Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 kazıklamışlar seni kontratlar 150 350 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 premium gold pack açtım bugün 10 tane bi bok çıkmadı, transfer list'e bişiler koyup arkadaşa geçtim. muhabbet sohbet derken arkadaşın yanına geçip, bak pack açıyorum izle vs. dedim "açma abi" diyebildi.. çıkan kart bu :) http://www.futwiz.com/en/fifa15/player/ivan-rakitic/12785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 seasons a başladım gene gs ile haftasonu. 15 maç yaptım 2 mağlubiyet aldım. iki maçtada 90. dk da beraberlik golunu attım santradan gol yedim yenildim. kazandığım maçların yarısında elemanlar çıktı. 2 galibiyetim sayılmadı, 1 maçı kazanırken oyun hata verdi o maçta sayılmadı. şu an için erken gibi gözüküyor seasons kasmak baya bi bug var. gs yi seçeceklere tavsiyem burak yılmazla sakın plase vurmayın :) hatta şut çekmeyin dicemde adam forvet oynuyor. her maç burakla 7 8 şut çekiyosam 5 tanesi kaleyi tutmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 oyuncu skill kazanma olayındaki salak achievement sistemi değişti mi? bir de 14'de çok aptal bir scouting sistemi gelmişti onda bir değişiklik var mı? singleplayer yeni feature ve eskilerde değişim varsa yorumlarınızı bekliyorum panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bu arada kontratlarla ilgili pahalı demiştim fakat PC'de pahalı. Ben konsola yazınca böyle oldu. Bu kadar fiyat farkı cok değil mi ya konsolla pc arasında ? bug vs varda millet parayı kırmı mı yoksa 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 psn'de demosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 psn'den fifa'ya 2-3 kişi giriliyor mu eskisi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 fut single player seasonda div 2 ye kadar geldim 2 kadrom var bundesliga: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bIwuadXlnLnQN:ps3 bpl: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iNbekxkBnLnQP:ps3 bazen cok ugrastırıyo maclar ama takımlar fena olmadı. bundan sonraki degisikliklerimin hepsi 30k+ istedigi icin biraz da burda kalmıs gibi oldum. heralde paket acıcam bi sure gelen coinlerle. bi de ai hile yapmasa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 xaty said: psn'den fifa'ya 2-3 kişi giriliyor mu eskisi gibi? fut'a guest olarak giriliyor evet eskisi gibi, ama kaldırırlar mı kaldırmazlar mı belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ginaly said: psn'de demosu var mı? var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 of ai cheatinden sıkıldım ya. topu almak uzereyken topukla 3 kisinin arasından ara pası atmalar falan. division 1 direk kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 duz kramponla senden hizli kosuyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ultimate diff de direk senin takım debuff yiyo zaten topu alınca yuruyemeyen wilshere ve ramsey ile oynuyorum. aynen duz kramponla benden hızlı kosuyolar =( bıraktım ya yeter. 2 ay sonra patch falan yaparlarsa tekrar oynarım. tek zevkim single ligi kazanıp paket acmaktı onu da yoketmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 online fut'da pack açıp, IF Rakitic'i aktif kadroma yerleştirdikten sonra yaptığım 10 maçın 6'sını kaybettim... scripting olduğuna gerçekten inanıyorum, vurduğum her top direkten dönüyor. ceza sahası içinde karşı takıma en ufak bir omuzda bile penaltı çalınıyordu. şimdi rakitic'i yollayıp benzema alıp onun üzerine takım kurdum, hiç böyle sıkıntılar yaşamıyorum. oyunda garip bir ELO sistemi var veya 4,5 rating / 80 stat olayına bakıyo? IF adam varken karşıdaki herkes aslan kesiliyo, benim luck 0 karşının 14 falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 GS-FB maçı yapmaktan sıkıldım lan online'da. Eboue'yi A takıma katıp, 3-5-2'de sağ stopere aldım adam yok başka koyacak. Pandev ile Burak aynı rating ama oynamaya başladığınızda gerçekçi bir fark var, gol bırakmıyor Pandev Burak'a Sadece Türkler oynuyor sanırım, Kurshat_97, blackcobra-Bursa sürekli derbi dönüyor. Tarık ve Telles'e hiç uğraşmayıp skill vermemiş EA, Selçuk sinir bozucu şekilde iyi, özellikle uzak mesafe şutlarda. Sneijder baya king. Defans yapmak nispeten kolaylaşmış; taç atışlarında oyunun durmaması ve direkt başlamak dinamik hale getirmiş, çok ufak bu değişiklikle oynanabilirliği artırmış herifler, kopmuyorsun maçtan. Taktiğe çok bağlı oyuncular, formasyonu kolay kolay bozmuyorlar kontraya çıksan bile defansif oynarken. Special movelarla adamın üstüne üstüne giderek geçebiliyorsun, bu pek iyi değil, pro adamın yapabileceği dribblingleri herkes yapabiliyor çoğu zaman. Sliding tackle baya etkili olmuş, adamın ayağındaki toptan öte kademeye girmede ve pas kesmede çok işlevsel. Herkes kayıp duruyor ahsdahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bişe dicem online a girdim psn plus üyeliği istiyor ne alaka ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tum online oyunlar psn plus istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Aiko said: bişe dicem online a girdim psn plus üyeliği istiyor ne alaka ?? ps4 te plus üyeliği olmadan netten oyun oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ahaahah ne lame bişi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Oha o kadar xbox livela kebab geçtikten sonra bu mu gelecekti başımıza. Kök tengri aldırmasın konsol falan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Aiko said: bişe dicem online a girdim psn plus üyeliği istiyor ne alaka ?? abi adamın yaşadığı hayalkırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 18 dolar bayıldım 3 ay için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Biz yıllık 50 dolar verip rahat ediyoruz pcde ki online subs. gibi düşündügum için pek koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Abi adam oyuna da fazla ödüyor zaten ahahah ya çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar