di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 verem olabilir. hemen acile git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sinuzit, bana sık sık oluyor hatta hayvan gibi şişip direk damarları çatlatıyor bazen direk foşur foşur akıyor o zaman falan. olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 böbreklerini üşütmüş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 burun spreylerını 5 gunden fazla kullandıysan.kılcal damarlarda sıkıntı başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 şimdiden geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 burnundan kan geliyorsa burnun kanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Benim yekten full kanıyordu bi ara, damarlar baya bi inceymiş beyne baskı oluştuğunda burundan çıkıyordu işte kanlar durmazsa acile gidip yaktırabiliyorsun damarı orada sağlık sigortan var dimi abi? geçirmesinler poundları O_o geçmiş olsun birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://www.bcmuslimschool.ca/Quran/images/suras/AlFatiha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 cok alkolden sonra benim de sümüğüm kanlı oluyo çatlıyor kılcallar hastalıkta da ateş falan olduysa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 burun kanseri de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sinüzit muhtemelen.benimde başıma geldi.ateşin yüksekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 adam verem olmuş abi söyle bizim kız verem mi etti seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Gecmis olsun abi. Dikkat et kendine. Doktora gittin mi? Birseyler soyledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 di said: Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. Geçmiş olsun Timciğim. Kılcallar öyle kolay tamir olan şeyler değil burun bölgesinde. , Ben deviasyon ameliyatını 3 sene önce oldum, halen olduğum kanaldan dediğin gibi her sabah bi tüp kan alıyorum yani. Burun farklı bir olay. Doktora gidince büyük ihtimalle şu yarayı iyileştiren kremler var mucizevi gerçekten, ondan vericek. Ben ameliyat sonrası kullanmıştım(şu salyangoz bilmemnesi), büyük ölçüde geçirdi yaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 di said: Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. baş ağrısı, travma, kan sümkürmen vs. TB ggnormk. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Rotweiler said: di said: Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. Geçmiş olsun Timciğim. Kılcallar öyle kolay tamir olan şeyler değil burun bölgesinde. , Ben deviasyon ameliyatını 3 sene önce oldum, halen olduğum kanaldan dediğin gibi her sabah bi tüp kan alıyorum yani. Burun farklı bir olay. Doktora gidince büyük ihtimalle şu yarayı iyileştiren kremler var mucizevi gerçekten, ondan vericek. Ben ameliyat sonrası kullanmıştım(şu salyangoz bilmemnesi), büyük ölçüde geçirdi yaraları.3 sene önceki ameliyattan hala kan geliyorsa bir doktora daha görünmende fayda var. Genelde yanlış ameliyatlarda karşılaşılan bir sorun çünkü. Doktorlar da tabi ameliyatta hata yaptım diyemeyeceği için normal bu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bazı ilaçların yan etkisi oluyor burun kanamasi. Var mi kullandigin ilac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Fistan said: cok alkolden sonra benim de sümüğüm kanlı oluyo çatlıyor kılcallar hastalıkta da ateş falan olduysa olabilir çok alkol ne kadar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 25cl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 65lik rakı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Holy said: Rotweiler said: di said: Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. Geçmiş olsun Timciğim. Kılcallar öyle kolay tamir olan şeyler değil burun bölgesinde. , Ben deviasyon ameliyatını 3 sene önce oldum, halen olduğum kanaldan dediğin gibi her sabah bi tüp kan alıyorum yani. Burun farklı bir olay. Doktora gidince büyük ihtimalle şu yarayı iyileştiren kremler var mucizevi gerçekten, ondan vericek. Ben ameliyat sonrası kullanmıştım(şu salyangoz bilmemnesi), büyük ölçüde geçirdi yaraları.3 sene önceki ameliyattan hala kan geliyorsa bir doktora daha görünmende fayda var. Genelde yanlış ameliyatlarda karşılaşılan bir sorun çünkü. Doktorlar da tabi ameliyatta hata yaptım diyemeyeceği için normal bu diyorlar. Şüphelenmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar