clownbaby Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 pontipati said: sözelde derece yapmakla sayısalda derece yapmak arasında zorluk açısından uçurum var diye biliyorum. senin dediğin temel bilimler burs olayı sayısal için geçerli. hatta sözelden ilk 100'e girip kyk bursu almaya kasan fen liseliler falan çok. sözelcilerin geneli mat-1, fen-1'den patladığı için alabilecekleri max puanla aralarına mesafe koyuyolar. fenciler tarih, coğrafya ezberleyip ilk 100'e girebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Merak ettim 2003 sonuçlarına baktım. EA'da 14.062'inciymişim. 14.061 kişi şimdi napıyordur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 clownbaby said: pontipati said: sözelde derece yapmakla sayısalda derece yapmak arasında zorluk açısından uçurum var diye biliyorum. senin dediğin temel bilimler burs olayı sayısal için geçerli. hatta sözelden ilk 100'e girip kyk bursu almaya kasan fen liseliler falan çok. sözelcilerin geneli mat-1, fen-1'den patladığı için alabilecekleri max puanla aralarına mesafe koyuyolar. fenciler tarih, coğrafya ezberleyip ilk 100'e girebiliyolar. this sayısalda rekabet cok daha fazla en hayvani puanlı bvolumlerde o sebeble sayıusalda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 aynen. sözelde 158. olmak sayısalda 4000e eşit bence emek açısından. ilk sınavda matematik-fen yapabilen sözelciler çok net ilk 500'e girebilir. keza ben 1800. oldum ilk sınavda ygs-3'te. ikinci sınav beklediğimden kötü gelmesine rağmen 158. ki şaibe olabilir sonuçlarda. mantık ve tarihten çok emin olduğum sorular yanlış gelmiş. sorular da açıklanmıyor. yediler lan ilk 100 bursumu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 cacodemon said: Merak ettim 2003 sonuçlarına baktım. EA'da 14.062'inciymişim. 14.061 kişi şimdi napıyordur acaba. ben de baktım sonra kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 türkiye de müthiş bir yaş baskısı var, bu yaşta hala okul mu okunur, askere gitmedin mi, evlenmedin mi? ben hukuk okudum ama tarihe hep merakım vardı, ilber ortaylı bir programda tarih okumak istiyorsanız, lisansta tarih okumayın önce, hukuk, mülkiye filan okuyun (hocada mülkiyeli bidiğim kadarıyla) sonra yüksek lisans doktora aşamasın da tarih okuyun demişti. ben de denesem mi, diye düşünüyorum bu aralar. neyse, sana vereceğim nacizane tavsiye sonra pişman olmamak için hayallerinin peşinden git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 université maceram: hayatım boyunca 1 yaş büyüklerle okudum zira okula erken başlamıştım. üniversiteyi tekte kazandım, başladığımda 17 yaşındaydım. barlara bile giremiyodum. yine en küçük bendim. herkes bu çocuk hemen mezun olucak gençten ne güzel falan diyordu. yaşım 25'e gelmek üzere. üniversite hala devam ediyor. gayet keyfim yerinde. umrumda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 @moncici off senin yerinde olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 moncici said: böyle her şey ucundan kaçıyor gibi. napsam ya benim durumu biliyorsun, su an her sey guzel, sen ugrasirsan oturuyor isler yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yaşım 25. geçen sene ege fizik dropladım, öylesine konservatuvar denedim. bu sene yeteneğim de var(multiplayerpianocular bilir) ama ne yapsam nasıl yapsam derken BOK gibi geçti. bildiğin lysde falan salladım çıktım. steve jobs gibi noktaları birleştireceği derken sanırım t*****ı avuçlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Derece merece diyince össde kaçıncı olduğuma bi bakayım dedim girdim ösymnin sitesine. Verdikleri en eski öss sonucu 2003ten, 2002yi databaseden bile çıkarmışlar http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/45014108.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 konservatuar denesem mi ben de 24te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 dene ne kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 öyle şeyleri avrupa birliği vatandaşı, norveç vatandaşı falan değilseniz denemeyin, çok fena geri tepebilir, türkiye cumhuriyeti gibi sosyal kabullerin çok sert çizgilerle çizildiği memleketlerde denemeyin, avrupa birliği ülkeleri ve norveç gibi ülkelerde kırk yaşından sonra 'ben aşçı olacam, ressam olacam, üç top cambazı olacam' diye ortaya çıksan kimsenin umurunda olmazsın, ilginç bulup veren karı kız bile olabilir, burada bunları 18 yaşında yapmaya kalksan destek olmadıkları gibi bir de köstek olmaya çalışırlar, neyse daha fazla yazmayayım şimdi, gene sinirlenecem o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kendi yaşıtlarınla yaşadığın üniversite deneyimlerinden sonra 95 lilerle tekrar başlamak bambaşka bir evren ya. herkes denemeli sfds mesela ben okulda şuan böyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sene başında amfiye girince asistan sanıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tiLi said: 4000. oldum odtü inşaatı bitirdim. inşaatın yanından geçmek istemiyorum şimdi. gitti yıllar ahahha ben de makina okuyorum son sınıfa geçtim staj için fabrikaya gitmiştim 5 hafta bi daha hayatta yanından geçmem herhangi bi iş yerinin sdfs çöpçü olcam ben galiba okul bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 satın almada çalışırsın en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 axedice said: Derece merece diyince össde kaçıncı olduğuma bi bakayım dedim girdim ösymnin sitesine. Verdikleri en eski öss sonucu 2003ten, 2002yi databaseden bile çıkarmışlar olm internetten başvuru falan yoktu bi tane kağıt üzerine foto yapıştırırdın. taşmasın dışarı diye götün çıkardı. sonra onu gidip okulamı öss merkezindeki kuyruğamı ne girip verirdin. sana bi kopyası gibi biş iverirlerdi onla girerdin sınava. şimdi web camle foto çekip herşeyi internet üzerinden yapıyolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ben asistan geyiği yaşamadım ama senden 6-7 yaş küçük nesille tekrar okula başlamak biraz sıkıntılı. özellikle ilk aylar napıyorum ben burda amk diyorsun. onun sebebi de senin daha önce yaşadığın fakat onların ilk defa yaşadığı alışma süreci. sonuçta liseyi bitirdikten 3 ay sonra üniversiteye başlayınca liselilik hemen gitmiyor sdfs. burda foruma üye olunca bile yürü git liseli diyorsun. fakat orda koca herif olarak onlarla vakit geçirmek zorundasın. işin eğitim,askerlik evlilik bok püsür kısmından çok sosyal yönü sancılı bence bu yaşlarda yeniden başlamanın. sonra aralarından verimli olanlarını seçip arkadaşlık yapıyorsun. hatta karakterlerinin huylarının vs senden baya etkilendiğini görmek güzel oluyor sfds. ama kendini soyutlarsan 4 sene bitmez yani. kaynamak lazım. benim bölümümde benle birlikte başlayan bi 30 yaşında karı vardı bi de ben vardım. geir kalan full yeni nesildi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 moncici said: canım çok sıkkın ya. liseden sondan üçüncü mezun olmuştum. sene 2009 dersaneye gitmeden öss'ye hazırlandım 2000. falan oldum. ortaöğretim puanı beni 4000 lere attı. boğaziçi sosyolojiyi 0.2 puanla kaçırdım. gittim boğaziçi turizme girdim. işletmeci oluruz para kazanırız kanki falan diyerek. aşırı mutsuz oldum. okuyamadım bölümde. bir sürü şey geldi başıma. nihayet kafayı topladım. okulu tam anlamıyla bıraktım. yeter lan sosyal bilimci olmalıyım ben diyerek lys'ye girmeye karar verdim 23 yaşında. hedef ilk 100'e girip kyk'dan ve okuldan burs alıp boğaziçi tarih okumaktı. demin sonuçlar açıklandı 158. oldum bölümü kazandığıma bile sevinemiyorum. ne yapsam bilemiyorum. çalışıp okumak da zor tarihi. böyle her şey ucundan kaçıyor gibi. napsam ya bahcesehir aylik 1500, besiktas'ta ev gibi yurtta kalma imkani, ekstra birkac sey daha vermiyo muydu dereceyle girenlere? ha bi de hazirlik senesinde bedava washington ya da boston'a gonderiyorlardi. hala mevcutsa bence git derim. genelde memnundu boyle okuyanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Abi 23 daha cok erken. Iyi bir derece de elde etmissin. Hic dusunme, ailenle guzelce konus onune bak. Ama tarih okuyup ne yapacaksin bunun kararini da iyi ver. Okumak kolay, sonrasi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 benzer şeyleri bende yaşadım ama 2. okuldada işler yolunda gitmedi. kesinlikle özel bir üniversiteye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mal olma ailen ile konuş .net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 SNA1L said: kesinlikle özel bir üniversiteye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar