Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arenalarda fitil gormeden round bitirmeyen uyuzlar yeni mi turedi? Ardarda uc tane geldi bugun. Paketten beri ilkn arenam. Uc mac saatler surdu yahu. Satranc mi oynuyorsun be adam? Resource management yok. Bir sey yok. Ne buldun o kadar dusunecek?
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Gazlowe bana Unstable Portal'dan geldi çok iyi. Daha demin 5 manaya Ragnaros attım adam duruma uğradı. Çok b.ktan şeyler de verdiği oluyor çok iyi de. Nerf gelebilir.

gelmez. Eski priest dinamiği rng idi oyle. Hic nerflenmedi.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

Bu arenalarda fitil gormeden round bitirmeyen uyuzlar yeni mi turedi? Ardarda uc tane geldi bugun. Paketten beri ilkn arenam. Uc mac saatler surdu yahu. Satranc mi oynuyorsun be adam? Resource management yok. Bir sey yok. Ne buldun o kadar dusunecek?

Sorma mkmun evlatları s.kecem ranked oynayan her insan mı yapar bunu? Ulan biri elime geçse kafasını monitöre vura vura dövesim var.
Mesaj tarihi:

dun bana da denk geldi boyle yavsagin teki. Yenildigini bildigi halde ve hicbir hamle yapmadigi halde bekledi yine turn e basmadi. Son turnde de bitiricem artik yine bekledi sure bitince concede etti.

Threaten spamleyip durdum elden baska birsey gelmiyor. Ama karsimda olsa alip kaziga oturturdum oyle sinir etti. issiz sadist ibneler turemis ladderda.

birde unstable portal dan bu cikti arenada

ne sacma bir kartmis

Mesaj tarihi:
öyle yapan olunca ben de bekliyip öldürmüyorum 2 kere yapsalar da 3.ye yapmıyorlar. eminim benden daha fazla sinir oluyorlardır.

ben daha çok, ben concedelediğimde thanks diyen embesillere uyuz oluyorum.
Mesaj tarihi:
Bende de hala aynı sorun var yav. O kadar pack açtım bi ragnaros çıkmadı. Hala golemlerimde 1er tane eksik var. Alexim yok... Yok oğlu yok...

7 tane pitlord var ama emenike!!!
Mesaj tarihi:
aynen aynen, dustlara kıyamıyorum ragnaros craftlamak için, bir de şimdi gvgden sonra metadan çıkarsa falan diyorum

thalnos'a da hep loot hoarder koy dustın cebinde kalsın diyorum

sylvanas heralde en craftlamaya değer legendary artık arena da gvg pack veriyorken, hani tek classlık da değil priest-shaman-warrior üçünün de metasında gamechanger, gerçi gvg daha çok yeni biraz daha beklemek lazım ne biliyim
Mesaj tarihi:
Jaraxxus en iyi legendarylerden biri ama, ne handlocklar telef oldu jaraxxus unpacklemek için, çıkan ilk legendaryin direk jaraxxus çıkmış sen şükret! :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...