Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

sardalya said:

Ya da istanbulda yasamiyorsun, 3 saat trafikte harcamiyorsun boylece calismanin yaninda yasayabiliyorsun da.

Facebook twitter instagrami falan da silerseniz alin size minimum 1 saat daha.

Bu benim sdf. Ev is arasi 15dk. Sosyal medya yok. totalde de 6 7 saat falan uyku yetiyor. Bir de universitenin spor salonu var misler gibi. Ozellikle bu donemde ogrenciler gidiyor falan bombos oluyor. Sabah 9-10 arasi gidiyorum, dusumu alip bolume geciyorum.

Istanbul'dayken sabah 6'da ise gidip, arada okula gidip aksam 8'de falan evde oluyordum. Yemek yiyip 2 3 saat oturunca saftim kayiyordu. Haftasonlari da ders calisicam vs. derken geciyordu oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

yeahh1986 said:

Bu arada 05:30 da kalmak çok iyi ya, devamlı ertelediğin her şeyi yapabiliyorsun, koşmak, çalışmak, kitap okumak vb... ama 22:00 de yatmak gerekiyor.

saatle ne alakasi var ki? erteleyip besbucukta kalkip yapacagina erteleme aksam falan yap?

İşten sonra yapılan çalışma ile, sabah ilk iş olarak yapılan çalışma arasında ciddi verim farkı oluyor. Hele bir de evliysen akşam vakti evi sessiz bulmak yada konsantre olmak kolay değil.
Sabah rutinini ertelemek imkansızken akşam bu rutini ertelemek çok kolay oluyor.( biryere gitmek gerekiyor vs...)

Benim yol toplamda 1 saat sürüyor ama haftada 50 saat çalışıyorum, 4 gün gym'deyim buna rağmen vakit yettirebiliyorum. Gece hayatı olmayınca oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta biraz fazla calismam gerekti. isim bitsin bugun diye sabahin korunde kalktim gene.

calistigim, ustune bayagi bir vakit harcadigim sistemi bugun "biz yanlis anlamisiz yea. ceo oyle istememis" diye sacma bir sey ile degistirdiler. ustunde HICBIR takip yapamayacagimiz, yokus asagi giden dandirik bir karar. tum haftasonu calistim hacit oyle ya da boyle. vay ak.

hissiyatim??

lutfen beni yakin.

harbi abi. ne zamandir yorgunluktan zombiye dondum. sagi solu yumruklamak istiyorum ama cok da renk vermemeye calisiyorum. (suratimda tasidigim pati yesili haric baska renk vermek istemiyorum)

bakalim ya, bisiler dusunuyorum insaattan kurtulmak icin. ama vaktim olmadi hic dogru duzgun dusunmeye.

yakin la beni.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...