Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones'un Osmanlı'dan etkilendiğini gösteren 16 kanıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okurken acı çektim resmen.

Bir de capt. obviousluk yapayım. 3. maddede solaklardan bahsediyor, fotoda kılıcı sol tarafına asılı ve sol elleri kılıcın yanını tutan adamlar SS'i var. E kılıcı sola asan adam zaten sağ eliyle çekmek için sola asar.

Koskoca komedi haberde bi buna mı takıldın derseniz, evet buna takıldım, solağım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Mesaj tarihi:
Bu adamların yaptığı haberden doğruluk bekle sonra.
Gerizekalı utanmasa "osmanlı sakallıydı GoT'takilerde sakallı. Osmanlıya özenilmiş olmasın? " yazacakmış.
Mesaj tarihi:
Niye ciddiye alıyorsunuz ki bunu? Stajerin biri yazacak bişey bulamayınca taşşağına yazmış belli ki, GoT nedir haberi bile olmayan internet editörü de onaylamış. Maksat 10 defa sayfa refreshletmek.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Sabah çalışanlarından biri sağlam trollemiş.

said:
Stark hanesinin simgesinin kurt olması ve dizide bol bol kurt görmemiz de mi bir tesadüfün sonucu acaba?

Kurt sembolu olunca Osmanlı'dan etkilenmiş oluyormuşuz. Now you know...
Mesaj tarihi:
Hayvan gibi rant yapılıyor kızlara karşı EVET BENDE BİLİYORUM ONEDIOYU GEÇEN ŞUNU GÖRDÜM AHAHAYT ALEMSİN PELİNSU şeklinde.

Hakan hepcanın AYH HAKAN ÇOK KOMİK ÇOCUK İŞTE NEYİNİ ÇEKEMİYOSUNUZ tepkisi alması gibi işte.

Sosyal medyada azıcık hype yapmış herhangi birşey için deliriyor millet türkiyede.
Mesaj tarihi:
Tabi abi zaten Kral yaveri ya da ne biliyim ülke başkenti bi osmanlıda var yeee.
ASfasfa abi admalar iyice sıyırmış ya.
zehirlenen kral vfar lan. ASfasfasfas.

Bi tane unique bişi var mı diye baktımda yok lanç
Mesaj tarihi:
adamların kliması bozuk galiba ofiste, sıkıntıdan ne yapacaklarını bilememişler. hadi popülere oynayıp saçma sapan bi haber yapacaksın anladık da bari sezon finali zamanı falan yapaydın da verim max olaydı.
  • Yeni Oluştur...