Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 öyle yapıyorum zaten, 10 lejyon var ve her birinde 4-6 heavy infantry, başka da birşeye para yok zaten. bir de 4 rammer'lık filo yaptım ingiliz kanalı'nı korusun diye ancak. bütün savaşları şehir yanında yapıyorum, kaç tane heroic, kaç tane close victory oldu. geçenlerde jütler 4000 kişiyle çıkarma yaptı, garnizon + lejyon 1200 kişiyle filan savundu şehri. sonra baktım nordic warband 5 attack, 10 defense, 3 armor filan bişiymiş heh. :) gerçi onun upkeep 50, benimkinin 250 lol. ama sağlam general bodyguard filan bile gelse zorlaşıyor işler. bir de testudo dışında charge yememek lazım shock cavalry'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ağır süvari -kataprakt sınıfı- de çok önemli mutlaka yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 oyunun cok yapay bi zorluğu var AI'nin tek amacı,işi gücü bırakıp player'a saldırmak vatanını savunmasız bırakmak pahasına,pict'ler iskoçyadan kalkıp geliyor,viking iskandinavyadan kalkıp geliyor,vsvs ulan koca fransayı bıraktım,alın yağmalayın hepsi sizin olsun,ama yoook,illa italyaya girecez,orda senin ordularına kafa tutcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 aynen öyle oluyor, ingilterede sadece irlandalıların ordusu vardı, onlarında irlanda boştaydı, 15-20 turde bütün ingiltereyi işgal etim jutlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://www.kir-royal.com.mt/uploads/1/9/4/5/19454781/5314888_orig.gif wre campaign'imden bir ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Burada oynatma işi nasıldı ya rezalet :D beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 düzelttim. bütün adresi yazacaksın http'nin sonunda s olmadan. kısaltılmış halleri kabul etmiyor köhne forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bazi gifleride direk oynatmiyor falan ne dandik forum ya sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 forumun kodunu atilla'nın mezarında bulmuşlar. "mezarımı her kim açarsa benim gazabımdan beter teknik yetersizlikte sürünecek" diye kehanette bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Hunlarla oynarken şu hömey tarzı müzikleri arkadan açıyorum, ortama daha uygun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Jjr0uwLQqxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 İki gündür şu tür parçalar dinliyorum aslında bayağı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bu perşembe şu dlc ile yama geliyormuş: http://wiki.totalwar.com/w/Update radeon'lara filan fix var nihayet oh. kapılar meşale atılıp yakılamayacak bir de. tonla başka fix var gerçi, oynayan bir baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tamam dandiri DLC ler sayesinde para kazanıyolar ama bari istediğimiz şey olan BLOOD-GORE'u versinler,kim tınlar longbiyırdları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 cidden herkes blood & gore soruyor, artık koysunlar şunu oyunlara diyeceğim de rating'i yükseltiyormuş galiba diye koymuyorlardı baştan. day1dlc olsun bari napalım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya legendary oynuyorum 1 turn kaldı 4 turn süren binanın bitmesine iptal edersem paranın tamamını alırmıyım geri? malum imparatorluk fakir eğer geri alamassam campaign gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 eskiden alıyordun ama atw'de denemedim. değişmemiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 rammer'lar abartı güçlü olmuş, 3 rammer'la 20 transport filan batırdım karaya çıkana kadar bug mı oldu ne çıkacakları yerden geri döndü yarısı. sonra pict'ler geldi şimdi onları da batırıcam denizde, kasaba garnizonu tarumar olacaktı yoksa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bu mekanik kuşatma silahlarının özellikle barbarlar tarafından erken yapılması çok saçma ve dengeleri çok bozan bir bir durum gibi... birde bu mesela antakyada isim yazan yerin yanında haç var o ne manaya geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ya merc onager tutuyorlar zaten kendileri yapmıyorlar gördüğüm. papa ve istanbul piskoposunun yerlerini gösteriyor, sadece oralarda yapılabiliyor patriarchal see. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 399 yılındayım legendary-batı roma. ilk kez bir total war oyununda bukadar zorlandım.hunlar dahil haritadaki bütün kabileler ile savaştayım. ingiltere tümden pictlerin ve jutelerin eline geçti.balkanlardaki bütün toprakları kaybettim veronaya kadar.hunlar baya büyük bir orduyla milanoyu kuşatıyor.3-4 tane kabilede isviçre üstünden fransaya girdi.fransadaki birkaç şehir isyan çıkardı tekrardan fethettim cologne hariç.ama frenklerinde saldırması iyice kötüleştirdi işleri.afrikadaki şerefsizler en aciz durumdayken daldı.fasıda isyancılara kaptırdım.ispanya isyandan kırılıyor ama idare ediyorum. public order italya hariç feci çuvalladı ama temizledim tekrardan çoğunu. ordera -8 penalty feci zorluyor dinin baskın olmadığı yerlerde.birde üstüne hertarafta hastalık başladı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 dur daha immigrant'lar yığılacak -10 unrest oradan gelecek %90 göçmen nüfusuyla 405'e kadar ayakta kalmışsan. vahdettin gibi vapura bin ayrıl sen bence ahah. demin 3000 frank saldırdı, onları bitirdim, 4000 daha sakson saldırınca aynı turn lejyon ve garnizon yokoldu zaten toplam 1200 adamım vardı. 1000 kişilik lejyonla daldım 3000 kişiye geri aldım ama ucu ucuna. düşmanlar da tier 2 birimlere geçmeye başladı ama sakata gelinir rahat, legio comitatenses iyi ama o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bu kadar kıvarancağınıza, fransa ve balkanları bırakın, italya ve ispanya ve ingiltereye odaklanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 abi bırakmak çözüm değil çünkü heriflerin duru yok.fransayı versen orasıyla yetinmeyecekler yani.birde yemek problem oluyor bu sefer toprak kaybedince.raze yaparsanda -15 harabe tek turnlük birde üstüne -10 kararsızlık alıyorsun her turn -1 iyileşen. yani yıkıp kaçmakta çözüm değil. asker basmam gerektiğinden de devamlı olarak yeterli karakol binası dikemedim. göçmenler şuan her şehre -1 bir veriyor kafadan bide omu artıcak ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 -10 olacak o 405 itibariyle maxlanıyor. %15 tax bonus veriyor gerçi şehirlerine, kendi vergi gelirimden çok göçmenlerden gelirim var şu anda. ondan da fazla ticaret gelirim var. para lazım olanlara tavsiye trade goods binaları, ticaret corruption yemiyor ve ere'den iyi para geliyor ayakta kaldığı sürece. gerçi şimdi sassaniler savaş açtı bize, napacaz bakalım tam düzelirken yeni iş çıktı. bu saldırılar olmadan biraz zamanımız olsa hazırlanılır da herkes rush'lıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar