Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

lan bu topu alıp koşma olayını kim başlattı olm fifa'da. fifa14'ten 15'e de sıçramış. hayır yani gol de atamıyorlar ama bir umut istisnasız devamlı dümdüz koşuyorlar sdfs.

bu arada tr ligi karmam güzel oldu ya

muslera

gg-chejdu-costa-caner

töre-meireleş-melo-bruma

--------sneijder-----

-----fernandao/cardozo/burak
Sosyal ağlarda paylaş

Coin kasmanın kolay yolu var mı?

Lvl40 hesabımda coin bonusları bitirmek uzereyim...

Kaleciler biraz tırt olmuş gibi kapattığı köşeye vurunca illa topu içeri alıyor bi şekilde.

rus-portekiz ligi karışık 6k'lık bi takımlayım,
herkez pac-dri takımı kurup gol atıp ultra def.'e geçiyo,
özellikle sabaha karşı 3-4'den sonra daha iyi oynayanlar geliyo o zaman single'a dönüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

special moves buglı biraz dikkat ettiyseniz. yine herkes special moves yapa yapa gidiyor. eskiden fifa'da special moves yapmazdı kimse çkünkü önüne adam koydun mu geçemezdi. doğru yerde doğru hareket yapman lazımdı. şimdi net bir şekilde special moves ile nerde olursa olsun defasın içinden geçiyor adam.

şu fut'ta oynamayı seviyorum transfer yapmak tkaım kurmak keyifli ama bu lanet olası para harcayanın kazandığı düzen çok bayıyor. adam daha ilk haftadan hazard'lı falan full hayvani epl kadrosu kurmuş. fifa bu adamı yenmeni istemiyor yani. ben hayvan gibi konsantre oynuyorum kısa paslar verkaçlar bilmemneler. adam bam vuruyor ileri balotelli adamın içinden geçiyor vuruyor hop.

bi kaç maç normal seasons yaptım. yine arada bir gameplay farkı var. maçlar çok daha çekişmeli geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ağlıyorsam doğrudur ama . fifa 2007'den beri ilk defa 14'de başladım ağlamaya.

sürekli oynamayan adam belki daha iyi gözlemleyemiyordur ama ben genelde sadece fifa oynayan bir adamım. şimdi bütün sene fifa 15'den başka bişi oynamam sdfs.

bu nedenle kalite düştüğünde çabuk farkediyorum. ea oyunu ne kadar geliştirse ve güzelleştirse de oyuncu kalitesi leş. 20 maçta 1 gerçekten keyif alıyorum maçtan. bu arada olay yenilmek falan da değil. fifa'da maçın ardından genelde iyi oyundu güzel maçtı diye mesaj atarlardı mesela. iki senedir sadece fuck muslim fuck biç fuck turks falan geliyr sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın en boktan işiymiş o zaman. eski sistem iyiydi.

custom tactic gibi önemli bir olayı nasıl kullanamıyoruz anlamadım. futbolcular için mesela koşma etme pres yapma serbest dolaşma gibi özellikler gelmiş ama her maç tekrar tekrak yapmak gerkeiyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fut takımına custom tactic nasıl save ediyoruz lan ?

her maç tek tek mi yapıcaz emeke.

yok yapiliyomus:

Go to the menu in Online that has squad/formation/tactics/roles. Go to Tactics and press Y (or X can't remember) to create a custom tactic. Make sure to save it and activate it on one of your d-pad hot keys.

yon tuslarina ataman lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dünyanın en boktan işiymiş o zaman. eski sistem iyiydi.

custom tactic gibi önemli bir olayı nasıl kullanamıyoruz anlamadım. futbolcular için mesela koşma etme pres yapma serbest dolaşma gibi özellikler gelmiş ama her maç tekrar tekrak yapmak gerkeiyor galiba.

biraz baktim ta tossuaq gecmis heralde adam, bulamadim ben de:

http://www.reddit.com/r/FIFA/comments/2hcnyh/official_rfifa_community_tips_thread_simple_tips/ckrnd4p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...