neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bugün ne seyrettinizde gördüm ben de, konusu olsun diye düşündüm; http://www.imdb.com/title/tt2866360/?ref_=fn_al_tt_1 http://www.impawards.com/2014/posters/coherence_xlg.jpg http://thewolfmancometh.files.wordpress.com/2013/09/coherence-movie-poster-2013-large-fantastic-fest.jpg http://3.bp.blogspot.com/-TEv4-QUKxig/U1wsexwJhXI/AAAAAAAAAGk/bnP5JBW4zm0/s1600/Coherence.jpg Film bir grup arkadaşın toplanıp yemek yemesini anlatıyor aslında sdfdfs. Bilimsel temeli ne kadar gerçekçi bilmiyorum, ilk izleyişimde çok az anladım (diye umuyorum). Tekrar seyredeceğim, yazarım detaylı review. Vakit ayırın ama, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben de izledim ama çok sarmadı. Heyecanla bekledim birşeyler olacak diye ama olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kürşad başar izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 güzel bir deneme refreshing bir look ama overrated geldi. daha fazla zeka beklemiştim. iki üç püf noktası kutular randomlar falan iyi düşünülmüş. ancak film özünde "paralel evrende belki ben kezbanı tavlamışımdır:))) " diye kendini avutan el arabacı nerdlere hitap etmekten öteye gidemiyor. 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 The Man from Earth tadındaysa izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 oyunculuk ve replikler man from earth'den düşük ama iyi film abi. zaten ne var ki başka bu tarz. bir de primer izlemeyen varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 film bence overrate değil. çok tadında ve yerinde. filmi daha iyi anlamak istiyosanız size şu kitabı tavsiye ederim. şaka değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Anlasilmayacak seyde pek goremedim ben fimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 the man from earth gayet tırttı, bu ondan 1 gömlek üstün ama gene de tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 From earth bence daha bi guzel bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Alakasız 2 film. Biri gerilim mystery. Diğerine genre bulmakta zorlanıyorum adeta. İkisi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 µh said: the man from earth gayet tırttı, bu ondan 1 gömlek üstün ama gene de tırt 2 filmde güzel yav, tırtlıktan kastın çekimler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 The Man from Earth çok hoşuma gitmediydi de bu baya sardı. 9/10 would watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ikisi de indie film, ondan bahsediyorlar herhalde, vocabulary yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Laorx said: µh said: the man from earth gayet tırttı, bu ondan 1 gömlek üstün ama gene de tırt 2 filmde güzel yav, tırtlıktan kastın çekimler mi? yoo doğrudan senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Kanuni said: Anlasilmayacak seyde pek goremedim ben fimde :) anlaşılmayacak değilde hızlıydı film. tam hmm şimdi o burda böyle şey yaparken diğerinin böyle yapması şöyle etkiler diye düşünmeye başlıyosun hop başka bişey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dreagloth said: kürşad başar izlesek Haha, çağrışım süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 güzel film. ama man from the earth kalibresinde değil. çünkü bunda 20. dakikadan itibaren konu anlaşıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 konu filmin adından belliydi bence, sonu çok daha iyi olabilirdi. spoiler kız evden koşarak çıkıyo ve o siyah bölgeden geçiyo sonra filmin sonuna kadar sarışın kızın perspektifine odaklanıyoruz... bir de 2 erkek karakter tip olarak baya birbirine benziyor, giyim olarak da nerdeyse aynılar. en azından daha iyi bir cast olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 çok iyidi lan, sonu öyle soru işaretleri bıraktı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 konuyu gizleme ihtiyacı hissettiklerini sanmıyorum. zaten en başından beri ufak ufak ayrıntılarla (telefon ekranları vs) asıl olayı destekleyip sonra da patlattılar. kuyruklu yıldızın bir şeye sebep olacağı çok barizdi, adamın kardeşinin öğütleri falan filan. hepsi bana kalırsa olayı tek bir yere götürmek içindi: 2'den fazla paralel evren var. evet, zaten kapıya asılan notla ya da fotoğrafla falan anlıyosun ikinci bir evren olduğu fikrini; fakat daha fazlası olduğuyla ilgili bir bilgi kızın oturup millete sayılarını soruşuna kadar belli değildi. bu açıdan gayet başarılı buldum açıkçası. The Man from Earth süper işlenmiş, temposu hiç düşmeyen bir yapıda olsa da adamın ilk soruyu soruşuyla bütün gizemini kaybetti, sonrası sadece boşlukları doldurmak şeklindeydi bana göre. bu açıdan bakınca biri tümden gelmiş diğeri tüme gitmiş gibi duruyor. izleyin izletin efendim, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Kanuni said: Anlasilmayacak seyde pek goremedim ben fimde :) hernekadar laylaylom izlense de film aslında kuantum teorilerini baz alıyor. o yüzden dedim eğer konuyu daha iyi anlamak istiyen olursa diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 tv ye düşmeden indirmiyom artık dorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar