senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Gram genelde Cookie generic degilse, subway cookie mesela 2 cookie yedim diye de gecebilirsin sisteme. Starbucks un subway in pizza hut un vs urunleri var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 evde yapilmis cookie. tanja'nin yaptigi cookie. guzel ama. versem cookisini jaeger bile yer diyet miyet bakmaz. 2 tanecik yedim amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Tanja'nın kukisini hepimiz yesek ortak bir kalori eşiği belirleyip Myfitnesspal'a tanımlatırız yine, TANJANIN KUKİSİ diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Hersey senin icin TANJAA AAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ben de myfitnesspal kullandim bir sure. Sonra kafamdan hesaplamaya gectim. Zaten her gun degisik seyler yemiyorum ve neyin kac kalori olabilecegini tahmin edebiliyorum icerigine gore. 1.91 74kg oldum mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kolu patlattim. gunde 2 set uzerine kosu uzerine yuzuyodum 2 haftadir. bide sabah aksam sinav bilmemne. kol gitti. koltuk altindan dirsege icerde sanki metal cubuk varmis gibi bi agri var. kolumu kipirdatinca aciyo 2 gundur duramiyorum resmen agridan. doktora da gidemiyorum burda sigortam yok ebesenin ami gibi pahali doktor. icyhot aldim surup duruyom bide agrikesici. isin garibi dirsek ve bilekte manyak gibi catirdiyo. sol kolda agri var yine ayni omuzdan basliyo dirsege kadar biraz da forearmda dirsege yakin ve bilek catirdiyo ama sag kol agrisindan uyutmuyo. dehidre mi oldum nedir bu catirtinin sebebi? sag elimle sigara icemiyorum su anda agzima kadar goturemiyorum elimi. bicaklanmis gibi agriyo surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Gecmiş olsun, bence mutlaka doktora git, milyor dolar alacak halleri yok (ya da benim gibi üfürükçüye de gidebilirsin, o da legit çıktı sdf). Çatırtı tahmin ettiğim şeyse eklem sıvıları kurumuştur, ki o tempoda normal supplement vs. olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 abi sigorta yaptirin ya ogrenciyseniz bile 2 gun disari cikma paranizdan kesin sigorta yaptirin. gecen de bir endoskopi lazim oldu da, orda anladim ne denli gerek olduguna sigortanin. ben de almanya veya prag'a gider gitmez kapsamli bir sigorta yaptircam ilk is. yasta ilerliyor artik vucud eskisi gibi handle edemiyor herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 deadwoll said: Gecmiş olsun, bence mutlaka doktora git, milyor dolar alacak halleri yok (ya da benim gibi üfürükçüye de gidebilirsin, o da legit çıktı sdf). Çatırtı tahmin ettiğim şeyse eklem sıvıları kurumuştur, ki o tempoda normal supplement vs. olmadan. eyvallah. nasil supplement almam lazim? bitek whey aliyorum bide vitamin. sigorta yaptiramiyorum abi due process. turist deilim yesilkartim yok araftayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 oğlum amerikada sigortasız sağlık riski olan işe mi girilir lan, evini alırlar adamın. tırt alçı 10k dan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Benim bilekler icin jelibon verdiydi antrenor :P Onun haricinde boynumda benzer bir durum olmustu doktor ilac vermisti, ismini hatirlayamadim simdi. Eger doktora gidemiyorsan bir kac gun dinlen ve bulabilirsen paca corbasi falan ic. Eklem yerlerinde sivi eksilmesine en iyi dogal ilac paca corbasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Sparkcaster said: oğlum amerikada sigortasız sağlık riski olan işe mi girilir lan, evini alırlar adamın. tırt alçı 10k dan başlıyor ise girmedim ki workpermit bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 iş derken spor yani evde düz yatçan abi yürümeyecen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 insan gibi yapsana sporunu neyin pesindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 overtraining galiba sdfs geçmiş olsun kanka bol bol uyuyp güzel beslencen doktora gidemiyosan yapcak bişi yok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ben demiştim demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Roadkill ye iyi gelir eklemlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Jaegerjaquez said: overtraining galiba sdfs geçmiş olsun kanka bol bol uyuyp güzel beslencen doktora gidemiyosan yapcak bişi yok çok keske skyrim oynar gibi pauzlayip inventoryden 200 lahana yiyerek hp doldurabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ASFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Ramazanda beslenmenin hamuruna koydum. İftarda baklava gömdüm her gün. Tam bir gerizekalıyım. Tartılmaya gözüm yemiyor ama herhalde 3-4 kilo aldım. İşin komiği ilk 1 haftada aslında çok sağlıklı başladım pide mide yemedim, sahurda yumurta lor takılmıştım. Ama açgözlülük ağır geldi sonrasında. Ramazan çıkışında normal beslenmeye ilaveten ne yapayım da bu aldığımı vereyim 1 ay içinde? HITT demeyin ömür boyu koşma özürlü oldum, üstüne üstlük 30'dan sonra da diz eklemlerim error vermeye başladı, bisiklet, eliptik hep işkence benim için. 1 saat Yürüyebilirim, evin yakını ağaçlık koru moru bişiler var Yüzebilirim, ama teknik bilgim fail. 2 dakika kulaç attığımda dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Kendime çok kızıyorum ya. Tam form tutmaya başlamışken embesilliğimin kurbanı oldum. Halbuki efendi gibi yeseydim, doğal intermitten fasting sayesinde güzel sonuç alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Burpee falan yap gecer sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Vitamin desteği ile eklem problemlerine çözüm üret, daha sonra formuna ve hedefine uygun HIIT programı hazırla, temiz beslen, iyi uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 oruc mu ziptin ciddi ciddi oruc zipiliyor muydu napiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Bu ara baya her gün gidiyorum spor salonuna önümüzdeki 4 ayda öyle olacak muhtemelen. Ama fazla ağırlığın altına giresim gelmiyor yeterli beslenemiyorum diye. Ilk defa protein tozu kullanayım dedim ama araştırmaya üşendim. Fiyat performansı iyi ne alıyoruz nerden alıyoruz felan bi yönlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yok mu marka model önerecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar