Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bana GvG geldi şimdi arenadan. 7 win. Belki win oranıyla alakalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 4-3 arena gvg pack geldi ama bir seferlik beleş gvg tanıtım arenasıydı şimdi oynadım onu. Belki odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 60 pack 5 legend ne iyi ne kötü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 E yuh daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 simdiye kadar 6 pack actim (3'u hediyelerden) 3 epic cikti lan ama ikisi oyunun en gereksiz epicleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Sorieno said: E yuh daha ne. 60 pack diyor, 300 de 5 iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 125 tane yenı kart var degıl mı sımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 500 gold vardı arena vs. 3 beleş ile 13 pack oldu gold sıfırlandığında. Bir tek Mage class Legend çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 souldarkorn said: 500 gold vardı arena vs. 3 beleş ile 13 pack oldu gold sıfırlandığında. Bir tek Mage class Legend çıktı. hiç çıkmayadabilirdi gene iyi gibi mantıklı düşününce 10 pack de 1 legend ortalama olarak iyi sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dreagloth said: Sorieno said: E yuh daha ne. 60 pack diyor, 300 de 5 iyi degil matematik öğrenin lan :D 20 pack'te 1 zaten legendary çıkma oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kesin craftlanması, acilen bulunması dediğiniz kartlar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 45 booster actim, 1 leg cikti o da berbat zaten. sansima sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ya bu arenadan yeni pack çıkmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ucunbiri said: 45 booster actim, 1 leg cikti o da berbat zaten. sansima sicayim. Nick,post uyumu :D Arenadan yeni pack cikiyor bana hep oyle cikti en azindan 3 kez yaptim arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gvg'den sonra yapılan arenalardan yeni pack çıkacak zaten. Eski pack çıktıysa releaseden önceki arenanın devamı olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 10 tane yeni pack açtim sonra 3 kere yaptim arena hep eski çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 eu ya 12 den çok sonra açıldı zaten gvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ya dün dedidigim geldikden sonra işte 10 yeni pack açtim üsütne 3 kere arena yaptım hep eski pack verdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bir daha arena'da warlock almam gvg'den sonra cok sıkıntılı geldi bana şimdi. demon'lu kart cekme oranı azaldı e warlock'da demon mekaniği ile çalışan gir ton spell ve minion vardı şimdi mech,goblin kartı ile harman oldu islevsiz bi deck'im oldu. Zaten warlock vasattı arena'da simdi daha vasat olmuş. İlk izlenimlerim böyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Benim eski arenaydı. Bugün bitirdim, GvG çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sonuçta arenada classic pack ödülünü kaldırmadılar. bence kendi içerisinde de rolluya pack tipini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bi böyle kart mı olur ya hakikaten bokunu cıkardılar http://i.imgur.com/ShAJAIQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Abi... Üstteki bayaaa bayaa dream muhabbeti. Yani unstable portal ile eline gelebilecek kartların arasında en iyilerinden birisi sunwalker. Şöyle düşün. Bütün 1 mana minionlarda mana olarak dezavantaj oluyor. 3 ve üstünde ise 1 mana kazanmış oluyorsun. Fakat eline gelecek kartın işe yarayabilmesi için situational olmak yerine raw stat olması lazım (sunwalker, yeti, cairne, golemler vsvs) yani sallıyorum Unstable portal ile eline gadgetzan gelmesi çok büyük tempo avantajı sağlamaz. 3 mana 4/4 sonuçta. Açıkçası arena için über düper bir kart olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bu kart'tan daha öncede bahsetmiştim zaten. 1 de var 10 da var. 10 manalık kart'ta gelse , 3 mana az atmak demek GG demek olabilir. Düşünsene seni 3 tur ileri atabiliyor bu kart arena degil arena dısında da kullanılacak bu kart adım gibi eminim. Sonucta 2 manaya 2 mana cost'lu kart eline gelse ne olur ? Kaybın olmaz pek . 1 mana riskini de göze al bi zahmet 1 den 10'a kadar mana var sonucta...( gelme şansı 1'den 10 gore degilde kaç manalı kart coksa oyunda ona göre ama olsun) Bu kart seni her türlü ileri atar rank'te de cok fazla oynanacaktır kanımca. ama gerçek olan şey tam bir şans kartı oyunu da öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kadıköy civarındaki herkesi tanışma / kaynaşma partisi bekliyoruz. komodor pub goblins vs gnomes partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar