Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bir arkadaşımın bana ilettiği bişey, IGN türkiye'deki websitesi için editör arıyormuş. Benim etrafımda editör tanıdıklarım var lakin gamerlıkla uzaktan yakından alakaları yok o yüzden aklıma pati geldi. Editörlük geçmişi olan ve çalışmak isteyebilecek arkadaşlar ulaşsın. Façanız yansın kaardişlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Peder editörlük yaptıydı ben de gamer ım, combine etsek olmiyür mü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 web editör maaşı seni doyurmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ANKARADA BİLE EHUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bingildak said: web editör maaşı seni doyurmaz yav keyif için yapcaktım ben. para da mı veriyolar askldjaslkdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 "websitesi için" demişim de bilmiyorum onu kendim uydurdum gibi oldu, belki ofisleri vardır oraya adam arıyorlardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ankara'daysa, full time degilse, denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 GERGE said: Ankara'daysa, full time degilse, denemek isterim. Aynı şekilde ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bence de websitesi dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 başka ne editörü olacak abi, dergi editörümü arayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Arkadaslar onlar IGN siz nesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gerge olursa yemin ediyorum kök söktürür alayına asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Esh said: Arkadaslar onlar IGN siz nesiniz? Çalışanlar olmazsa firmalar bir hiçtir!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pati tayfasından birisi olursa en azından dragon age 2'ye GOTY 12/7 GOTYAY IMBA- ign tayfasına diş gösterir en azından (sam hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 lel dergiweb vardı bizim aklıma geldi asdfasd internet sitesi içinse ve evden çalışılabilecekse ben de ilgilenebilirim. malum kendi işimde var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dergiweb ne güzeldi yaa :( olm ingilizcem iyi çeviri meviri hepsini yaparım html css fsdfn gfsk gibi programlama dillerine hakim değilim yine de editörlük yapabilir miym? gamer'ın kralıyım ayrıca full time çalışamam :( ama her gece sabahlarım problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Xenocide said: Bir arkadaşımın bana ilettiği bişey, IGN türkiye'deki websitesi için editör arıyormuş. Benim etrafımda editör tanıdıklarım var lakin gamerlıkla uzaktan yakından alakaları yok o yüzden aklıma pati geldi. Editörlük geçmişi olan ve çalışmak isteyebilecek arkadaşlar ulaşsın. Façanız yansın kaardişlerim. gamerız ama editörlük tecrübem yok kodlamadan anlamam sağı solu düzeltceksek oyun bilgisi gerekiyorsa ben hallederim ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bliksem said: pati tayfasından birisi olursa en azından dragon age 2'ye GOTY 12/7 GOTYAY IMBA- ign tayfasına diş gösterir en azından (sam hariç) Bioware türkiye norak ya da xboxçı konsolcu knox falan varken patinin masterraceliği baya sorgulamada. Daha bunun kaedesi var viktoru var, skyrim hayranları var... Same gelene kadar daha çoook GOTYAYci var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ben hepsini dengelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Vayy, Pati'den kesin birileri çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dergiwebde 5-6 yazı yazmıştım http://dergiweb.com/user/Seceba yazılarım tee sene 2009 galiba 10 yazı yazarsak 50 lira mı 100 yazıya 1000 lira mı ne vericekti öle bişiydide üşenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Cüce gibi gerçek erkeklere, ya da arcane gibi gerçek oyunculara ihtiyacımız olan bu elim günlerde bide üstüne mountaindewdoritostürkiyenin editörlüğünü yapmaya çalışanlar var aramızda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Şifreli mi konuşuyorsunuz, ajan mı lazım? Editörün işi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bir şeyler olmuş diye okumuştum bi yerlerde. önceki ekip topluca işi bırakmış, o yüzden yeni elemanlar arıyorlarmış. freelancer ayağına, evden takılınacak. hani kötü bir hedede söylemiyorum ama önce sorup önceki ekibin neden ayrıldığına dair bi fikir edinip atlamak daha mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ya evet. Başvurmayın demiyorum ama lütfen dikkat edin. Bu web sitelerine içerik sağlama mevzularında bir kısım yerlerde orjinal siteden direk çeviri elemanı olarak gibi kullanılma, neredeyse hiç para vermeden bütün sitenin sorumluluğunun üzerine yıkılması gibi hedeler olabiliyor. Freelancer geyiklerinde iyi bir sözleşme hazırlanmazsa paralar ödenmeyebiliyor. Açık aranabiliyor falan. Ben de orada çalışan veya eskiden çalışmış birkaç kişiyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar