Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Attila

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pre-order almıcam bunu ama ilk indirimde alırım zaten,

çok köylü tier değillerse +- lere bakıp vikinglerden biriyle oynayacam sanırım ben bunu, hep roma oynamaktan şey oldum artık :p rome dlcleride hala bitmedi zaten ehe
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=MPrtrA6nAKg

hunlar ile savaş var, ayrıca yanlış görmediysem, iki tarafında yaya okçuları kadın erkek karışık yapmışlar, hunlarda oran biraz daha fazla gibi, ha zaten video görseli de tam yerinde durmuş
Mesaj tarihi:
empire ve napoleon'u dönemi özellikle merak eden, oynamak isteyen veya "bütün tw'leri oynadım bir onlar kaldı, büyük hayranım, eksik olmasın" diyen hariç kimseye tavsiye etmem. serinin zayıf yegane oyunları.
Mesaj tarihi:
Napoleon iyidir, Empire'ı pek sevmemiştim. Hani Napoleon zaten Empire'ın yapay zeka vs. açısından geliştirilmiş versiyonu; ama bundan ayrıca Total War serisinin kısıtlı zaman aralıkları ve coğrafyalarda oynanmaya daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlıyorsun. barbarian invasion stand alone expansion idi. dlc konsepti empire ile başladı. 10+ yıldır stand alone expansion çıkarıyor adamlar.
Mesaj tarihi:
Sen yanlış hatırlıyorsun Sam; Barbarian Invasion standalone değildi.

Gerçi ben bu tür bir karşılaştırmaya baştan karşıyım. İkisi tamamen aynı şeymiş gibi o da ek olarak çıktı bu da öyle çıkmalı denemez.
  • Yeni Oluştur...