Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

öf ne taşıdım yine ya

ahaha çarpılırsın la, 2 gündür miraj da kim taşıyo. silahınızı bile ben veriyorum elinize sdhjkfsdgdshjs

şaka maka son 7-8 round erenle alıştınız pinge, ona göre vurmaya başladınız baya normalleşti oyunlar sdfs
Mesaj tarihi:

2 hesabımdanda 7 gün ban yedim attılar beni çok atıldın dedi ki hesabın birinde hiç atılmamıştım asda.

neyse kawai fişek atan ak buldum, artık amacım bu.

Mesaj tarihi:
@lectre
abi senin en başlıca hatan hemen heyecanlı heyecanlı silah alman roundbaşında :D el bitince hemen taba bas round başlamadan bi gör kimde silah var kimde para var, round başında da istersin ona göre. sonra pistol roundu kaybettik hemen cart diye scout aldın ki izlediğim öteki oyunlarda da her round eco meco dinlemeden paranı harcıyorsun. 2. roundta armorun yokken m4-ak47 falan çekersen 2 mermide ölüp roundu hediye edersin. bizon bile çeksen daha iyi o durumda ki tam bir eco killer bizon zaten. sonra kerimin de dediği gibi crossu doğru yerde tutmuyorsunuz hiç, yere baka baka gezmeyin abi görün etrafınızı biraz sdsdsf bir de kuru kuru frag yapmanın pek manası yok, kerim de mesela sadece eco vurabiliyor onun dışında oyunlarda 0 etkisi var asduaheuahuea dünki oyunda da karşısı novaydı gördün yani orda bile 22 round mu ne sürdü oyun 17 kere öldün, hoş bi istatistik değil biraz daha güvenli oynayın awp ile rush atıp 1 kişi düşürüp ölmek takıma faydalı değil zararlı oluyor.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

@lectre
abi senin en başlıca hatan hemen heyecanlı heyecanlı silah alman roundbaşında :D el bitince hemen taba bas round başlamadan bi gör kimde silah var kimde para var, round başında da istersin ona göre. sonra pistol roundu kaybettik hemen cart diye scout aldın ki izlediğim öteki oyunlarda da her round eco meco dinlemeden paranı harcıyorsun. 2. roundta armorun yokken m4-ak47 falan çekersen 2 mermide ölüp roundu hediye edersin. bizon bile çeksen daha iyi o durumda ki tam bir eco killer bizon zaten. sonra kerimin de dediği gibi crossu doğru yerde tutmuyorsunuz hiç, yere baka baka gezmeyin abi görün etrafınızı biraz sdsdsf bir de kuru kuru frag yapmanın pek manası yok, kerim de mesela sadece eco vurabiliyor onun dışında oyunlarda 0 etkisi var asduaheuahuea dünki oyunda da karşısı novaydı gördün yani orda bile 22 round mu ne sürdü oyun 17 kere öldün, hoş bi istatistik değil biraz daha güvenli oynayın awp ile rush atıp 1 kişi düşürüp ölmek takıma faydalı değil zararlı oluyor.

anladım, ya scout çekmem şeyden scoutla aşırı rahatım, oyunda, ecodaydık, hepiniz pistol kullanıyordunuz, en azından 2-3 adama 1er kere vursam sıktığınız an alırdınız diye düşündüm bir el, bir el aldım zaten.

ama onun dışında haklısın, birde skill levela alışamadım az rush falan attım p90la falan çıktım rahat değilsem çıkmam normalde vs, güzel bir tecrübe oldu, koy aynı oyuna şimdi ölmem yani kolay kolay :)

haftaya görüşürük atarız beraber yine :)
Mesaj tarihi:
Aiko said:

dün akşamki maç kadar ağladığım olmamıştır. max ping 75 iken 110 pingle maçlara giriyorum lanet olsun uydunet.

Faceit veya esea gibi bir sistemi Türkiye serverleri ile yapamaz mıyız ya? Veya yapsak ne kadar online olur. Veya pati bünyesinde yapsak, serverleri kiralasak. Çok ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu işi. Bir ara gathernetwork vardı ama orasıda kapandı gitti.

Bende artık ping olsun, mmdeki hileler olsun baymış durumdayım.
Mesaj tarihi:
20 maçtan birinde denk gelirsin ama evet ciddi.

wh zaten 3-4 maçtan birinde görüyorum ben saçma sapan.

pati sunucusu olacaksa para toplarız bu arada, esh'le iletişime geçsin biri o daha önce açmıştı sanırım.
Mesaj tarihi:
Sunucu açmakta birşey yok 20tl veriyorsun açıyorsun parası birşey değil. Benim söylediğim esea gibi, faceit gibi, takım oluşturup map seçip 5v5 maç yapmak.

Bunu irc üzerinden gathernetwork'de yapıyorduk. Giriyorduk 10 kişi, random dağıtıyordu 5v5, ufak bi de rank sistemi vardı. Quit atana 30dk irc'den mute gibi şeyler vardı. Şimdi galiba kapanmış orası türkler olarak oranında içine etmişiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...