miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Leffenin siyah birasi mükemmel, Efes Leffeden sonra hamallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kermit said: insanların birayı yanlış anlaması çok acıtıyo ya canımı bira dediğin öğlen 2 3'den sonra keyifli bi şekilde uzanıp bişiler izlerken, bi hobiyle uğraşırken vs içilir.güzel bi hamburger söylersin yanında bi tane açarsın. yada akşam dışarı çıkarsın arkadaşlarınla karşılıklı oturur sohbet ederken arjantin bardakları tokuşturarak içersin. millet siktiğimin birasını "canım sıkıldı bro vurdum bende 2 tane ekstra kafam çok iyi" moduna girmiyomu ağzına burnuna vurasım geliyo. canın sıkıldıysa git başka şeyler iç lan. birayı alet etmeyin. bide pis pis efesin tombul şişesini alıp arabayı bi yere çekip içmezlermi çıldırıyorum. içmeyin lan birayı ben içerim hepsini. Bu adam doğru şeyler söylüyo Red said: gavurun içtiği gibi içilmiyor bizde bira. hani yok mangal yaparken içeyim yok maç izlerken 2 tane patlatayım değil de siyah poşete 10 tane doldurulup sahile koşan varoşgiller tarafından tamamen kafa yapması niyetiyle tüketiliyor. Bu da doğru tespit olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 eksik gedik garip tespit olmuş yurtdışında %7-9-11-13, vodkalı, tekilalı, vsli biralar var. 1€'ya çok yüksek alkollü biralar var. evsizler çulsuzlar öğrenciler aynı şekilde davranıyor yani o biralara da. bizde genel bi kültür yamukluğu olduğundan göze batıyordur 10 şişe alıp sahile giden. bence anormal bişey yok. herkesin kafa yapmaya ihtiyacı var ve ortam böyle. ekonomisi, dini, kültürü, otu boku. böyle yani. bu olmuş sonunda. siz iyi iyi için abi ne içiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 70liği de var bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 70lik değil onlar 1 litre, 11 lira olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Birayı susuz geçen gemi yollarında ve gidelecek bölgede hastalık kapmama riskine karşın üretmemişlermi.Bizim suyumuzda var milli içeceğimizde hala bira içenleri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Biranin kesfedilme yeni Anadolu ve civari, asil milli icecegimiz bira yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Pazar payını büyük kısmını Tuborga kaptırınca ne yapacağını şaşırdı Efes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ney birayı da türkler bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Efes mallığına doymasın. O glikoz şurubunu sokarak elde ettikleri kardan büyük ihtimalle daha fazlasını kaybettiler pazar payı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 BalisticGel said: Pazar payını büyük kısmını Tuborga kaptırınca ne yapacağını şaşırdı Efes.. hiç sanmıyorum. Birşeyler kaptırdığı kesin ama büyük kısmı hala efes'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kaybettiği pay ufak bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ßæv said: BalisticGel said: Pazar payını büyük kısmını Tuborga kaptırınca ne yapacağını şaşırdı Efes.. hiç sanmıyorum. Birşeyler kaptırdığı kesin ama büyük kısmı hala efes'te.5 sene önce Efes'in pazar payı %95 falandı. Şimdi Tuborg en az %20 falan almıştır. Götümden attım ama almıştır yani bence. %95'i götümden atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 efesin dağıtım ağı yeter ya maalesef bilmeden gittiğim 10 bardan 9'u sadece efes satıyor falan. tuborg gördüm mü sevinir oldum dışarıdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sahilde şişe topladığım için bu konuda istatistik verebilirim şöyle söyliyim bulduğum her 10 şişenin 1 yada ikisi bomonti oluyordu. Geri kalanıda 5 e 4 tuborg üstünlüğü yada 5 e 3 gibi çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 lezzetsiz bir içecek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=g6I0C2oPQ9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Efesin içilebilir tek birası şu aralar çıkmış snaırım "efes özel seri" tekrar eve efes girer oldu bu bira ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 şatı çakar kaçarım http://i.hizliresim.com/JErozQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Anam yavrucağın bakışa bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Holy said: ßæv said: BalisticGel said: Pazar payını büyük kısmını Tuborga kaptırınca ne yapacağını şaşırdı Efes.. hiç sanmıyorum. Birşeyler kaptırdığı kesin ama büyük kısmı hala efes'te.5 sene önce Efes'in pazar payı %95 falandı. Şimdi Tuborg en az %20 falan almıştır. Götümden attım ama almıştır yani bence. %95'i götümden atmadım.Efesin 2013 pazar payı %76 diğer bira firmalarını %1den sayarsak Tuborg %23e falan denk geliyor ki azımsanacak bir rakam değil. 5 sene önce değil 15-20 sene önce %95ti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bu arada metroya guinness geldi. Tanesi 6.95e mi ne geliyo 24lu kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bana efes tubirg malt filtresiz vs. tadi hep ayni geiyor lan afsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ben burlar carlsberg'e döndüm hep ucuz hem depozitolu hem lezzetli içiminde bir heineken tadı bırakıyor akıcı gazoz gibi ama güzelde yapıyor 5-6'da tek sorunu aşırı hararet yapıyor efes gibi degil ama içimi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 carlsberg şişe zaten gayet iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar