Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bu arenalarda fitil gormeden round bitirmeyen uyuzlar yeni mi turedi? Ardarda uc tane geldi bugun. Paketten beri ilkn arenam. Uc mac saatler surdu yahu. Satranc mi oynuyorsun be adam? Resource management yok. Bir sey yok. Ne buldun o kadar dusunecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 inyormaynd said: Gazlowe bana Unstable Portal'dan geldi çok iyi. Daha demin 5 manaya Ragnaros attım adam duruma uğradı. Çok b.ktan şeyler de verdiği oluyor çok iyi de. Nerf gelebilir. gelmez. Eski priest dinamiği rng idi oyle. Hic nerflenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Namessar said: Bu arenalarda fitil gormeden round bitirmeyen uyuzlar yeni mi turedi? Ardarda uc tane geldi bugun. Paketten beri ilkn arenam. Uc mac saatler surdu yahu. Satranc mi oynuyorsun be adam? Resource management yok. Bir sey yok. Ne buldun o kadar dusunecek? Sorma mkmun evlatları s.kecem ranked oynayan her insan mı yapar bunu? Ulan biri elime geçse kafasını monitöre vura vura dövesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 dun bana da denk geldi boyle yavsagin teki. Yenildigini bildigi halde ve hicbir hamle yapmadigi halde bekledi yine turn e basmadi. Son turnde de bitiricem artik yine bekledi sure bitince concede etti. Threaten spamleyip durdum elden baska birsey gelmiyor. Ama karsimda olsa alip kaziga oturturdum oyle sinir etti. issiz sadist ibneler turemis ladderda. birde unstable portal dan bu cikti arenada ne sacma bir kartmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Ben sırf bu muhabbet yüzünden clickerheroes oyununa sardım, arkada istediği kadar düşünsünler hiç umrumda olmuyor valla. Keyfim yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 öyle yapan olunca ben de bekliyip öldürmüyorum 2 kere yapsalar da 3.ye yapmıyorlar. eminim benden daha fazla sinir oluyorlardır. ben daha çok, ben concedelediğimde thanks diyen embesillere uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 o kultursuz okuzler ayri zaten. oyun sonunda well played diyorsun adettir yani yenen de yenilen de soyler. Adam thanks sorry falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Hee o da var. Aynı b.kun laciverti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 arena artık hep gvg pack mi veriyor? 4defa üst üste gvg pack prize verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 arenadan sadece gvg pack geliyor artık ama 3. 4. kutudan classic rareler classic epicler gelebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 classic cok eksigim var ya leg olarak :/ bi captain greenskin'im yok , cairne ve sylvania yok prophet velen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bende de hala aynı sorun var yav. O kadar pack açtım bi ragnaros çıkmadı. Hala golemlerimde 1er tane eksik var. Alexim yok... Yok oğlu yok... 7 tane pitlord var ama emenike!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 aynen aynen, dustlara kıyamıyorum ragnaros craftlamak için, bir de şimdi gvgden sonra metadan çıkarsa falan diyorum thalnos'a da hep loot hoarder koy dustın cebinde kalsın diyorum sylvanas heralde en craftlamaya değer legendary artık arena da gvg pack veriyorken, hani tek classlık da değil priest-shaman-warrior üçünün de metasında gamechanger, gerçi gvg daha çok yeni biraz daha beklemek lazım ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Lan bende bir tane leg var halinize sukredin sdf. O da jaraxxus warlock oynuyorum anca. Birde gelbin mekatorque mu ne var. O da meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Jaraxxus en iyi legendarylerden biri ama, ne handlocklar telef oldu jaraxxus unpacklemek için, çıkan ilk legendaryin direk jaraxxus çıkmış sen şükret! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Aasdaf benim bi tane leg var cairne o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 GvG legendarylerinden sadece Juggernaut çıktı şimdiye kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 arenada unstable portaldan üstüste 3 legandary geldi O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Vay arkadaş adamlar 4 flamestrike üstüne ragnaros falan çekiyor arenada. Ben de war golemle falan takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 aynen Jaraxxus reis kral baya oyun kazandirdi. emote lari bile yeter sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Day9 süperdi ya ahah. http://www.youtube.com/watch?v=qJwh19pwcXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Roqq said: Day9 süperdi ya ahah. http://www.youtube.com/watch?v=qJwh19pwcXE Dün canlı izledim bu Day9'ı ya ahahahaha taşağına mı yapıyor yoksa hearthstone'da gerçekten mal mı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ogre warmaul ne lanet bişey lan. üstüne upgrade taktım 3 kere atak ettim, 3'ünde de target şaştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 arenaden gelen pack guzel cikti bu sefer. Su warlock karti mistress of painle guzel gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 > almost 2015 > tinypic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar