barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 android kullanıp ios e geçenler, ios-android kullanıp dayanamayıp yine ios'e geçenler..herkes ios'in bariz şekilde daha üstün olduğunu zöylüyor ve tech specs'in tek başına telefon üstünlüğüne yetmediğini söylüyor. ben android denemedim uzun süre. o yüzden yorum yapamayacağım. ama android fanboyları gidip her iki telefonu deneyenlere ve senelerce kullananlara bile apple fan boy diye bok atıyor. komik lan. asıl fanboyluk onlarınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Windows Phone kullaniyorum, Android kullanilmaz geliyor su anda bana. Gereksiz karmasik. KISS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 forgiver said: @dworgion 3g ya da wireless açınca 2-3 saate eriyor benim de ama arada edge açıp, bakıp kapatıp fazla yüklenemeyince baya gidiyor hatta yazayım ne zaman şarja takcağımı 10.09.2014 23:00 de %100 şarjlı çektim fişten %55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 senin pil kendi kendine enerji üretmenin yolunu bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 cacodemon said: Şimdi benim telefon Samsung S3. Yavaşlama ve pil sorunu olmasa hala kullanmaya devam ederim. Kılıfı ekran koruyucusu falan hiç olmadı. Habire elimde, mail telefon sosyal medya arada bir iki oyun vs. Kenar kaplamalarında dökülmeler ekranda kılcal çizikler falan var ama çok da pipimde değil. Uzun lafın kısası, yeni telefon alayım diyorum. 4.7-5inc olanlardan. bütçe 1.8-2.4 iphone 6'nın muadili ne var piyasa. Gidip göreyim. Haftasonu uğraştım, CyanogenMod yükledim S3'e. Nova Launcher, bir de güzel icon pack. Hızı yeni gibi oldu. Batarya süresi de uzadı. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 note 2 kullanıyorum hala yavaslama hissetmedim telefonda,4 almak için hala bir sebep yok.iosa geçip deneyeyım dıyordum ama 3k vermek zor gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kullandigin cihazdan memnunsan degistirme hic. Gerek yok. Az para degil 3K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Herkese Merhaba, Yapılan tartışmalar bence yersiz, şöyle ki; bence Android bu işin Linux'ü gibi. Kurcalamayı, yeni şeyler yapmayı, mod olayını vs. sevenler için bence Android çok iyi bir yazılım, en azından birçok şeye imkan tanıyor. (Tabi ki sadece bunları sevenler kullansın diye bir bakış açısı yok Google'ın.) Ben açıkçası Apple'ın bazı şeyleri dayatmasını sevmiyorum. Bilgisayara telefonu bağladığında iTunes'un şart olması vb. O nedenle Android ile mutluyum. Her telefon zaman içerisinde şişip yavaşlıyor ama bunu ayarlamak kullanıcıların elinde olan birşey. Kurcalamayı seven için Android sonsuz bir dünya gibi, bana göre IOS ise "for dummies". Bunu yanlış yere çekmeyin, şu anlamda söyledim, kullanımı çok kolay, bu işe en uzak kişi bile rahatlıkla kullanabiliyor. Daha stabil ve hızlı olabilir ama ben yine günün sonunda donanımsal değere kendi adıma ağırlık veririm. Hangisi donanım olarak daha iyiyse onu alırım. Şu an Samsung donanımsal açıdan daha iyi (bu gidişle uzun bir süre de öyle olacak), iPhone "phablet" pazarını zamanında öngöremedi o nedenle şimdi o pazara girmek için iphone6+'ı çıkardı. İpad mini varken 6+ nasıl bir tepki alır bilemiyorum ama şu an sürdürülebilir teknolojide Samsung önde görünüyor. Samsung'un stratejisi penetrasyon üzerine kurulu. Her kesimin elinde olmak gibi bir vizyonları var o nedenle yılda sürüsüyle model yeni telefon çıkarıyorlar. Bu trend TV tarafında da aynı şekilde. Rekabet son kullanıcı için her zaman iyidir. Yukarıda kısaca belirttiğim bazı nedenlerden dolayı kendi adıma Samsung'u ve Android'i seviyorum. Herkesin birşeyi seviyor olması normal ama bunu belirli nedenlere dayandırmadan yapıyor olmak bana göre yanlış. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Iki duzeltme madem: 1- Linux diye yazildigi gibi okuyoruz. Linüx diye degil. 2- Hayir, Android henuz iyi bi isletim sistemi degil. Telefonu root'layabiliyo olman o sistemi iyi/stabil yapmaya yetmiyo ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 her versiyonda ileri gidiyor valla android. belki ben 3 sene önce aldığımda tırttı ama şu anda stabillikte baya iyi bir noktaya geldi. eskiden milletin telefonu takılıyordu restart atıyordu falan şimdi neredeyse hiç rastlamıyorum bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Hatunun eski galaxy s3 takılma rekoru kırıyordu artık. Ki s3 zamanında iphone5 le falan kıyaslanan bir alet. Samsung'un çıkardığı tüm updateler falan yapılıydı alette bir de. Hatun androide alıştı diye gittik G3 aldık cok memnunuz simdi. Ama s3 o donanımla falan çöp oldu sonucta. Hele iPhone 5 degil 4s le bile kıyaslanamazdi en son hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Lafı geçti diye söylüyorum, android telefonunuzu rootlamayın. Artık rootlamaya gerek yok, adam gibi uygulamalar, sizden yönetici izni istiyo, istediğiniz zaman uygulama bazında verip kaldırabiliyosunuz. Rootlayında telefonda güvenlik falan kalmaz. Ha bi de her "ben işletim sistemi uzmanıyım" diyene inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 çok saçma bir yorum. rootlayınca da kime root izni verdiğini kendin seçiyorsun zaten. birçok şey için hala root gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 di said: Iki duzeltme madem: 1- Linux diye yazildigi gibi okuyoruz. Linüx diye degil. 2- Hayir, Android henuz iyi bi isletim sistemi degil. Telefonu root'layabiliyo olman o sistemi iyi/stabil yapmaya yetmiyo ne yazikki. 1- İlk şıkta dediğini tam anlayamadım. Linux yazmışım yazımda ama? 2- Yazımda sence Android'in IOS'tan daha iyi olduğunu iddia ettiğim bir yer var mı? Sadece daha özgürlükçü olduğunu düşündüğümü belirttim. Yazıyı tam olarak okuduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Linux'ü yazmissin yukarda. Linux'u yazman gerekiyordu diyor. Yanlis okuyorsun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://www.paul.sladen.org/pronunciation/torvalds-says-linux.wav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Afterdeep said: di said: Iki duzeltme madem: 1- Linux diye yazildigi gibi okuyoruz. Linüx diye degil. 2- Hayir, Android henuz iyi bi isletim sistemi degil. Telefonu root'layabiliyo olman o sistemi iyi/stabil yapmaya yetmiyo ne yazikki. 1- İlk şıkta dediğini tam anlayamadım. Linux yazmışım yazımda ama? 2- Yazımda sence Android'in IOS'tan daha iyi olduğunu iddia ettiğim bir yer var mı? Sadece daha özgürlükçü olduğunu düşündüğümü belirttim. Yazıyı tam olarak okuduğuna emin misin? Yazini tamamen okudum evet. Deacon demis gerci ama, Linux'ü yazmissin. Haliyle Linüx diye okudugunu varsaydim. Bir de sunlar sunlar icin Android cok iyi bir sistem bence demissin, ben de iyi olmaktan uzak demisim, gerekcelerimi belirtmisim. Android > iOS iddasindasin, yanlissin dememisim. Zaten genel olarak yanlissin sana laflar hazirladim da degildi olay. Nasil cektin oraya anlamadim. Haliyle su son mesajlarin ana fikri; okudun mu diye cikismadan once okuyup anlamak onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sayın İngilizce profesörleri hatamdan dolayı sizlerden çok özür dilerim. Ben her zaman Linuks yerine Linüks demeyi tercih ettim. Çeşitli kaynaklardan söylenişini kontrol edebilirsiniz. Bir zaman oturup İngilizce'de konuşuruz arzu ederseniz. Hadi ben Linux'ü yazdım çok akıllısınız ders vermeye kalktınız da, sizin kendi dilinizi yazamıyor olmanız ne olacak? Neyse çok uzatmayalım konu dağılmasın gereksiz, özelden yazabilirsiniz isterseniz, oradan gerektiği şekilde devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 boyle seyleri her sene paylasmaya, tartismaya gerek yok. iphone 6-7-8-10-128327193271 diye gider eger android'in menu stilini ios tipinde kolaylastirmazlarsa, uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Afterdeep said: Sayın İngilizce profesörleri hatamdan dolayı sizlerden çok özür dilerim. Ben her zaman Linuks yerine Linüks demeyi tercih ettim. Çeşitli kaynaklardan söylenişini kontrol edebilirsiniz. Bir zaman oturup İngilizce'de konuşuruz arzu ederseniz. Hadi ben Linux'ü yazdım çok akıllısınız ders vermeye kalktınız da, sizin kendi dilinizi yazamıyor olmanız ne olacak? Neyse çok uzatmayalım konu dağılmasın gereksiz, özelden yazabilirsiniz isterseniz, oradan gerektiği şekilde devam ederiz. Ya neyin atarindasin bilmiyorum da gereksiz atarlaniyosun. Linux Torwalds Linux diye okuyor, milyon kere sordular, milyon kere linux is just linux dedi, haliyle liseli misali linüx linüx dolanma diye duzeltiverdim. Yazdigin seye gelecek cuk kadar duzeltmeyi/elestiriyi/karsi fikri kaldiramiyosan oturup yazma, sen sag biz selamet takilalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yav hala azalarak bitmemişsiniz. Hala android çok kasıyor diyenler var. Snapdragon 800 çipsetli nexus 5'im var ne kasma ne de yavaşlama var. Ha 1 gb ram, düşük rom ve mali40 gpu vari jb ve altı telefonları kastediyorsanız evet onlar kasar çünkü artık eskidi. Bu iphone çok cici, çok hızlı, hiç kasmıyor diyenleri de ben hiç anlamıyorum. diğer kullanıcılar yalan söylüyor herhalde. Her uygulamadan, lagtan, şarjdan, hatalardan şikayetçi olan binlerce kullanıcı var. Ayrıca ios 7, iphone 4'e gelmesine rağmen stabil çalışmıyor. aynı şekilde 4s'ler de bile stabil çalışmadığı oluyor. Bizzat kardeşimin 4s'inde test ettim. Ben Android telefonları da severim Apple modellerini de ancak apple'da tek sevmediğim yanı ekran küçüklüğüydü şimdi o da çözüldü belki bir sonraki telefonum Apple olur ancak afterdeep'in de dediği nedenlerden dolayı Apple bana kalırsa daha çok casual kullanıcılara hitap ediyor. Pahalı olması ve reklamının çok iyi yapılması da bu kadar rağbet görmesinin başlıca nedenlerinden... Zaten Ios 7'yle gelen yeni özelliklerin çoğu Android'te önceden vardı yine widgetlar da çok sonradan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuya her giren bi esip gurluyo. Bi sakin lan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hadi bir olup windows phoneculara giydirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 6 plus 1 gb değil mi ram. spec leri mi şişirmiş görsel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1gb, yanlis yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar