Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 plus banana for scale... http://www.funnykittensite.com/pictures/Banana_For_Scale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 beyler ağalar yardım. 5 ayda 10 kilo falan aldım. sporla tabii ki. göbek büyütmedim. https://i.imgur.com/Htzv0hB.jpg işaretlediğim yerlerde stretch marklar oluştu. iki tarafta da var. skellyden kurtulucam diye bokunu mu çıkardım yoksa zamanla düzeliyor mu bunlar? ergenlikte belimde çok vardı bunlardan ama kırmızı değildi böyle. hamilelerin kullandığı kremlerden mi alıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ur skrew'd lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 hayat boyu onlarla yasayacaksın artık gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 hizli sismekten o izler, ve gecmiyor lel. krem sur catlayan yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 yalnız belimde var diyince gitim baktım belimde hala duruyor çok belli olmasa da. diz kapağımın kenarlarında falan da baya varmış. genetiğime sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Gecmez Benimde baldirlarin ic tatafinda var. Siktir et zaten, herkeste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 11 senelik body hayatımda ilk kez bu sene strecth marklar oluştu bende de benchte 200kg görünce oldu heralde anlamadım drastic bi büyüme de olmadı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 o marklar baya baya kalıcı bu arada benim hoşuma gidiyo gerçi trophy gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 koltuk altı kılları uzat kapatırsın oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Budur gerçek cevap :P samaella said: koltuk altı kılları uzat kapatırsın oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Jaegerjaquez said: 11 senelik body hayatımda https://i.hizliresim.com/nWv0rN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Jaegerjaquez said: benchte 200kg dunyayi itmeye az kalmis :D https://i.pinimg.com/736x/98/d5/b4/98d5b4907380455af6324a6ac40cc52a--chuck-norris-funny-chuck-norris-facts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ABİ DFOGJŞDSFGSDFGFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 millet 3 hareketle 1k cluba girince mutlu oluyor, sen 2 hareketle geçiyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 pound birimindense, herhangi 2 hareket geçiyor 1000 i sdfkdjfgldfşgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Ön kolu geliştirmek için bir şeyler yapıyorum youtubedan vs. bakıp ama sonuç alamadım bi ya. deadliftte falan da hep tutuşum zayıf kalıyor. var mı güzel önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Jaegerjaquez said: o marklar baya baya kalıcı bu arada benim hoşuma gidiyo gerçi trophy gibi bişi Yalnız çok şişmanlayınca falan da oluşuyo onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 µh said: Ön kolu geliştirmek için bir şeyler yapıyorum youtubedan vs. bakıp ama sonuç alamadım bi ya. deadliftte falan da hep tutuşum zayıf kalıyor. var mı güzel önerisi olan? grip için http://stayfitcentral.com/workouts/exercise-descriptions/farmers-walks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 µh said: Ön kolu geliştirmek için bir şeyler yapıyorum youtubedan vs. bakıp ama sonuç alamadım bi ya. deadliftte falan da hep tutuşum zayıf kalıyor. var mı güzel önerisi olan? rack pull, yüksek tekrar deaflift, farmers walk, pullups, wrist curls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Rewendor said: Jaegerjaquez said: o marklar baya baya kalıcı bu arada benim hoşuma gidiyo gerçi trophy gibi bişi Yalnız çok şişmanlayınca falan da oluşuyo onlar :D topkek mVII xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Jaegerjaquez said: µh said: Ön kolu geliştirmek için bir şeyler yapıyorum youtubedan vs. bakıp ama sonuç alamadım bi ya. deadliftte falan da hep tutuşum zayıf kalıyor. var mı güzel önerisi olan? rack pull, yüksek tekrar deaflift, farmers walk, pullups, wrist curls rack pull hariç şurdakilerin hepsini yapıyorum da farmers walka falan baya ufak ağırlıkla giriyorum, şişko olduğum için dengem bozuluyor asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 abi barfiks demirine asıl durabildiğin kadar dur yansın o bilekler ağzına demir tadı falan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 kilonu lehine kullan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 asistli alette çekiyorum barfiksi karşı ağırlık kullanıp xd, onda deneyim asılmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar