Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deathrattle hunterlar aynı deste full op devam ediyolar.

Bide sanırım undertaker ve mad scientist default geliyo galiba. Hiç farklı bi açılış görmedim, ne ben oynarken, ne de streamleri izlerken.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz.

ya cok sacma birşey 5 manalık bi creature'ınla saldirdin diyelim 1 hakkı kaldı sonra bunu atıyosun doomsguard'a dönüşebiliyor yani 5/7 ve bir daha daliyosun.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Nasıl oluyor şimdi harman mı yoksa farklı deck mi seçiyorsun?

farklı pack seciyorsun ben pack almadım otomatik 3 tane verdi eu'da bizede vericek ama arena'da hangi pack'i vericek ben onu merak ediyorum. Benim gibi paso arena yapanlara classic pack verirse çok kötü haber
Mesaj tarihi:
Masticore said:

sabonis said:

şu yukarda fotosu konulan recombobulator mu ne, bana hiç op gibi gelmiyor valla. göriciiz.

ya cok sacma birşey 5 manalık bi creature'ınla saldirdin diyelim 1 hakkı kaldı sonra bunu atıyosun doomsguard'a dönüşebiliyor yani 5/7 ve bir daha daliyosun.

target minion değil de a minion diyor. muhtemelen random minion'dır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Masticore said:

sabonis said:

target minion değil de a minion diyor. muhtemelen random minion'dır diye düşünüyorum.

Yok değil.
Seçiyorsun.
Mesaj tarihi:
random olsa "transform a random friendly minion" derdi.

mesela yerde bi flametongue olsa yukarıda attığım aptal legendary ile 24 vursan bi de üstüne recombobulator bassan ragnaros olsa boom 32 damage.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...