Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 recomb çok imba bi mana düşükten yaparlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 2 oyun üst üste arena'da oldu bu olay basdasfasgas nasil bir kart siz karar verin artik http://i.imgur.com/MRL5ytQ.jpg http://i.imgur.com/1Kn82O9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi sen düşün bence nasıl bir şansın var, bilmem kaç yüz kart arasından 1 ini bulmuşun gg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ahahah arenada 2hp ve 3hp li minion var yerde rakibin, madder bomber attım minionlar gg, son kalan da face, adam kalan tüm oyunu threat spam layarak geçirdi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 dreagloth said: abi sen düşün bence nasıl bir şansın var, bilmem kaç yüz kart arasından 1 ini bulmuşun gg yani Bahsettigim olay o zaten Sans (sans dedigin sey seni sampiyon da yapar sonuncuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 artık arenadan eski kart çıkması şansı yok mu mesela bende ragnaros yok artık illa craftlayacam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Borastus said: artık arenadan eski kart çıkması şansı yok mu mesela bende ragnaros yok artık illa craftlayacam mı şunu ben de merak ediyorum ya. arena'da niye seçemiyoruz gelecek pack'i, ilginç baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Hediyeler random geliyor ,pack inde random gelmesi normal olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 arkadaşlar kadıköy'de biralı ve ödüllü turnuvalara başlıyoruz. cihazıyla gelen herkes katılabilir. https://www.facebook.com/events/743942659008588/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Borastus said: artık arenadan eski kart çıkması şansı yok mu mesela bende ragnaros yok artık illa craftlayacam mı Sirf Ragnaros cikma ihtimaline karsin classic alicaksan craft'la bence lol Ama yeni baslayanlar icin klasik sart bence de secme sansi verilmeli ya da en kotu random olmali ama bir kac ay sonra yapsalar iyi olur eger random yapicaklarsa biraz gvg'ciler pack toplasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ragnaros u örnek olarak verdim. ek paket öncesi kart sayısı 450 diyelim, ek paketle 150 tane daha geldi mesela. şu an süreki 150 kart arasından bir tane bana gelecek hele rare ile legendary lerin gelme olasılığı düşük olduğundan sürekli aynı kartların gelme olasılığı oldukça yüksek. Ana oyunun kartlarınından yarısı falan eksik mesela bende, seçim şansı verilse ilk 30 oyun falan ek paket kartlarını sonra eski oyunun kartlarından açmak isterdim. 5 tane arena yaptım sürekli yeni oyunun packleri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Benim son 5 arenam 9-2-10-3-10 win, bir tane deck de çok kötü geldi direk retire ettim. Pack+gold dışındaki kutulardan paso golden kart geldi, golden knife juggler animasyonu güzelmiş ama :p Neyse, diceğim arenadayken normalde aldığın 3 wine 10 goldu almıyorsun. Toplamdaki 33 wini arena dışında alsam zaten 110 gold gelicekmişti değil mi, goldenlarla beraber onu falan da düşününce aslında çok minimal bir fark var arenayla direk pack açmak arasında. Bir de üstüne pack kesin gvg değil de random olursa, classic pack falan gelirse daha hiç arena yapmam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Tori said: Benim son 5 arenam 9-2-10-3-10 win, bir tane deck de çok kötü geldi direk retire ettim. Pack+gold dışındaki kutulardan paso golden kart geldi, golden knife juggler animasyonu güzelmiş ama :p Neyse, diceğim arenadayken normalde aldığın 3 wine 10 goldu almıyorsun. Toplamdaki 33 wini arena dışında alsam zaten 110 gold gelicekmişti değil mi, goldenlarla beraber onu falan da düşününce aslında çok minimal bir fark var arenayla direk pack açmak arasında. Bir de üstüne pack kesin gvg değil de random olursa, classic pack falan gelirse daha hiç arena yapmam heralde. 5 tane Arena yapmış, 33 tane win almışsın. (retire ettiğini saymıyorum) Bunun için 750 gold harcamışsın. Karşılığında 5 tane pack, 550-700 arası gold, dust, golden ya da düz kart almışsın. Harcadığın gold ile kazandığın gold tutuyor aşağı yukarı. 5 pack için 50-150 gold harcamış olacaktın. Normal oynasan. 5 tane pack için 500 gold harcayacaktın. 33 win için 110 gold alacaktın. (alamayacaktın, maksimum daily gold 100 zira) Sonuç olarak 5 pack için 390 gold harcamış olacaktın. In the tabele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben üşenmiştim de adam anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Abi gvg çıktığından beri yaptığım arenalar. Daha hiç normal oynamadım, quest bile yapmadım. 900 gold harcamışım, 600 mü ne geldi arenadan. Gvgden önceki goldumdan 310 gold mu ne eksiğim vardı işte dün. Ama arena çok vakit alıyor işte. 1 saatte oynayan adamlar, 2 manada end turne basmadan önce 10 kere emote spamlayanlar hede. Normalde direk concede edicek adam topdeck tauntları dolduruyor bekliyor. 10 win runlar 2 saat falan sürdü lan. 310 gold vs 390 goldmuş işte. Gerçi dustı goldenı falan da var. Da ne biliyim siz daha günde 30 win max diyorsunuz, öyle günlük win caplara ulaşıcak kadar boş vaktiniz varsa zaten arena yapın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Abi 900 harcamadın, 750 harcadın. O retire ettiğin 150'yi sayma. Win oranlarını kıyaslıyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bu ogre stealth'a da daliyor lan hem de daldiktan sonra stealth'ını bozuyor. Taunt'a daliyor sacma dediğimde , bazıları ogre salak oldugu icin yanlislikla taunt yerine baska target'a vuruyor diye açıklamaya calismisti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Undertaker hunterlar bi bitmedi arkadaş ya. Yeter ya. Bitin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 şu undertakerın healthi neden hala 1'e indirilmiyor aklım almıyor ya resmen millet naxxramas kartlarını alsın diye nerflemiyorlar salak kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://i.imgur.com/ECzZCW2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 hafu nudes iyiymiş cidden verdim repi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ahmedinejad said: hafu nudes iyiymiş cidden verdim repi. Eyvallah. Hearthpwn'ı karıştırıyorum da böyle sağlam bir mech mage bulamadım. Sağlam bir mech mage önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 şöyle bişey kullanıyorum ben gazlowe cıkınca yaptım bayaa keyifli http://i.imgur.com/dIaRH4S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Gazlowe bana Unstable Portal'dan geldi çok iyi. Daha demin 5 manaya Ragnaros attım adam duruma uğradı. Çok b.ktan şeyler de verdiği oluyor çok iyi de. Nerf gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bugunki bir oyunumdan :P: http://i.imgur.com/3BT6CTi.jpg gahzrilla ayaktayken pyro + 2 arcane shot yapinca sonuc boyle oluyor heh.. illa ki daha yuksek rakamlara cikilmistir ama simdiye kadar oynadigim oyunlar icerisinde ulastigim max damage bu oldu :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar