Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

premium gold pack açtım bugün 10 tane bi bok çıkmadı,
transfer list'e bişiler koyup arkadaşa geçtim.

muhabbet sohbet derken arkadaşın yanına geçip,
bak pack açıyorum izle vs. dedim
"açma abi" diyebildi..

çıkan kart bu :)
http://www.futwiz.com/en/fifa15/player/ivan-rakitic/12785
Sosyal ağlarda paylaş

seasons a başladım gene gs ile haftasonu. 15 maç yaptım 2 mağlubiyet aldım. iki maçtada 90. dk da beraberlik golunu attım santradan gol yedim yenildim. kazandığım maçların yarısında elemanlar çıktı. 2 galibiyetim sayılmadı, 1 maçı kazanırken oyun hata verdi o maçta sayılmadı.

şu an için erken gibi gözüküyor seasons kasmak baya bi bug var.

gs yi seçeceklere tavsiyem burak yılmazla sakın plase vurmayın :) hatta şut çekmeyin dicemde adam forvet oynuyor. her maç burakla 7 8 şut çekiyosam 5 tanesi kaleyi tutmuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

fut single player seasonda div 2 ye kadar geldim

2 kadrom var

bundesliga:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bIwuadXlnLnQN:ps3

bpl:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iNbekxkBnLnQP:ps3

bazen cok ugrastırıyo maclar ama takımlar fena olmadı. bundan sonraki degisikliklerimin hepsi 30k+ istedigi icin biraz da burda kalmıs gibi oldum. heralde paket acıcam bi sure gelen coinlerle.

bi de ai hile yapmasa keske.
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate diff de direk senin takım debuff yiyo zaten topu alınca yuruyemeyen wilshere ve ramsey ile oynuyorum.

aynen duz kramponla benden hızlı kosuyolar =(

bıraktım ya yeter. 2 ay sonra patch falan yaparlarsa tekrar oynarım. tek zevkim single ligi kazanıp paket acmaktı onu da yoketmisler.
Sosyal ağlarda paylaş

online fut'da pack açıp, IF Rakitic'i aktif kadroma yerleştirdikten sonra yaptığım 10 maçın 6'sını kaybettim... scripting olduğuna gerçekten inanıyorum, vurduğum her top direkten dönüyor. ceza sahası içinde karşı takıma en ufak bir omuzda bile penaltı çalınıyordu.

şimdi rakitic'i yollayıp benzema alıp onun üzerine takım kurdum, hiç böyle sıkıntılar yaşamıyorum. oyunda garip bir ELO sistemi var veya 4,5 rating / 80 stat olayına bakıyo?

IF adam varken karşıdaki herkes aslan kesiliyo, benim luck 0 karşının 14 falan...
Sosyal ağlarda paylaş

GS-FB maçı yapmaktan sıkıldım lan online'da. Eboue'yi A takıma katıp, 3-5-2'de sağ stopere aldım adam yok başka koyacak. Pandev ile Burak aynı rating ama oynamaya başladığınızda gerçekçi bir fark var, gol bırakmıyor Pandev Burak'a

Sadece Türkler oynuyor sanırım, Kurshat_97, blackcobra-Bursa sürekli derbi dönüyor.

Tarık ve Telles'e hiç uğraşmayıp skill vermemiş EA, Selçuk sinir bozucu şekilde iyi, özellikle uzak mesafe şutlarda. Sneijder baya king.

Defans yapmak nispeten kolaylaşmış; taç atışlarında oyunun durmaması ve direkt başlamak dinamik hale getirmiş, çok ufak bu değişiklikle oynanabilirliği artırmış herifler, kopmuyorsun maçtan. Taktiğe çok bağlı oyuncular, formasyonu kolay kolay bozmuyorlar kontraya çıksan bile defansif oynarken. Special movelarla adamın üstüne üstüne giderek geçebiliyorsun, bu pek iyi değil, pro adamın yapabileceği dribblingleri herkes yapabiliyor çoğu zaman. Sliding tackle baya etkili olmuş, adamın ayağındaki toptan öte kademeye girmede ve pas kesmede çok işlevsel. Herkes kayıp duruyor ahsdahsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...