JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Boşuna caps/link/face isteyip durmayın, parmaklarınıza yazık yani o kadar yazıyosunuz. O kızın benimle görüşme ihtimali 1/1.000.000 bile olsa, sizin benden onun feysini alma ihtimaliniz 0/sonsuz onun dışında, farklı bi hayata alışmak zor gelicek, ama bi şekilde hayat devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kim haklı demiş bide. ikinizde haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ilk post hala çok iyi ya. yaklaşık 1.5 senedir ilişkim var. fakat hiç görüşmedik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 asdşlakdfşlkadf abi o kızın sevgilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 JrStorMesT said: Boşuna caps/link/face isteyip durmayın, parmaklarınıza yazık yani o kadar yazıyosunuz. O kızın benimle görüşme ihtimali 1/1.000.000 bile olsa, sizin benden onun feysini alma ihtimaliniz 0/sonsuz onun dışında, farklı bi hayata alışmak zor gelicek, ama bi şekilde hayat devam ediyor. ne farkli hayati yahu, yine pcnin basina oturup wow oyniycaksin. yine ortada kiz yok. birsey degismedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Lan ben benimkine bosa tripler atıyor musum zamanında sdf. Kaldı ki biz buluştuk paso. Ilk mesaj kapatmış konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Marty said: ne farkli hayati yahu, yine pcnin basina oturup wow oyniycaksin. yine ortada kiz yok. birsey degismedi. sjdsakldsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hadi bütün taşların kafanızda oturmasını sağlıyım, patide yaşamınız boyunca kimi bu kadar fail gördünüz, tabiki ben,it's me; 0ne. diğerini banlattırdıktan sonra bu hesap aklıma geldi,en azından kimseye bulaşmadan dolaşırım dediydim. o arkadaşa da öyle alışmışım ki, 2. gün bile zor geçti, engeli kaldırdım ama o da beni silmiş, en azından meraba meraba kalırız diye düşünmüştüm. Ama haklı şimdi, ben olsam bende kendim gibi bi malı seçmezdim. Beni biliyosunuz zaten 27 senem boş geçti, dalga geçmek isteyenler varsa buyursunlar hala bakirim lololo. 3 aydır işim yok, ilerisi için birktirdiğim paraları yiyorum. Bu hesapta banlanır zaten bi süre sonra, neyse sağlıcakla kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 niye ifşa ettin kendini ya sdf [hr] FIRST [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gecer lan hepsi once is bul ama paran bol olunca kari cok. bide boyle salak sacma iliskimsellerle vakit kaybetme derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 intahar falan ediim deme assdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adamin hala cabalamasini takdir ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 niye banlanmıştın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oha gerçekmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oh shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sdfkjs one'mış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 cam açmışlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ahahahah hassiktr be çok iyi bitti hikaye Ama kendisiyle barışık en azından adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Biri sorduktan sonra kim olduğunu söylese çok daha dramatik olabilirdi. Biraz attention whoreluk gibi olmuş ama hikayenin bitişi yine süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 0ne'ın olduğu yerde oturan hayır sever yok mu abi en azından kumbarayı bir bozdurmasına yardım ederdiniz maddi manevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 uhauhahu 0ne çıkmış ya lan adam olm yardım edelim bence adama yeter bu kadar hor gördüğümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 puahahah 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar