Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoe Quinn Olayları ve GamerGate

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Promenader said:

xunn said:

çocugun olayla ilgili konusmasını yasaklayan mahkeme emri çıkart

ahahah tayyip mi bu yayın yasağı çıkarıyo

cidden böyle bir şey yapılabiliyor mu ?

konu basina yansidikca psikolojik zarar gordugune dair hakli bir gerekce sunmayi basardiysa konusmasini yasaklatir.

bu arada kendisine bir konusma yasagi yok tabi, gelsin paralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

said:
Online Gaming Harassment Movie in the Works, Could Star Scarlett Johansson

The movie will be an adaptation of Zoe Quinn's upcoming memoir.

http://www.gamespot.com/articles/online-gaming-harassment-movie-in-the-works-could-/1100-6432071/

GEBEEEEEER

GEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Erkek arkadasını patronun ve oyununu promote eden "journalist"le aldat, twitter'da victim'e yat, çocugun olayla ilgili konusmasını yasaklayan mahkeme emri çıkart, UN'e konusmacı olarak çık, her ay sadece nefes alman şartıyla 4k dolar yatsın patreon'una. Film anlaşması yap.

A TRULY OPPRESSED INDIVIDUAL.

Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

xunn said:

Erkek arkadasını patronun ve oyununu promote eden "journalist"le aldat, twitter'da victim'e yat, çocugun olayla ilgili konusmasını yasaklayan mahkeme emri çıkart, UN'e konusmacı olarak çık, her ay sadece nefes alman şartıyla 4k dolar yatsın patreon'una. Film anlaşması yap.

A TRULY OPPRESSED INDIVIDUAL.

ABİ ŞU TİPE BAK ALLAHINI SEVERSEN YA TİPE KEST YA DELİRMEMEK İÇİN SEBEP YOK

RRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sosyal ağlarda paylaş

vay be. yeteneksiz bir kadina milyon dolarlar kazandirmak uzereler yani. benim anlamadigim un, intel vb gibi koca koca kurumlar, yapimci studyolar vb. lari, kadinlarin dunyada adaletsizlik, esitsizlik yolunda tonla sorunu varken bu koskoca fraud balonlarina niye dunyanin paralarini dokuyor? neden medya bunlara asik?

turkiye de bazi kadin milletvekilleri, iran da bazi kadin aktivistler, pakistan da egitimci kadinlar vs vs vs bu kadinlardan cok daha zor sartlarda hemcinsleri icin mucadele ederken bu orgy ci fraud hatun nasil boyle odullendiriliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

80% sosyal medya yüzünden.

yeni gelen jenerasyonlarda çok daha fazla olacak böyle örnekler.

bu sadece gaming, feminizm için falan geçerli değil. iş dallarında da böyle blogger adı altında ne idüğü belirsiz insanlar hiçbir donanım sahibi olmadan, hiçbir emek vermeden inanılmaz paralar kazanıyor.

ben yadırgamıyorum şahsen, zamana adapte oluyorlar. insanlarda satın alıyorsa bunları, neden satmayasın yani.

sosyal medya toxic davranışları ve kişilikleri fikirsiz şekilde destekleme konusunda çok etken iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konularda konusmak icin desturla girmen gerekiyor ortama

bir yanda anitayi veya bunu elestirdigin anda ustuen cullanicak bir gurup var, kadin olman, azinlik olman vs farketmiyor, hatasiz ve eksiksiz degil bunlar demen bile yeterli. hemencicik "internalized misogyny" geyikleri, "stockholme sendrome" filan basliyorlar ve ya downvotelari yiyorsun bir guzel yada cevap hakki bile alamadan banlaniyorsun

obur tarafta feminizmin "f" si gecse iste pitchforku kapip gelen tipler var, onlarda en ufak bir elestiride bin turlu hakaretle daliyor ayni kafa. gecen su pc gaminge bahsettigim salak oyun icin elestiri yazdim, bitanesi geldi profilime "helal sana" modunda yapimci kiza hakaret eden seyler yazip transfobi ile homofobi ile bitirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

daha da okudukça nasıl sinir oldum anlatamam. tipler efsane o ayrı, gözlerden anlıyorum ben insanların ne mal olduğunu. orospuluk yaparak kendi reklamını yaptı, paraları kaptı, sıkıntı olduğu zaman konuya feminizmden gir, abuse edildim diye bağır çağır, işsiz ameleler seni korumaya gelsin. konu kapansın. şu noktada yapacak hiçbir şey yok ya, herkesin unutması lazım, hiç konuşmaması lazım. ama genel olarak gaming communitysi denen zırvalığın jerk off materiali olduğu için böyle şeyler yapacak bir şey yok. sokakta yanından geçse sallamayacağın insan bu şekilde online platformlarda bir şekilde karşına çıkınca bizim andavallar kendinden geçiyor.

ay neyse ya. ne sokuk bir dünyada yaşıyoruz.

gamingini geçtim aynı şey yukarıda dendiği gibi heryerde var. kurumsal şirket dersin, dışarıdan bakarsın takım elbiseler, tatlı gülüşler falan. içine girersin kadını sandviç yapa yapa müdür yapmışlar, en ufak şeyde savunma yazdırmalar, emir vermeler. bişey anlatırsın konuyla ilgili en ufak bilgisi yoktur, anlamaz. kendi üstüne sen anlamamışsın o anlatmış gibi bahseder. ilk evaluationda karşına salak saçama bir örnek sunar, cevap verdirmez.

alalh allh neyse ya aman topunun allahbelasını versin. erkeği ayrı kadını ayrı. hepsine ayrı ayrı kafam girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...