd açıp onları yazsanızda %99 olur, gpartition isosuyla başlatmadan yani.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 monster abra için win10 sürücüleri çıkmış
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Today, we are proud to announce that Microsoft has acquired Havok, the leading provider of 3D physics, from Intel.
Slint Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Font problemi yaşayan var mı? Chrome, battle.net vs. fontları 8.1'den farklı görünüyor. Directwrite kapadım ama düzelme olmadı.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Laptop'a yüklemeyi deniyorum. yükleme %80 civarına geldiği zaman bi restart atıyor. Sonra siyah ekranda kalıyor. Kapatım açtım yüklemeyi geri aldı, eski windows 7 ye döndü. 3 defa denedim. Var mıdır bunun çözümü? download dosyasındaki dosyaları silip denedim bu arada.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 son yamalarda ne yaptılar bilmiyorum ama canına okudular sistemin. tarihin en uzun açılış ve kapanış süreleri, start menüsünde neye bassam iki saatte açılıyor, universal media server ps3'te 2 gün önce çatır çatır oynattığı dosyaları oynatamıyor dünden beri.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ssdde takılma sorunları bir süredir var zaten w10 ertesi başladı, trimlemeyi mi unutuyor diye manuel optimize ettim. İşe yaradı mı emin değilim. Şimdi system restore ile boğuşuyorum, her biri yeni windows install kadar sürüyor herhalde.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 system restore ile 14'üne aldım düzelmedi, ayın 7'sine çektim düzeldi. windows tarihinin en iyi özelliği ya. defer upgrades yaptım bakalım birkaç ay ertelemeye çalışayım bari. dünden beri çalıştıramadığım anime dosyası şak diye oynadı. püh sana satya nadella ms'i. beceriksiz herifler. bu arada yüklediğim tek şey de axedice'ın age of patatece demosu ve wasteland 2 director's cut yani. wl2 yeni net bilmemne sürümü kurdu bir de.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bişi dicem, biraz daha bekliyim 8.1'den geçmek için diyodum ama kendi kendine başlamış, %60'a gelmiş falan. iyi bari yükliyim artık. backup almama gerek var mı? yoksa update gibi yüklüyor mu direkt?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 update gibi yüklüyor, bütün programlar aynen çalışmaya devam ediyor. user ve program files klasörleri bozulmadı c'deki.
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Esh said: ssd cok mu eski ki trim istiyor? Trim ssd eskiyince mi yapılıyor ki? Bende intel ssd var, namussuz her hafta düzenli yap diye uyarıyor beni. Aldığımdan beri üstelik.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 trim bütün ssd'lere düzenli gereken birşey haftalık falan, defrag niyetine. system restore'dan sonra şimdi de BÜTÜN windows app'ları bozuldu, çalışmıyorlar lawl. gj ms. store app da çalışmadığı için reinstall da edemiyorum lmao. çok iyi ya. bravo ms harbi helal.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 otomatik açık haftada bir yapmak üzere ama bende 12 gündür yapmamıştı. ssd'ye sağ klik properties, sonra optimize var tablerden birinde.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Teşekkür ettim, bildiğin defragmış ama trim falan yazmıyo bende.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 defrag değil, ssd için trim. mekanik drive ise defrag. bütün pc kullanıcılarını dedeler nineler sandıkları için optimize adını kullanmışlar iki işlem için de.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 trim öyle bişey değil galiba şimdi baktımda aktif olması yeterli diyor. optimize diyince bildiğimiz defrag yapıyor galiba https://www.technopat.net/2013/09/21/ssdlerde-trim-nedir/
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 http://i.imgur.com/BgceAYT.png Şöyle yazılımı var ordan yapıyorum ben.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 düzeltemedim ya, sıçtı batırdı cidden son update. milletin korktuğu kadar varmış. ne store çalışıyor ne başka bir app. tek çare sıfırdan windows kurmak demiş yaşayan birisi. alın satya nadella ms'i işte mumla aratacak ballmer'ı. Mal said: trim öyle bişey değil galiba şimdi baktımda aktif olması yeterli diyor. optimize diyince bildiğimiz defrag yapıyor galiba https://www.technopat.net/2013/09/21/ssdlerde-trim-nedir/ yok böyle birşey, win10'da kaldırmışlar. ssd'yi tanıyor os. defrag yapmıyor zaten 2sn sürdü trim işlemi.
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Trim w10 da kendi yapıyor. Sadece aktif mi değil mi bakabiliosun fsutil behavior query DisableDeleteNotify Yaz cmd içerisinde Sonuç 0 ise trim aktiftir.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 abi bunu otomatik yapıyo da, ben ilk ssd zamanlarında cidden trimi elle yapmazsan sıkıntı yaşatıyordu diye hatırlıyorum
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sam yine gereksiz ağlamışta ağlamış
Öne çıkan mesajlar