Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 şimdi bana henüz windows 10 gelmedi, ancak geldiğinde kendi dosyalarımın üzerine ingilizce kurabilirmiyim(win 8 türkçe de)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 direkt başka dilde kurunca uygulamaları falan aktaramıyorsun. kur, dili değiştirirsin sonra zaten
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 End User License Agreement (EULA) for Windows 10 Section 7b Sometimes you’ll need software updates to keep using the Services. We may automatically check your version of the software and download software updates or configuration changes, including those that prevent you from accessing the Services, playing counterfeit games, or using unauthorized hardware peripheral devices. You may also be required to update the software to continue using the Services. Such updates are subject to these Terms unless other terms accompany the updates, in which case, those other terms apply. Microsoft isn’t obligated to make any updates available and we don’t guarantee that we will support the version of the system for which you licensed the software. Abooo..
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 cracklemediler mi bunu daha bugun yazicioglu nda sordum yokh dediler
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 oha korsan oyun oynuyor diye w10 atar yaparmış ahahha bu arada user exp akıyor. herhalde yaptıkları en iyi os.
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yok o xbox içinmiş http://www.windowscentral.com/microsoft-can-automatically-disable-pirated-games-unauthorized-hardware-your-windows-10-pc
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 w10 geçtiğimden beri şöyle bir sorunum var başına gelen varmıdır yada çözümü benim laptop çift ekran kartlı, built-in intel ve oyun vs. için nvidia mevcut. normalde, pil takılıyken ben ekranı kapattığımda hiç birşey yapmaması için ayarlı bilgisayarım win 8'den beri. netekim aynı ayarlarla devam ediyor ama ekran kapağını kapattığımda nvidia performance ekran kartı devreye giriyor (muhtemelen ekranı kapatma seçeneği ve ekran kartını kapat seçenekleri ile ilgili bir karmaşa yaşıyor windows) bir bakıyorum normalde gayet sakin vaziyette olması gereken bilgisayar ısınmış durduk yere sanki arka planda açık oyun vs. unutmuşum gibi ısıtıyor ekran kartını o da tabii laptop'u ısıtıyor var mıdır bir öneri? normalde sorunsuz çalışıyordu ama w10 geçtiğimden beri böyle.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 sıfır windows 7 kurdum aktivasyonunu yaptım. updateleri görebilmem için bişey update etmem lazım dedi yaptı onu. şimdi check updates diyorum diyorum duruyor öyle. internet bağlantısına bakıyorum hiç bi hareket yok. wuauclt.exe /updatenow komutunu da yazıyorum klasörden silinmesi gereken dosyaları silip hiç bir tepki yok.
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 http://www.rockpapershotgun.com/2015/08/17/windows-10-safedisc-securom-drm/
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 windows 7 ye göre aşırı bi farklılık göremedim. bi kaç yeni şey ekleyip windows 7 ye geri dönmüşler sanki. performansta aynı gibi. ilk açıldığında ram kullanımı 7 de %25 felandı 10 da %33. bi kaç servisi felan kapatınca düşer heralde biraz daha.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 geri dönmüşler derken geri dönmüşler demek istedim?
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Genel performansı ve ram usage i kastetmiş heralde
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yok ara yüz aynı gibi. upgrade ettim diye 7 nin ayarları almış olabilir belki bende. start menüsünün sağı boş oraya tile koyuyoruz galiba o farklı. notification ekranı gelmiş. settings hep bi yerde toplanmış. bide file explorerda üstte bişeyler var.
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yeni Windows kurarken Windows 10 güncellemesini buldu indirmeye başladı acaba nereye indiriyor indirdiği yerden alıp cd ye yedekleyerek onu 8. 1 cd keyi ile kullanabilirmiyim yada her seferinde 8. 1 kurup onun window 10 güncellemesini bularak indirmesi mi gerekecek
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 C: de 25 gb yer kaplıyor sizde nasıl. media creation toolla indirince indirdiği dosyalar duruyor silmek lazımmış. zaten bi kaç bişey indirip clean install yapcam. windows old klasörü 7 gb $Windows.~BT klasörü kurulum dosyalarını buraya indiriyor 2.5 gb bide $Windows.~WS klasörü var oda yükseltmeyle alakalı olabilir 4,5 gb bunlar fazlalık hep
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 şu an indiriyor %10 da görünürde herhangi bir iso dosyası yok acaba hepsi bittikten sonramı oluşacak. birde şu anki mevcu win 8. 1 in cd keyi ile her seferinde kurabilecekmiyim acaba teşekkürler cevaplar için şimdiden
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bi kere yğkselttikten sonra anakartının seri numarasını felan kaydediyor kendi sunucusuna. Normal w10 isosundan kurunca hiç bişey girmeden aktivasyonu yapıyor kendi internete bağlanınca.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 şimdi iso yu indircem dil farkediyor mu. yükseltmeyi ingilizce kurmuştum iso yu türkçe indirip kursam aktivasyonda sorun yaratır mı?
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 karar veremedim ingilizce mi kullanıyım türkçe mi i cant make a choice about using english or turkish
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 i make my choice for turkish but i dont know is it problem for activation
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Türkçe Windows kullanılmaz. Klavye kısa yollari falan değişiyor.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi lanet olsun. black screen diye bi illet var. nvidia geforge update edince ekran simsiyah oluyor. sadece mouse imleci. mundar ettim güzelim pcyi. 10-15 kere format attım bi günde. ssd öldü
Öne çıkan mesajlar