dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bu akşam 21 den sonra beraber girelim silver kardeşlerim, çok kötüysek ilk oyundan sonra bırakırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ben taşırım sizi nova'ya, ordan sonra başkasına teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 benim durum çok komik ya, nova 1 - nova 2 - nova 1 - silver elite - nova 1 - silver elite - nova 1 - nova 2 böyle gidio silver elit e gelince orada çok durmuyorum takımda 2 dangoz birden çıkmaz veya karşıya premade gelip de bizde birisi oyundan düşmezse fln. ama takımı tek başına taşıyamıyorsan nova üstünde gg sin durumu varsa zaten ben durayım novada. su güzel burada valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 off paticikte oyuncu kalitesi ne kadar kötüymüş muahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 senin steam bende neden ekli değil acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 silverdan ötürü olabilir tihihihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 10 yıldır steam var yavrucum, bu rank olayı son dönemde türeyen malakların (söz meclisten içeri) kendini daha iyi hissedebilmesi için uydurulmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hayır bir de high ranklerin çoğunun hile ile elde edildiği, boost ile rank kasılan oyunda rank ile övünmek nedir ya adama 5 kez "1vs1 atalım" dedim gelmio işte aslkdjasldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi işte cs öyle bi oyun değil dsfds aimin ne kadar karşındaki kadar muhteşem olmasa da maç içinde yapacağın bi hareketle direk maçı kazandırabilirsin takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bırak şu hipster ı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 harbi bu rank olayına niye takıyorsunuz ki o kadar? ben oyunu çıktığında aldım yanılmıyorsam, maks birkaç ay sonra diyelim, halen 15 mi ne win'im var ranked da adfasd canım sıkılınca giriyorum public atıyorum, bitmeden çıkabiliyorum. TDM - Arms Race at çık. Ne kastırıyorsunuz ulan bu kadar oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ranked eğlenceli ya. gidip amaçsız adam vurmanın hiç mantığı yok ki bir süre sonra misal cod oynarken de paso adam önüne bi amaç koyuodu. amacın ne kadar salakca olduğu önemsiz. misal diamond skin açmak için debelenmek bayağı aptalca ama yapıo insan. niye? işte bunu yaptım diyebilmek o yani. burada da rank o. ben beyle beyle iyiyim diye sevinmek için var sadece (bkz: bingildak) gerçi ben hala low ranklerde beceriksiz ve umursamaz tip sayısının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben umursuyorum mesela ama beceri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben high rank abilerim gibi çıktığı an kafadan vurma olayını becerebileceğimi sanmıyorum. belkiiiiiiiii, bilgisayarda 40 yerine 150 200 fps alabildiğim ve 21" yerine 24" e terfi ettiğimde hani belki aslşdkasşldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Benim umursamadığım çok oluyor ya, farkedince kızıyorum kendime. Bazen takımdan biri çıkıyor, sonra bi bakıyorum salmışım ben de alıp silahı kafama göre oynuyorum. Ya da takımda kimse konuşmuyor mesela, ben bi yer söyleyip oraya gidiyorum, peşimden gelmezlerse de kızıp onların gittiği tarafa gitmiyorum falan. Ya da oyun sonu gelmiş, salıyorum bazen. Klasik kötü ve dengesiz oyuncuyum işte. Ama güzel iletişim olsun, herkes adam gibi oynasın, ayrılan-çıkan-takım arkadaşını vuran/öldüren-saçmalayan olmasın, ben de güzelce oynarım. Tek kötü tarafım aim konularıyla olur, biraz da tecrübesizlik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aim geliştirmek için local/botsuz haritalar var arkadaşlar. Oradaki ayarları zorlaştırarak çok güzel kasılabiliyor. Kas hafızası, reflex, aim, spray. gelişmek isteyene örnek: mesela en çok kullandığınız silahlar ile spray yapabiliyor musunuz? Local botsuz bir deathmatch açın (yada sınırsız ammo komutu kullanın). sv_cheats 1 sv_showimpacts 1 bu komutları kullanıp, bir duvara gidin. Şarşoru boşaltıp bakın ne tarafa çekiyor. Daha sonra mermileri aynı noktaya vurmaya çalışın. Önce 1, sonra 2, sonra 3, sonra 4, sonra 5... sonra 20... http://www.youtube.com/watch?v=vg91pL5GEF4 ne bileyim böyle ufak tefek şeyler var işte. Hızlı gelişmek isteyen bu şekilde bir yol izleyebilir. Bu yolun pratikliği tamamen oyun süresiyle alakalı. Örneğin normal bir oyunda bir hareketi 50 kez yapabiliyorsanız 1 saat içerisinde burada 3 dakikada yapıyorsunuz. isteyene aim için atölye haritası. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=241148414 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871 not: haritadaki ayarlar ilk başta biraz kolaya göre ayarlanmış olabilir. Seçeneklerden zorlaştırabilir veya daha rastgele bir hale çevirebilirsiniz. Örneğin fast aim de süre 0.75sn de. Bu yüksek. Bunu 0.5 e çekip, çıkacak hedef sayısını 25 den 100 e yükseltirseniz iyi olur. Gerisini kurcalayıp halledersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi yanlış anlaşılma olmasın benim aimim recoil kontrolüm falan iyi gayet ama ekran 16" dust2de longdan a'daki adamları scout ya da awp olmadan vurmam imkansıza yakın oluyor o bakıma mesela. ekleyinde oynayalım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 16" mi =/ amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hea aynen, bi ara eve döndüm ailemin yanına orada 21" vardı hs dışında killim yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben de 21" diye üzülüyorum. pardon skldjasdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 15.6" here. şaşı olucam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hah clabiorne beni anlar, ulan çözünürlük falanda etki etmiyor asuoıdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 24'' oynuyorum, az daha büyük olsa güzel olur dediğim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dust2 A site'dan longa bakarken dua edip tıklıyorum vücudun biraz üzerine doğru. denk gelirse geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi cs:go ipad de çıksa kral olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar