Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 benim patron gitmemiş ama aralık olarak gözüküyordu şimdi ekim 18 olmuş substan 2 ayı kırpılmış. şuanvbi sorun yok ama ticket açabilirim düzeltmezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 adam gibi sakal yok karakter yaratma ekranında unistall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben halen başlayacağım buna ya pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Daesu said: adam gibi sakal yok karakter yaratma ekranında unistall. ben sakal kısmını görmedim bile. herneyse başladım, arhcer açtım, enchanced glidera kadar aldım, levellıyorum öyle güzelmiş oyun ama ciddi ciddi resorce sıkıntısı çekiyorum şimdiden, hiçbir yerde stone falan görmüyorum ben e hereafter stone yapmam lazım 1.5 gold verip 5 tane aldım ahtan ya çok fakirim 2 goldum kaldı :D cloak bakınıp duruyorum sonraları geliyormuş sanırım zaten, herşeyi geçtim questleri takip edip 2 glider zor craftladım daha bunun korsanlığı trade'i crafting sistemi vs derken hayvan gibi zaman yiyecek anlaşıldı öğrenirken :P archer/shadowplay aldım şimdilik indiriyorum az yaklaşınca kafasına atlayıp vurup disengage atıyorum flm eğlenceli yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 alayım diyorum oyunu da sub alıp girsek de sıra bekliyor muyuz öyle 1-2 saat? zaten 1-2 saat oynayabilecek vaktim oluyor onu da sırada harcamayalım sonra. he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu haftadan sonra sıra derdi ya azalır yada kalmaz diye tahmin ediyorum. Patronlar için illaki bir güzellik yapacaklar sıra olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Archeum Founder itemlerini hemen mi aldınız yoksa level ilerleyince mi geliyor? bana gelmedi glider, cloak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Hemen gelmesi lazım ama bazılarında sıkıntı oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 archeage founderlar linkedinde founder of archaeaga yapabiliomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yeni serverlar gelene kadar bence yeni char açmayın. tüm serverlarda 2-3 serverı dolduracak kadar sıra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 25 level oldum boş arazi bulamadım hala, her gittiğim yerde arıyorum deli gibi ama dolu her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2 gün önce bala ben 8x8 yer bulduydum. direk diktim tarlayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Headstartta ekilen arazilerin ilk demolition günleri 21'i, ondan önce zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 7870hd yi yaktı oyun, yeni gtx680 aldım oyuna girmeye korkuyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Belsciler icin action house u açan scroll nereden kimden bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 AH'da var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ne zamandan beri var? 2 gündür bakıyordum bulamadım. Yanlış isimle mi arattım adı ne scroll un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Daesu said: adam gibi sakal yok karakter yaratma ekranında unistall. Korelilerin fıtratında adam gibi sakal yokki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Şimdi patron alır isek sıra beklemeden girebiliyor muyuz kesin bilgi mi? Galiba alacağım çünkü girilmiyor serverlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hayır ben saat 1:30da sıraya girdim 900 kişi vardı, hala sıradayım 100 kişi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Degil, patron sırası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dün bi arkadaşın başına gelen şey çok fena adam sıraya giriyor 2 saat bekliyor. sıra beklerken con lost yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ahah vay aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 oha patron sırası 1k mı? e almam lan ben o zaman. paramızla da mı sürünüyoruz vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 arkadaşım hakkında ileri geri konuşma bağırsaklarını koluna dolarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar