Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coherence (2014)


neutrino

Öne çıkan mesajlar

Bugün ne seyrettinizde gördüm ben de, konusu olsun diye düşündüm;

http://www.imdb.com/title/tt2866360/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.impawards.com/2014/posters/coherence_xlg.jpg

http://thewolfmancometh.files.wordpress.com/2013/09/coherence-movie-poster-2013-large-fantastic-fest.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-TEv4-QUKxig/U1wsexwJhXI/AAAAAAAAAGk/bnP5JBW4zm0/s1600/Coherence.jpg

Film bir grup arkadaşın toplanıp yemek yemesini anlatıyor aslında sdfdfs. Bilimsel temeli ne kadar gerçekçi bilmiyorum, ilk izleyişimde çok az anladım (diye umuyorum). Tekrar seyredeceğim, yazarım detaylı review.

Vakit ayırın ama, pişman olmazsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir deneme refreshing bir look ama overrated geldi. daha fazla zeka beklemiştim. iki üç püf noktası kutular randomlar falan iyi düşünülmüş.

ancak film özünde "paralel evrende belki ben kezbanı tavlamışımdır:))) " diye kendini avutan el arabacı nerdlere hitap etmekten öteye gidemiyor.

7/10.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konu filmin adından belliydi bence,
sonu çok daha iyi olabilirdi.

spoiler

kız evden koşarak çıkıyo ve o siyah bölgeden geçiyo sonra filmin sonuna kadar sarışın kızın perspektifine odaklanıyoruz...

bir de 2 erkek karakter tip olarak baya birbirine benziyor, giyim olarak da nerdeyse aynılar. en azından daha iyi bir cast olabilirdi..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


konuyu gizleme ihtiyacı hissettiklerini sanmıyorum. zaten en başından beri ufak ufak ayrıntılarla (telefon ekranları vs) asıl olayı destekleyip sonra da patlattılar. kuyruklu yıldızın bir şeye sebep olacağı çok barizdi, adamın kardeşinin öğütleri falan filan. hepsi bana kalırsa olayı tek bir yere götürmek içindi: 2'den fazla paralel evren var.
evet, zaten kapıya asılan notla ya da fotoğrafla falan anlıyosun ikinci bir evren olduğu fikrini; fakat daha fazlası olduğuyla ilgili bir bilgi kızın oturup millete sayılarını soruşuna kadar belli değildi. bu açıdan gayet başarılı buldum açıkçası.
The Man from Earth süper işlenmiş, temposu hiç düşmeyen bir yapıda olsa da adamın ilk soruyu soruşuyla bütün gizemini kaybetti, sonrası sadece boşlukları doldurmak şeklindeydi bana göre. bu açıdan bakınca biri tümden gelmiş diğeri tüme gitmiş gibi duruyor.



izleyin izletin efendim, pişman olmazsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...