applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 2 hafta önce bir boka yaramaz denilen Paladin kartı şimdi op olmuş lel
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 deathrattle hunterlar aynı deste full op devam ediyolar. Bide sanırım undertaker ve mad scientist default geliyo galiba. Hiç farklı bi açılış görmedim, ne ben oynarken, ne de streamleri izlerken.
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 applev0dka said: 2 hafta önce bir boka yaramaz denilen Paladin kartı şimdi op olmuş lel Reynad op dedi diye herhalde (:P)
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Spare Partonidas mage korkunç ilgimi çekiyor. Denemem lazım.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sabonis said: şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz. ya cok sacma birşey 5 manalık bi creature'ınla saldirdin diyelim 1 hakkı kaldı sonra bunu atıyosun doomsguard'a dönüşebiliyor yani 5/7 ve bir daha daliyosun.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 usa server'ina girip niye arena atmiyorum ki kafa yeni calıstı... lol euro da açsak cıkmaz meh http://i.imgur.com/uq6DRgn.png
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 oha bu ne http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/141/955/12362.png
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Nasıl oluyor şimdi harman mı yoksa farklı deck mi seçiyorsun?
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Sorieno said: Nasıl oluyor şimdi harman mı yoksa farklı deck mi seçiyorsun? farklı pack seciyorsun ben pack almadım otomatik 3 tane verdi eu'da bizede vericek ama arena'da hangi pack'i vericek ben onu merak ediyorum. Benim gibi paso arena yapanlara classic pack verirse çok kötü haber
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Masticore said: sabonis said: şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz. ya cok sacma birşey 5 manalık bi creature'ınla saldirdin diyelim 1 hakkı kaldı sonra bunu atıyosun doomsguard'a dönüşebiliyor yani 5/7 ve bir daha daliyosun. target minion değil de a minion diyor. muhtemelen random minion'dır diye düşünüyorum.
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sabonis said: Masticore said: sabonis said: şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz. ya cok sacma birşey 5 manalık bi creature'ınla saldirdin diyelim 1 hakkı kaldı sonra bunu atıyosun doomsguard'a dönüşebiliyor yani 5/7 ve bir daha daliyosun. target minion değil de a minion diyor. muhtemelen random minion'dır diye düşünüyorum. Yok değil. Seçiyorsun.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 random olsa "transform a random friendly minion" derdi. mesela yerde bi flametongue olsa yukarıda attığım aptal legendary ile 24 vursan bi de üstüne recombobulator bassan ragnaros olsa boom 32 damage.
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yiKRmLLmBWs 40. saniyeden sonra izleyin. Seçiyorsun hep, aynı mana olan başka bir karta dönüşüyor.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ne zaman geliyor şimdi euya bu meret
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Twitter'larina baktim da EU ile ilgili bir sey yazilmamis daha guncel olarak.
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Belki yarın belki yarından da yakın. 50% yarına sarka bilirmiş.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 kek http://i.imgur.com/JdlQt79.jpg
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Hunter'in deathratte trigger'layan karti ne kadar guzelmis oyle.
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 geldi mi geldi mi? ona göre eve gideceğim.
Öne çıkan mesajlar