Leb Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 hangisi ince cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 niye kızın şevkini kırıyosunuz abi fark var bence gayet. buralardan dönersen reboundu fena olur ama pes etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ne şevk kırması yaf gayet fark belli oluyor eski şişkolardanım ben anlarım halden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 yok ya demin bitanesi hangisi zayıf anlamadım yazmıştı, uçurdular mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 önemli değil. kilo vermeye karar verdiğimde bedenimi sahiplenmeyi bıraktım, o yüzden fotoğrafı da paylaşabildim. utanmıyorum çünkü. buranın komiği herhalde :D teşekkürler bu arada, vazgeçmek yok. 60 kiloya düştüğüm gün ankaradaki patilerin hepsine bira ısmarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Fili said: aquila said: la olm bi program koyun iste orta yollu, sanki hakkaten 3 ayda arnold olmak istedigimi sanmis gibi cevap veriyosunuz asdf. Bunu sorduğuna göre daha önce hiç tecrüben olmadığını varsayıyorum https://startingstrength.com/get-started/programs birkaç ay yap bunu, öğrenirsin o arada sonra istediğin programa geçersin ama program önerisinde şunu da söylemek gerek haftada kaç gün ayırabilirsin? buna da bak https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/recommended_routines o listede olmayan canditonun beginner rutini de iyidir http://www.canditotraininghq.com/free-programs/ Bir ek de şu site var http://www.powerliftingtowin.com/powerlifting-programs/ bu gerçi ileri seviye programları da barındırıyor ama bir fikir verir. bunlar iyiymis arada kaynamasin. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Jaegerjaquez said: µh said: batman barfiks fotosu daha iyiydi bunda acidan dolayi cuk gibi cikmissin 2. foto tam rpg karakteri https://image.ibb.co/b14XSn/1911668_10152258349814850_236498658_n.jpg bu mu :D tam 2014 yazında çekmişim bunu da vay be zaman ne hızlı geçiyor ha aynen batman mekikmis gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 goldbären said: abi kaslısın ama güçlü değilsin bence x D bic piliz dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 intermittent fasting 16/8 ve haftada 3 hipertrofi+2 fonksiyonel antrenmana başladım bcaa ve whey ile destekliyorum, bakalım neler olacak before fotosunu çektim sonucları yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Masticore said: Kiz misin? Şu forumu ekşi sözlükten beter hale getirdiniz amk. Amk diyince anladın mı erkek olduğunu. Amk. Jaegerjaquez said: balık yağı b vitamini protein tozu Eyv tiLi said: bütçe ver 100 kaat falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben eski hatuna pembe şekilli mekilli bi shaker aldıydım beğenmişti çok belki hala onu kullanıyodur dskjfdklf öyle bişi de yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Nosfe said: Masticore said: Kiz misin? Şu forumu ekşi sözlükten beter hale getirdiniz amk. Amk diyince anladın mı erkek olduğunu. Amk. Beyler böyle tatlı trip atan biri erkek olamaz kesin karı bu. Yürüyün Tatlım benimle plajda romantik bir gece yürüyüşüne ne dersin? Birbirimize karın kaslarımızı gösteririz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Balık yağına kendinin ihtiyacı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Sabahları yulaf, muz ve yumurta tüketmekteyim. Yulaf ve muz için tarif önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Birbirine karistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Birbirine karıştır da, nasıl? Muzu püre mi edeyim? Yulafı suda bekleteyim mi? İkisini blendera mı koyayim? Süt eklesem mi? Karıştır kolay cevap, bana detay lazım. Üşeniyorsan linkde olur. Okuruz dert değil (madem üşenme konusu açıldı, google kullan lan der gibisin ama olsun, bir bilene danışmak daha iyi bazen googledan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Granola yapın zevkle yemek istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Hazır mı? Kuzenim hazır kullanmayın çok şekerli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Hayır hazır değil kendin yapacaksın ya da annene sevgiline karına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 en iyi cozum kahvalti etmemek valla. I.f. de yapmis oluyorsun bir yandan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Gecen gun sunu farkettim aksam yemegini erken yiyince de i.f. yapmis oluyorsun.. kahvaltisiz midem bulaniyor cunku uyandiktan 15 dk sonra bisey yemem lazim. ayrica saka yaptim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 eregorn said: Birbirine karıştır da, nasıl? Muzu püre mi edeyim? Yulafı suda bekleteyim mi? İkisini blendera mı koyayim? Süt eklesem mi? Karıştır kolay cevap, bana detay lazım. Üşeniyorsan linkde olur. Okuruz dert değil (madem üşenme konusu açıldı, google kullan lan der gibisin ama olsun, bir bilene danışmak daha iyi bazen googledan) Yulaf ile süt içine de muzları dilimle. Çok istiyosan içine biraz yüksek proteinli fıstık ezmesi de katabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 feverfeverray said: teşekkürler bu arada, vazgeçmek yok. 60 kiloya düştüğüm gün ankaradaki patilerin hepsine bira ısmarlıcam. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 goldbären said: abi kaslısın ama güçlü değilsin bence sen kossan bile yakalayamaz olm. rahat soyleyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 TheGreatWall said: eregorn said: Birbirine karıştır da, nasıl? Muzu püre mi edeyim? Yulafı suda bekleteyim mi? İkisini blendera mı koyayim? Süt eklesem mi? Karıştır kolay cevap, bana detay lazım. Üşeniyorsan linkde olur. Okuruz dert değil (madem üşenme konusu açıldı, google kullan lan der gibisin ama olsun, bir bilene danışmak daha iyi bazen googledan) Yulaf ile süt içine de muzları dilimle. Çok istiyosan içine biraz yüksek proteinli fıstık ezmesi de katabilirsin. sonra blender mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar