totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sabah ya ne sandınız beylerrrr..... G.R.R. Martin tam bir Osmanlı hayranıymış. ''Tüm Dünya Osmanlı'nın tokatını yesin'' diye vecizesi bile varmış ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ya bi ciktir git ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yüzüklerin efendisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 tam bir "küçük bir mümin latifesi" tadında haber olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Osmanlı'dan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Sabah çalışanlarından biri sağlam trollemiş. said: Stark hanesinin simgesinin kurt olması ve dizide bol bol kurt görmemiz de mi bir tesadüfün sonucu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Okurken acı çektim resmen. Bir de capt. obviousluk yapayım. 3. maddede solaklardan bahsediyor, fotoda kılıcı sol tarafına asılı ve sol elleri kılıcın yanını tutan adamlar SS'i var. E kılıcı sola asan adam zaten sağ eliyle çekmek için sola asar. Koskoca komedi haberde bi buna mı takıldın derseniz, evet buna takıldım, solağım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ben sağlağım ama malum işi yaparken solu kullanıyorum acaba yarı solak mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 eglence bolumune acilmis ama eglendirmiyor. yetkililer goreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Benim ayak sol, el sağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sakın kılıç kullanmaları osmanlıdada var olması olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu adamların yaptığı haberden doğruluk bekle sonra. Gerizekalı utanmasa "osmanlı sakallıydı GoT'takilerde sakallı. Osmanlıya özenilmiş olmasın? " yazacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 GoT'da insanlar var osmanlıda da insanlar vardı demek ki neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Niye ciddiye alıyorsunuz ki bunu? Stajerin biri yazacak bişey bulamayınca taşşağına yazmış belli ki, GoT nedir haberi bile olmayan internet editörü de onaylamış. Maksat 10 defa sayfa refreshletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 çoğu zoraki aşırı zorlama olmuş lan..birde ergenekon şöyle böyle diyip kurt simgeli stark hanesi ccc martavalı uydurmaları acınası oçları diyorum kısaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chromela Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 abi ben bunu 1-2 gün önce onedio.com'da gördüm. diazepam hazırlamıştı hatta. ya gazete ondan çaldı, ya da o gazeteden çaldı. velhasıl çok tırt bir liste :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 axedice said: Sabah çalışanlarından biri sağlam trollemiş. said: Stark hanesinin simgesinin kurt olması ve dizide bol bol kurt görmemiz de mi bir tesadüfün sonucu acaba? Kurt sembolu olunca Osmanlı'dan etkilenmiş oluyormuşuz. Now you know... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 k.rt sembolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Uç beylik tanımlaması güzel,Game of Thrones Osmanlı'dan esinlenmemiş olsa bile güzel bir örnekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 onedio.com ne gereksiz bi site ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Hayvan gibi rant yapılıyor kızlara karşı EVET BENDE BİLİYORUM ONEDIOYU GEÇEN ŞUNU GÖRDÜM AHAHAYT ALEMSİN PELİNSU şeklinde. Hakan hepcanın AYH HAKAN ÇOK KOMİK ÇOCUK İŞTE NEYİNİ ÇEKEMİYOSUNUZ tepkisi alması gibi işte. Sosyal medyada azıcık hype yapmış herhangi birşey için deliriyor millet türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Tabi abi zaten Kral yaveri ya da ne biliyim ülke başkenti bi osmanlıda var yeee. ASfasfa abi admalar iyice sıyırmış ya. zehirlenen kral vfar lan. ASfasfasfas. Bi tane unique bişi var mı diye baktımda yok lanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Joffrey'i başta 4. mehmete benzetip sonra başka bi özelliğini bayezide benzetmesi. karar verin lan mehmet mi bayezid mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 adamların kliması bozuk galiba ofiste, sıkıntıdan ne yapacaklarını bilememişler. hadi popülere oynayıp saçma sapan bi haber yapacaksın anladık da bari sezon finali zamanı falan yapaydın da verim max olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar