elma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 barbu said: Lan salın yıkılıyor. Ben ne yapayım. işte bunlar hep beynin üşengeçlikleri. Salon yoksa street workout yapsınlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ve başladım. hadi bakalım. gene tatile gidersem gene patlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tiLi said: ve başladım. hadi bakalım. gene tatile gidersem gene patlar ama panpa tatile gitsen de ufak çıtır bikaç spor yap hardcore girişmesen de. Rutini bozmayıp devam ettirmek mental güç ve disiplini muhafaza ediyor. Jager panpam hastanede bile barfiks çekiyo bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tatile gidince bütün motivasyonum gidiyo vücutla ilgili ya. daha zayıf, kassız olsam da olur diye düşünüyorum. güç hedefimi de unutuveriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 sabah hasta uyandım arkadaş da halsizim diyordu, idmana gidip gelince kendine geldi vucutlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Dizime buz tedavisi uyguluyorum. Bu ay toplamda 3 kes yürüyüş yaptım ki bu bir gelişme. Sanırım seneye yeniden spor yapmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ben de hevesliyim şu aralar. 1 aylığına yazılsam mı diyorum denemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 yazin beni de yazin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bence bu "spor" dediğiniz salon muhabbetlerinin genç yaşta yapılması makbul, 12-18 yaş arası gibi, 25-40 yaş arası salonlarda dolaşmak bana mantıksız geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 o yaslarda salon gibi degil de daha bole luks otel spasinda yada havuzundaki aletlere sarkmak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 tiLi said: tatile gidince bütün motivasyonum gidiyo vücutla ilgili ya. daha zayıf, kassız olsam da olur diye düşünüyorum. güç hedefimi de unutuveriyorum tatilde çok yiyip bol bol seks yap sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 BASLADIM BUGUN. AGZINI BURNUNU KIRDIM. O KADAR COK PARA VERDIM KI SALONA BAGLASALAR ZINCILESELER KIRAR YINE GIDERIM! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1 hafta gidince sıkılıyorum amk. Her gün aynı hareketler tekrar tekrar yapılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aynı ağırlıkla yapıyosan tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Anhora said: 1 hafta gidince sıkılıyorum amk. Her gün aynı hareketler tekrar tekrar yapılır mı. işin keyfi zaten ağırlıkların her hafta kolaylaştığını görmek. Mental tatmin veren o kısmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Burayı terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 o kadar ara verdim evde pc başında çürüdüm, squat mobility hiç azalmamış hatta artmış bile olabilir. high barın ardından bi low bar squat gireyim dedim bar safety barlara çarptı. şu şekil oluyodu normalde http://www.dianafit.com/wp-content/uploads/2012/04/back-squat.jpg yalnız 60 kilo deadlift yapınca başım dönüyo, 40 kilo squatta quadricepsler paramparça oluyo falan. mahvolmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bugün 80 kg x5 low bar squat'i tamamladıktan yerine koyarken düşürdüm :P. İlk defa oluyor, rack'i bir tık yukarı ayarlamışım, asıl hata sebebi o. Yukarı kaldırıp koymaya uğraşırken bileğim geriye doğru döndü. Sonrası yapacak birşey yok bıraktım, zank diye korumalara çarptı. Chalk ball alıp yapacağım bunları artık, son setlerde terden falan elim aşırı kaygan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bugün 3 eylül 2014 eylül 2015'de caps koyacam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://i.imgur.com/GeKezmi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 3 aylik 700 tl istiolar nasi baslicaz spor peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 o parayi issizin birine verip bilader her sabah bizim evin onune gel elinde bir odunla bana saldir desen sahane spor olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dün başladım ben pis şişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 5 ayda 15 kilo vermişim. Sadece Jiu-Jitsuyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ağırlık çalışmasını azaltıp döğüş sporuna yönelince ciddi kütle kaybı oldu bende de :< Ya da kanser oldum. Kesin kanserdir bence eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar