Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Attila

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle yapıyorum zaten, 10 lejyon var ve her birinde 4-6 heavy infantry, başka da birşeye para yok zaten. bir de 4 rammer'lık filo yaptım ingiliz kanalı'nı korusun diye ancak.

bütün savaşları şehir yanında yapıyorum, kaç tane heroic, kaç tane close victory oldu. geçenlerde jütler 4000 kişiyle çıkarma yaptı, garnizon + lejyon 1200 kişiyle filan savundu şehri. sonra baktım nordic warband 5 attack, 10 defense, 3 armor filan bişiymiş heh. :) gerçi onun upkeep 50, benimkinin 250 lol. ama sağlam general bodyguard filan bile gelse zorlaşıyor işler. bir de testudo dışında charge yememek lazım shock cavalry'den.
Mesaj tarihi:
oyunun cok yapay bi zorluğu var
AI'nin tek amacı,işi gücü bırakıp player'a saldırmak
vatanını savunmasız bırakmak pahasına,pict'ler iskoçyadan kalkıp geliyor,viking iskandinavyadan kalkıp geliyor,vsvs
ulan koca fransayı bıraktım,alın yağmalayın hepsi sizin olsun,ama yoook,illa italyaya girecez,orda senin ordularına kafa tutcaz.
Mesaj tarihi:
forumun kodunu atilla'nın mezarında bulmuşlar. "mezarımı her kim açarsa benim gazabımdan beter teknik yetersizlikte sürünecek" diye kehanette bulunmuş.
Mesaj tarihi:
bu perşembe şu dlc ile yama geliyormuş:

http://wiki.totalwar.com/w/Update

radeon'lara filan fix var nihayet oh. kapılar meşale atılıp yakılamayacak bir de. tonla başka fix var gerçi, oynayan bir baksın.
Mesaj tarihi:
cidden herkes blood & gore soruyor, artık koysunlar şunu oyunlara diyeceğim de rating'i yükseltiyormuş galiba diye koymuyorlardı baştan. day1dlc olsun bari napalım lol.
Mesaj tarihi:
ya legendary oynuyorum 1 turn kaldı 4 turn süren binanın bitmesine iptal edersem paranın tamamını alırmıyım geri?

malum imparatorluk fakir eğer geri alamassam campaign gg olur.
Mesaj tarihi:
rammer'lar abartı güçlü olmuş, 3 rammer'la 20 transport filan batırdım karaya çıkana kadar bug mı oldu ne çıkacakları yerden geri döndü yarısı. sonra pict'ler geldi şimdi onları da batırıcam denizde, kasaba garnizonu tarumar olacaktı yoksa lol.
Mesaj tarihi:
bu mekanik kuşatma silahlarının özellikle barbarlar tarafından erken yapılması çok saçma ve dengeleri çok bozan bir bir durum gibi...

birde bu mesela antakyada isim yazan yerin yanında haç var o ne manaya geliyor?
Mesaj tarihi:
ya merc onager tutuyorlar zaten kendileri yapmıyorlar gördüğüm.

papa ve istanbul piskoposunun yerlerini gösteriyor, sadece oralarda yapılabiliyor patriarchal see.
Mesaj tarihi:
399 yılındayım legendary-batı roma.

ilk kez bir total war oyununda bukadar zorlandım.hunlar dahil haritadaki bütün kabileler ile savaştayım.

ingiltere tümden pictlerin ve jutelerin eline geçti.balkanlardaki bütün toprakları kaybettim veronaya kadar.hunlar baya büyük bir orduyla milanoyu kuşatıyor.3-4 tane kabilede isviçre üstünden fransaya girdi.fransadaki birkaç şehir isyan çıkardı tekrardan fethettim cologne hariç.ama frenklerinde saldırması iyice kötüleştirdi işleri.afrikadaki şerefsizler en aciz durumdayken daldı.fasıda isyancılara kaptırdım.ispanya isyandan kırılıyor ama idare ediyorum.

public order italya hariç feci çuvalladı ama temizledim tekrardan çoğunu.

ordera -8 penalty feci zorluyor dinin baskın olmadığı yerlerde.birde üstüne hertarafta hastalık başladı falan.
Mesaj tarihi:
dur daha immigrant'lar yığılacak -10 unrest oradan gelecek %90 göçmen nüfusuyla 405'e kadar ayakta kalmışsan. vahdettin gibi vapura bin ayrıl sen bence ahah.

demin 3000 frank saldırdı, onları bitirdim, 4000 daha sakson saldırınca aynı turn lejyon ve garnizon yokoldu zaten toplam 1200 adamım vardı. 1000 kişilik lejyonla daldım 3000 kişiye geri aldım ama ucu ucuna. düşmanlar da tier 2 birimlere geçmeye başladı ama sakata gelinir rahat, legio comitatenses iyi ama o kadar da değil.
Mesaj tarihi:
abi bırakmak çözüm değil çünkü heriflerin duru yok.fransayı versen orasıyla yetinmeyecekler yani.birde yemek problem oluyor bu sefer toprak kaybedince.raze yaparsanda -15 harabe tek turnlük birde üstüne -10 kararsızlık alıyorsun her turn -1 iyileşen.

yani yıkıp kaçmakta çözüm değil.

asker basmam gerektiğinden de devamlı olarak yeterli karakol binası dikemedim.

göçmenler şuan her şehre -1 bir veriyor kafadan bide omu artıcak ya pff
Mesaj tarihi:
-10 olacak o 405 itibariyle maxlanıyor. %15 tax bonus veriyor gerçi şehirlerine, kendi vergi gelirimden çok göçmenlerden gelirim var şu anda. ondan da fazla ticaret gelirim var.

para lazım olanlara tavsiye trade goods binaları, ticaret corruption yemiyor ve ere'den iyi para geliyor ayakta kaldığı sürece. gerçi şimdi sassaniler savaş açtı bize, napacaz bakalım tam düzelirken yeni iş çıktı.

bu saldırılar olmadan biraz zamanımız olsa hazırlanılır da herkes rush'lıyor yani.
  • Yeni Oluştur...