senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 myfitnesspal'in db'si iyi, diyet.com dan fln da araklıyorlar sanırım bayağı birşey bulunabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 fitgenie db'si türk mutfağına göre değil tabi. myfitnesspal veya google'dan bakıp direk makro giriyorum nadiren. myfitnesspal protein ihtiyacına kaç diyor? nası bi makro ihtiyacı söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 myfitnesspal'ın db'si geniş, oturup badlıcan oturtmayı her yerde bulamıyorsun. Ama badlıjan oturtmanın da değerlerini user giriyor yani, o yüzden iyi bakmak check etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 tili, myfitnesspal tamamen saçmalıyor calorie calculation için. Şu an cut'a girdim ben mesela, 88 KG 185 boyundayım, haftalık 0.5 kg verme hedefi girdim, bana verdiği makrolar 193c/52f/77p 1540 kcal. Şu diyeti uygulasam 3 ay sonra manlet olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 user giriyor da üç aşşağı beş yukarı tutuyordur heralde. kendin tartıda ölçmedikçe tam tutturmak pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 77 protein ne lan HAAHAHAHAHAHAHA saçma sapan applere güvenmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 olm macro için ne güveniyorsun app'e kendin hesapla işte :) myfitness'a yediklerini içtiklerini gir. workoutları gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Kalori hesabını kendin yapıyorsun myfitnesspal da sadece gösterge oluyor abi. Ben şu an 2500 kcal hedefliyorum mesela, myfitnesspal'da 2350 gibi görünce bırakıyorum. 100-150 kcal marjlı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 arnold gibi olmak istemeyenlerde bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 fghsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Sorieno said: tili, myfitnesspal tamamen saçmalıyor calorie calculation için. Şu an cut'a girdim ben mesela, 88 KG 185 boyundayım, haftalık 0.5 kg verme hedefi girdim, bana verdiği makrolar 193c/52f/77p 1540 kcal. Şu diyeti uygulasam 3 ay sonra manlet olurum. öff çok kötüymüş. fitgenie iyi fitgenie en iyi download app itunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Tam boynum geçerken dün de götümün üstünü ağrıttım. Tavuk gibi yürüyorum :< Onun siniriyle bir de gittim donastan 2 tane dürüm yedim, kendimden tiksiniyorum şu anda. Donas büyüklüğünde yağ kütlesi vücuduma yayılmış sanki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bu kadar kendini sakatlamak normal değil ya, bence bir yerlerde hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Abi, -düz tabanım -sol göğüs kafesim sağ göğüs kafesimden daha büyük -sol omzumda doktorların çözemediği salakça bir sıkıntı var -sol bacağım problemli -bel ve boyun fıtığı başlangıcı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 o kadar sorunun varsa ağırlık kasacağına fizik terapiye git bence önce ya da ciddi bir şekilde yüz müz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 lan ben de belimi sakatlıyodum bugün az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 deadwoll said: Abi, -düz tabanım -sol göğüs kafesim sağ göğüs kafesimden daha büyük -sol omzumda doktorların çözemediği salakça bir sıkıntı var -sol bacağım problemli -bel ve boyun fıtığı başlangıcı var http://www.agaclar.net/forum/attachments/surdurulebilir-dogal-tarim-bahceleri/485631d1398280862-021.jpg rip in pieces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 deadwoll said: Abi, -düz tabanım -sol göğüs kafesim sağ göğüs kafesimden daha büyük -sol omzumda doktorların çözemediği salakça bir sıkıntı var -sol bacağım problemli -bel ve boyun fıtığı başlangıcı var sert yerde yuzu koyun yat..yastik kullanma..doktorlara da *ok atma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 deadwoll said: Abi, -düz tabanım -sol göğüs kafesim sağ göğüs kafesimden daha büyük -sol omzumda doktorların çözemediği salakça bir sıkıntı var -sol bacağım problemli -bel ve boyun fıtığı başlangıcı var sfsd abi neden böyle ağır bir spor yapıyorsun o zaman. hayır hayvan gibi gelişsen sol göğsün ve sağ bacağın daha büyük, kambur yürüyen ve çapraz koşan bir tip olucan sonuçta gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Yok abi tam tersi oluyor, posturum bayagi duzeliyor, agrilarim da azaliyor. Gogus kafesim zayifladigimda belli oluyor, kaslandikca goruntu duzeliyor. Bacaklarim arasinda da goruntude fark yok. @dana22, abi kac doktora gittigimi inan ben de bilmiyorum. Mr'in rontgenin haddi hesabi yok. Omzumdan sanki kemikler kiriliyormus gibi ses geliyor hareket ettirince ve agri yapiyor, kilitleniyor vs. simdiye kadar tatmin edici tek bir cevap alamadim kimseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Falcıya gittin mi? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Yakinda hacamat yaptiricam. Ne hastaligim olsa hacamat yaptir gecer diyorlar sjdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 omza baktır abi doktorlar bulamadı mehehe diyip pas geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Ben de aynı bunun gibiyim ama göbeğim var bide üstüne. Bired pitin fayt kılabdaki hali gibi olmak için evde hangi programı izlemeyelim? ps: çok kaslı olmak istemiyorum. Ne o öyle steroyid yemekten şişmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar