benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ramazanın en güzel tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Hastir ben unuttum akşama bıraktım sporu.. Şimdi izdiham vardır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Ramazan başladı bende spora başliyim artık , özel spor salonu gibi takılırım sdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Iftar kacta ki millet gelicek ya 23e kadar acik bizimki, millet yiyip yiyip havuza doluscak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 iftardan sonra salona giden adama saygı duyarım, haftaya ben de deneyeceğim önceki senelerde iftar öncesi yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ramazan boyunca sabahtan gideyim bari sabah 6ta da dolu olmaz heralde. les les 5.30ta kalkmak gerekicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 buyuk konusmiyim ama dunyada hicbir guc beni saat 5.30da kaldiramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bence de büyük konuşma bi çocuk yaparsın 1, 1.30, 2, 2.30, 3, 3.30, 4 farketmiyor eşşek gibi kalkıyorsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 cocuk niye yapiyorum abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yapma bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Bu arada 05:30 da kalmak çok iyi ya, devamlı ertelediğin her şeyi yapabiliyorsun, koşmak, çalışmak, kitap okumak vb... ama 22:00 de yatmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Ya da istanbulda yasamiyorsun, 3 saat trafikte harcamiyorsun boylece calismanin yaninda yasayabiliyorsun da. Facebook twitter instagrami falan da silerseniz alin size minimum 1 saat daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 5:30 kalkarak yasadiginiz hayat hayat midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yeahh1986 said: Bu arada 05:30 da kalmak çok iyi ya, devamlı ertelediğin her şeyi yapabiliyorsun, koşmak, çalışmak, kitap okumak vb... ama 22:00 de yatmak gerekiyor. saatle ne alakasi var ki? erteleyip besbucukta kalkip yapacagina erteleme aksam falan yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 sardalya said: Ya da istanbulda yasamiyorsun, 3 saat trafikte harcamiyorsun boylece calismanin yaninda yasayabiliyorsun da. Facebook twitter instagrami falan da silerseniz alin size minimum 1 saat daha. Bu benim sdf. Ev is arasi 15dk. Sosyal medya yok. totalde de 6 7 saat falan uyku yetiyor. Bir de universitenin spor salonu var misler gibi. Ozellikle bu donemde ogrenciler gidiyor falan bombos oluyor. Sabah 9-10 arasi gidiyorum, dusumu alip bolume geciyorum. Istanbul'dayken sabah 6'da ise gidip, arada okula gidip aksam 8'de falan evde oluyordum. Yemek yiyip 2 3 saat oturunca saftim kayiyordu. Haftasonlari da ders calisicam vs. derken geciyordu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Vingthor said: yeahh1986 said: Bu arada 05:30 da kalmak çok iyi ya, devamlı ertelediğin her şeyi yapabiliyorsun, koşmak, çalışmak, kitap okumak vb... ama 22:00 de yatmak gerekiyor. saatle ne alakasi var ki? erteleyip besbucukta kalkip yapacagina erteleme aksam falan yap? İşten sonra yapılan çalışma ile, sabah ilk iş olarak yapılan çalışma arasında ciddi verim farkı oluyor. Hele bir de evliysen akşam vakti evi sessiz bulmak yada konsantre olmak kolay değil. Sabah rutinini ertelemek imkansızken akşam bu rutini ertelemek çok kolay oluyor.( biryere gitmek gerekiyor vs...) Benim yol toplamda 1 saat sürüyor ama haftada 50 saat çalışıyorum, 4 gün gym'deyim buna rağmen vakit yettirebiliyorum. Gece hayatı olmayınca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 5.30da kalkcam deyip, 9.30 da kalktım işe de geç kaldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Ya kendime nerden program bulabilirim ? Hangi siteden falan ? İyi olup olmadığını nasıl anlayayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 dasaaa said: 5:30 kalkarak yasadiginiz hayat hayat midir? 13 ay kalktım lan ben. enayi gibi işe gittim sdfs. sen de kalkmıştın bir dönem. senin nasıldı her sabah verdiğin ben neden varım sorusuna cevap arayışın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bu hafta biraz fazla calismam gerekti. isim bitsin bugun diye sabahin korunde kalktim gene. calistigim, ustune bayagi bir vakit harcadigim sistemi bugun "biz yanlis anlamisiz yea. ceo oyle istememis" diye sacma bir sey ile degistirdiler. ustunde HICBIR takip yapamayacagimiz, yokus asagi giden dandirik bir karar. tum haftasonu calistim hacit oyle ya da boyle. vay ak. hissiyatim?? lutfen beni yakin. harbi abi. ne zamandir yorgunluktan zombiye dondum. sagi solu yumruklamak istiyorum ama cok da renk vermemeye calisiyorum. (suratimda tasidigim pati yesili haric baska renk vermek istemiyorum) bakalim ya, bisiler dusunuyorum insaattan kurtulmak icin. ama vaktim olmadi hic dogru duzgun dusunmeye. yakin la beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 spordan sonra şeker alımı konusunda ne düşünüyorsunuz. aha araştırmalar az bir şeker ve carb tüketin toparlamaya yardımcı olur diyen de var, gerek yok diyen de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Spordan sonra basit karb ya, şekere falan gerek yok. Daha önce de konuşulduydu, jelibon gömen falan prolar var insülini zıplatsın diye de, zannedersem tek eksiğimiz oydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Jelibonu bana da tabsiye ettilerdi de, benim eklem yerlerimden ses geliyordu, agriyordu falan. Icindeki jelatin iyi geliyor dedilerdi. Faydasi oldu mu bilmiyorum gerci ama yediydim aylarca sjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 antrenman öncesi ve sonrası öğünü desteklediğim için bence gerek yok. Ama muz yada üzüm suyu daha sağlıklı olur en azından diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 üzüm suyu öküz gibi şekerli bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar