Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sanırım bi bug olmus f2plere 3 aylık patron buffı gelmiş ondan bu sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 firma inanılmaz aptal ya zenginlerle fakirleri ayırmayı becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oyun o kadar mükemmelki, yarım saattir ah'de adam akıllı bişi yapamıyosun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 olm madem bu kadar sevmiyosun niye o kadar para verdin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben vermedim parayı abi emir oynamıycam arkadaşa verdim dedi, ertesi gün arkadaş oynamıyomuş al sen dedi bana verdi. yoksa gerçekten siksen para vermezdim bu eziyete. 150 dolar verilecek bi oyun değil lan. oyunu tek oynama amacım ekmekle balığa çıkmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oo balık ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 dahutada açtım karakter ama Kedi açtım faction var di mi oyunda, yanlış tarafta açtım galiba? siz ne diğer tarafta mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 erkek tarafindayiz biz, kedi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 girmek üzereyim fakat karar veremedim hala. Dahuta gelin tarafı mı damat tarafı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Error 1004 verip duruyor aptal launcher. Dosyalar bozukmus. 6-7 kere indiridm inatla aynı hata. bakıyorum forumlara filan tek yazılan sey antivirüsü kapatın ama zaten benim bilgisayarda anti virüs programı yok. Var mı bu hatayla karsılasıp bir sekilde çözebilen kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 3900 labor ile günü kapatıyoruz :D Yarın büyük trade run var. Bi aksilik olmazsa 40 paket trade run 5.50 golddan OF yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oyuna girip baktım bi çok kötü. 1 ay sonra kimse kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 download bitsin de bakalım neymiş. oha adamlar 3 saat sıra falan bekliyor. kapat ya işim olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 indiriyorum bakalım şu anda... inşallah patates çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yetersizsin diyor. sen kimsin lan neyi oynuyosun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Vingthor said: yetersizsin diyor. sen kimsin lan neyi oynuyosun diyor düzeldi düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Vingthor said: olm madem bu kadar sevmiyosun niye o kadar para verdin lan Level 20 falan daha bu arada, oyunun %1'ini gormedi konusuyo iste fkskfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sesler korece mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Alpha'da 160 dolara almıştım. Şimdi hiç zaman ayırıp oynayasım yok. Neden böyle oldu ben de bilmiyorum. Herhalde artık MMO'lara ayıracak vaktim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neden 160 dolar verdiğini mi soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 imamizer said: sesler korece mi hala? Garuru diyen adam hala garuru diyor abi, oyunun en güzel yeri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oha lan alpha'dan betaya geçişte değişecek sesler hala değişmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bir sürü ses eklenmiş npc'lere falan, questi aldıktana sonra lolo yapıyolar da o komik tipli ve komik sesli warehouse manager'ları bırakmışlar, süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sıra bitmiş rahatça girebildim. 6-7 level oldum galiba, tam atı yetiştirmeye gidiyordum ki orada korkunç bir kalabalık vardı makine kaldıramadı heralde kapandı oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar