Simcity 2013 te 110 saat playedim vardı. bunda en az 300 olur expansionsız dlcsiz diye dusunuyorum.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Cities: Skylines
ÇOK HEYECANLIYIM :)-D
ben bu tarz oyunlara çok net gömüyorum. tropicoya yüzlerce saat gömmüşümdür hem de campaignleri bitirmiş olmamama rağmen. yeter ki oyun güzel olsun, replay value olsun.
ben bu tarz oyunlara çok net gömüyorum. tropicoya yüzlerce saat gömmüşümdür hem de campaignleri bitirmiş olmamama rağmen. yeter ki oyun güzel olsun, replay value olsun.
Ah ya, tropico dedin yine aklıma geldi :) Bu akşam gidip oynayayım yine.
Tropico o kadar iyiydi ki, gerçekten tropik iklimde hissediyordum kendimi yazın oynarken sdfsd
Tropico o kadar iyiydi ki, gerçekten tropik iklimde hissediyordum kendimi yazın oynarken sdfsd
bu gece cikacak saniyordum ama yarin aksam tsi 8 gibi cikacakmis :o
Bana taaa 2013 de bir kupon vermisler 25TL deneyim dedim calisiyormus halen :P Aldim gitti deluxe edition. %90 oynamayacagim ama hype e dahil olmak istedim. Multisi var mi bunun? Yoksa kendi sehrimizi yapip sadece ooooh ne guzel diye seyrediyor muyuz?
Şimdiden bütün araziyi kullanıma açan mod çıkmış diyorlar. Bu oyun düzgün ve az sorunlu çıksın. Sonra senelerce dlc ve expansion bassınlar. Arada patchlemeye devam edildikçe sorun yok. Videolarda monorail dlcsi yazısı gördüm galiba.
Gündüz - gece döngüsü şimdilik yok, eklenebilirmiş.
gunler baya hizli geciyor gibi ya gece olsa 2sn falan surer heralde
bide bu press versiyonunda arazi fiyatlari cok dusuktu 5k ya dev gibi sehir arsasi aliyoruz falan:P, releasede daha mantikti olur o kisim ins.
bide bu press versiyonunda arazi fiyatlari cok dusuktu 5k ya dev gibi sehir arsasi aliyoruz falan:P, releasede daha mantikti olur o kisim ins.
Bir hafta veya bir aylık süreci bir tane gece gündüz döngüsü yapabilirlerdi belki. Hem böyle sabah ve akşamlarda rush hour falan simüle edilebilirdi. Artık geçti tabi. Çıkmış oyunu bu kadar radikal değiştiremezler.
insan bi preload koyar
1.5 gb birsey olacakmis zaten gerek yok preload a
http://www.youtube.com/watch?v=DANrZopTdho
butun default binalari customize yapicam sanirim ben ayarlari bozmadan of, rengini bile degistirebiliyoruz..
Öne çıkan mesajlar