Kalten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paladin yaptım ben karakteri yüksek levellerde oynamış kimse var mı? Eğer kötüyse yol yakınken döneyim baska bir şeye :) Bir de oyunda tank gerekli mi end game filan ne alemde bilmediğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 arcanist yapıcam ben demonogistten swaplıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 primeval cok iyiymiş ya ranged güçlü melee güçlü teleport var mobility var sdf kryprosa/east Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 annenden nıye ayrılıorz ya :/( gc de geyık yapıodk negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Kalten said: Paladin yaptım ben karakteri yüksek levellerde oynamış kimse var mı? Eğer kötüyse yol yakınken döneyim baska bir şeye :) Bir de oyunda tank gerekli mi end game filan ne alemde bilmediğim için soruyorum. Vallaha cok hybrid gitmemeni öneririm.Paladin güzel oluyor ama ATak basesin Sadece vitaldan instant spelleri al derim. Paladin öyle oynanıyor cünkü.Defense battlerage girersen twohanded kıyak bi paladin olursun. Ama argent yapsan daha iyi sankim daha agresif olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Farming 15k oldu sonunda, bundlelara girişiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 500 kısı kaldıda 2.5k kısı oldugundada aynı sureyı beklıodm pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 http://i.imgur.com/HoCSGbF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 çıkmayın patron sırası 1100 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 çıkmadım düştüm 1k sıra 500'e 15dk'a geldi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 800 valla. 2 dakka skype bakayim dedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 1900 kişi vardı hızlı hızlı indi, şimdi 500lerde durdu ilerlemiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yeni serverlarda açan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 350 kisi off cıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Say hello to three new European ArcheAge servers: Nui, Janudar, and Nebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 e hello dıyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 250 kaldı saat 11 oldu cıkıp yenı servera mı gırsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 işyerinden remote access ile sıraya girdim 7 gibi hala 1000 kişi var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Nebedeyim beyler nick Meli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 alla alla char select ekranına döniim dedim beni server seçimine attı 110kişi sıra var dahutada şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 70g'dan 5 tane APEX listeledim deneme amaçlı. bir tanesi 5dk'da satıldı lel. yarına hepsi gider herhalde. :) bu arada courthouse'a bırakın afk olacaksanız, yer bulabilirseniz tabi. uyuz bot report skillini de kullanamıyorlar courthouse içinde. trion 24 saatlik banlayacak falan demişti ascraeus galiba ama onun guilddeki adam kaba etinden sallamış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 patron halde 1k mı var? ben bugun cok cıktım girdim 20 den fazla beklemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Xenus said: 70g'dan 5 tane APEX listeledim deneme amaçlı. bir tanesi 5dk'da satıldı lel. yarına hepsi gider herhalde. :) şu apex olayını açıklasana hacı? 10 dolara mı aldın sitesinden de oyle satıyorsun yoksa oyun içinden mi elde ettin? allah kahretsin şu iş yaşamını bir oyuna bile konsantire olamıyorum. eskiden olsa tey tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Xaenin said: www.navarchy.com Annen üyeleri buradan başvuru yapsın, alacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bu sabah ki update. KNOWN ISSUES * The AFK kick timer is very short in this build. Too short. We'll be adjusting it in a fix being built right now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar