Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IGN Türkiye için Editör pati aranıyor

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımın bana ilettiği bişey, IGN türkiye'deki websitesi için editör arıyormuş. Benim etrafımda editör tanıdıklarım var lakin gamerlıkla uzaktan yakından alakaları yok o yüzden aklıma pati geldi.

Editörlük geçmişi olan ve çalışmak isteyebilecek arkadaşlar ulaşsın. Façanız yansın kaardişlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Bir arkadaşımın bana ilettiği bişey, IGN türkiye'deki websitesi için editör arıyormuş. Benim etrafımda editör tanıdıklarım var lakin gamerlıkla uzaktan yakından alakaları yok o yüzden aklıma pati geldi.

Editörlük geçmişi olan ve çalışmak isteyebilecek arkadaşlar ulaşsın. Façanız yansın kaardişlerim.

gamerız ama editörlük tecrübem yok kodlamadan anlamam sağı solu düzeltceksek oyun bilgisi gerekiyorsa ben hallederim ha :)
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

pati tayfasından birisi olursa en azından dragon age 2'ye GOTY 12/7 GOTYAY IMBA- ign tayfasına diş gösterir en azından (sam hariç)

Bioware türkiye norak ya da xboxçı konsolcu knox falan varken patinin masterraceliği baya sorgulamada. Daha bunun kaedesi var viktoru var, skyrim hayranları var... Same gelene kadar daha çoook GOTYAYci var forumda
Sosyal ağlarda paylaş

bir şeyler olmuş diye okumuştum bi yerlerde. önceki ekip topluca işi bırakmış, o yüzden yeni elemanlar arıyorlarmış. freelancer ayağına, evden takılınacak. hani kötü bir hedede söylemiyorum ama önce sorup önceki ekibin neden ayrıldığına dair bi fikir edinip atlamak daha mantıklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya evet. Başvurmayın demiyorum ama lütfen dikkat edin. Bu web sitelerine içerik sağlama mevzularında bir kısım yerlerde orjinal siteden direk çeviri elemanı olarak gibi kullanılma, neredeyse hiç para vermeden bütün sitenin sorumluluğunun üzerine yıkılması gibi hedeler olabiliyor. Freelancer geyiklerinde iyi bir sözleşme hazırlanmazsa paralar ödenmeyebiliyor. Açık aranabiliyor falan.

Ben de orada çalışan veya eskiden çalışmış birkaç kişiyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...