Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 konusu da yoktu, bahane oldu açmaya https://pbs.twimg.com/media/BublAMTIYAA9cos.jpg https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629903579288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 mimit ali iydinlir ın kazığından yıllar sonra mersin idman yurdu ile chelsea'e kafa tutma qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 sonunda lan. çok özlemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 piiii en son guti q7 falan vardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 en son göztepe falan vardı ben orda kalmıştım lan. fifa 2000 miydi o. sonrasında ki fifalarda türkiye ligi hatırlamıom, arada bir boşluk oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 mimit ili gelene kadar süper lig vardı işte, o gelene kadar tff komple ligi veriyormuş. Bu gelince ne uğraşacağım, kulüpler kendileri kassınlar diyince işte bir tek GS gidip kendini oyuna sokturuyordu asdfdas Bu sene FB de anlaşmıştı dahil olmak içinde komple ligin girmesi bayağı iyi olmuş. TFF başvurmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 fifa 2000 çok iyi oyundu ya PS 1 de oynardım. nerden vurursan vur top kaleye doğru dönerdi sdsfs oyun acayip hızlıydı, böyle RM ile falan oynarsan adamlar top göstermezdi sana. Şifo, ertuğrul falan vardı Beşiktaş'ta. en iyi oyunlarından biridir fifa'nın. sonra zaten 2008 e kadar çöp oyunlar cıkardı, PES oynadık biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 jaba tita wederson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 2000'deydi galiba. Falsolu şut attığında, orta sahadan bile vursan kaleci topun gelişini hesaplayıp tutamıyordu. Kaleye ulaşacak kadar kuvvetli ve dengeli vurunca gol oluyordu. Bir sonrakinde miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 2000 olması lazım o. ilk çıktığında gaza gelip del piero ile 32432 tane gol atmıştım öyle falsolu. o gün oynarken cüzdanı çaldırmıştım hatta sjdkgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 vardı lan bunun başlığı hatta kendi kendime fifa 15 almaya kalkma sakın diye not yazdıydım aylar önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aramada çıkmadı, konsol bölümünde de geriye gittim FIFA 13'e kadar göremedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 GS gidip kendi kasiyor demis oyuna girmek icin biri ahaha. ne kafalar var ya. GS yi cekemiyorum baba her yonuyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 lan okul bitince PS4 alırım diyordum ya bu sene mi alsam napsam. Bir de PC versionu online yapısı falan nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu sene konsollar ile tamamiyle aynı olacak dedi devler, geçen sene içinde öyle demişlerdi gerçi ama ufak tefek eksiklikler vardı. TFF'nin lisans anlaşması da 3 yıllıkmış. Yani 16 ve 17'de de garanti olarak lig olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Şike de gelmiş mi bjk ve fb gelince oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 oh be sonunda seasons'da fenerbahçe tokatlama keyfi acayip geçiyor fb-gs maçları bu arada oyuna baya bişi ekliceklermiş ya hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ulan şu oyun 10 sene önce çıkıcaktı sabah akşam oynardım. şimdi hiç uğraşamam futta tr kadrosu kurmakla fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ultimate team'de vs bjk amblem, forma vs kullanabilecek olmak da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 valla ben fifa 15 de full ut oynayacam. sebebi ise farklı takım ve futbolculara karşı oynamak istiyorum artık. seasons'da real madrid,dortmund,munih 4-3-3 4-5-1 long ball counter attack l1 üçgen spamcılara karşı oynamaktan baydım. keşke filterlara yaş sınırı da koyabilsek sdfs. xx_99 falan tiplerle oynuyoruz anasını satayim mal mal adamlar. iki tane arka arkaya x le pas yapana denk gelemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 99 doğumlu veletlere yenilenler yine forumlarda ağlayacakmış kesin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 pes mi lan bu. fifa'da futbol oynamayan bala göte arada kazanıyor. namalup lig 1 şampiyonu oluyoruz biz 99'lu bebenin yenmeye vizyonu yetmez. insan rakibinin iyi olmasını istiyor. onurlu bir rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 kontra atak futbolu onursuzluk mu yani vay adiler kontra atak oynanır mı lan hiç? :( hele hele o uzun pasları yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 macın gidisatına gore tepki verecekmis oyuncular. otobus cekme, zaman gecirme vb. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 gecen sene ignite olmayacagi soylenmisti pc icin. bu sene degisti isler ve birebir ayni olarka piyasaya surulecek. daha yuksek cozunurluk sayesinde cok daha şık gorunecegi de kesin. ha forever ps4 tabii de gelsin artik lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar