Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Guncellemeleri zorunlu kilmislar Home icin. Allah akil fikir versin.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Notification gelmeyenler de rezerve yapabiliyor. Ayrıca win10 sahibi olmak icin rezerve etmenize gerek de yok. https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-faq
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bi dk ben hâlâ anlamadım.. bende laptopla gelen win7 home var, şimdi win10 a yükselttiğimde bir ıl sonra "kardeş para ver" mi diyecek yoksa benden hiç para istemeyecek mi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bi de downgrade ile uğraşmak istemiyem
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bir yıl içinde upgrade edersen para falan vermiyosun iste, bu offer bir yıl için geçerli. Bir yıl sonra senden kimse para falan istemeyecek. Ama bir yıl sonra upgrade etmeye karar verirsen çakarlar.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bana neden gelmedi yav bu upgrade nanesi?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Why don’t I have the Get Windows 10 app? If you don’t see the Get Windows 10 app on your PC, it might be because: [list=1] [*] Your device isn’t up-to-date with at least Windows 7 SP1 or Windows 8.1 Update. [*] Windows Update is turned off or is not set to received updates automatically. [*] You’ve blocked or uninstalled the necessary Windows Update functionality. [*] Your device is not running genuine Windows. [/list] Running Windows Update and installing any available updates will fix the first three issues. Need more help? Go to our Windows Community Forum. PCs that we determine cannot run Windows 10 will not see the Get Windows 10 app before July 29, 2015. After July 29, 2015, we’ll enable the icon in the system tray. This is to help ensure that you can easily check your PC’s compatibility if you choose.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bingildak said: sam nasıl nefret edeceğini şaşırdı hahah abi al bir apple bitsin bu çilen, sinir hastası olacaksın windows yüzünden 10 yıl bekledim güzel ikonlar win98'den vista'ya kadar, tam güzelleştirdiler, şimdi hooop başladığımız yere geri döndük. lanet olsun böyle modernliğe. şu adam yazmış işte: said: I hadn't seen them laid out so clearly before, but now that I have [arstechnica.net], all I can say about the original Windows 10 icons (middle row) is oh my god. Seriously, what happened here? When did we go completely off the rails and let pea-brained designers start throwing this kind of bullshit around, calling it "modern" and "clean". No shit it's clean -- that recycle bin probably took all of 30 seconds to draw with the Line tool. No, faster probably, since they were just pulled out of the Windows 1.0 archives. I look at those three rows of icons and truly cannot fathom why someone would ever choose (especially) the second or third rows. They're low contrast, simpleton drivel that doesn't even do a good job of representing the objects they're trying to depict. Whoever created them should be fired, along with the manager that approved them. In fact, Microsoft would be well-served by firing the whole damned "UX" group and replacing this new-age cargo-cult mentality of user interface design with a scientific approach of usability studies and research. You know, that thing they used to do. Let Google and Apple waste their time with that hipster crap if they want to -- normal people and business just want to get shit done and you don't get off on the right foot to do that by making all your icons indistinguishable pale pastel blobs.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi sam haklı ama ya,sadelik derken işi tembelliğe vurdu hayvanlar, yani modern sanat istemiyoruz ikon gibi ikon istiyoruz microsoft sadeleşme konusunda git gide çin malı tasarıma geçiyor
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Aynen katılıyorum bende. Vista ve 7 nin ikonlar gayet hoştu. Gloss effect vs. 10 un ikonlar harbiden anaokulu etkinliğinde yapılmış gibi. Ayrıca disketli ikonlar ne ya? Tamam geriye uyumlulukta disket kullanan kalmış mıdır dünya üstünde?
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 rezerve ettim ama hala sağ altta çıkıyor satın alın diye uyuz oluyorum dsf
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 harbiden kötü ama ikonlar, win7lerinki cillop bunu yanında. hos vardır ayarı basıyosun ceviriyosundur nolcak
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Tasarımda trend bu yonde, ayak uydurmak durumundalar. Ben de tam tersine cok begendim mesela. Kisisel zevk meselesi bu isler, elestirilecek bir sey degil.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ... interface design bayada eleştirilcek bişi, default wallpaper güzel olmus olmamıs konusmuyoruzki. Tasarım mevzuları bunlar aynen dediğin gibi, sanat değil. baya teknik sebepleri okumaları cıkarımları var. gözme böle gözüktü, trend bu falan dinlemez bu işler. bilimsel olarak yapılır.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 12323423 milyar dolarlık şirket araştırmıyo demek böyle şeyleri.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hayır yönetim yanlıs karar veriyo. aynen toggienin dediği gibi dünyanın en büyük yazılım şirketi olmasına rağmen adam gibi sağduyuyla ilimle iblimle karar vermektense pazarlamacılara inanıyo.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Pazarlama olmadan iphone bile satilmaz su dunyada. O yuzden pazarlama > ilim Herifler sene 2015 te hala dini pazarliyo dusunsene
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 lel appledan kopyalamislar icon tasarimlarini.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hayır kurumu değil ki. ne satarsa onu yapıyolar. satıyo da. gerçi istemese de satar os dünyasının çoğu onların ve değişmez.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ulan okuyan da sanacak ki iki icon arasında daglar var. birinde gloss var, digerinde yok. buna gelmissiniz welcome to 90 diyosunuz. ux design elestireceksen kullanılabilirlige bakarsın, renk paletine, user friendly olmasına bakarsın. dalgalı pencereden düz kareye gectiler diye bunu begenmemek ve tembellik ettiler demek arasındaki farkı anlamanız lazım.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mesela dünyanın çoğu iphoneu tasarım için aldığı falan yok. tasarım çok güzel deselerde bi bok anladıklarından değil. onlara alması gerektiği telkinleniyor günümüz dünyasındaki seviyeyi yakalayabilmeleri için. onlarda alıyorlar. ve evet pazarlama > tırıvırı
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Esh said: Pazarlama olmadan olmasa iphone bile satilmaz su dunyada. Düzelttim senin için panpa
Öne çıkan mesajlar