Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

tiLi said:

6 günde belini 3cm inceltti incitti ve hiç aç kalmadı. doctors hate him

Fixed

Başıma çok fazla kaza bela geldi spor yaparken, bu sefer de tam her şey çiçek gibiyken başıma bir şeyler gelmesinden korkuyorum. Bir yandan da 25kg squat yapmak çok trajik. Gerçi iki ayda kendi vücut ağırlığıma yaklaşırım çok rahat (Max. single rep'im kendi vücut ağırlığım kadar) ama ağır kaldırmayınca gazı kaçıyor insanın.

Neyse artık, yaşlandığımı ve yıllardır uzun vadeli spor yapmayan jelibon vücutlu biri olduğumu kabul edip sakin sakin çalışayım :<

Şu mesajı attıktan 2 gün sonra overhead press'te boynu sakatlamak priceless... 32.5kg mk. Shrug yapıyorum kaldırırken, yapamadım gitti :<

Şimdi boynumda yakı var, YANIYORUM!
Sosyal ağlarda paylaş

spor sagliga zararli

defalarca zararirin yararindan fazla oldugunu kanitladim, gosterdim, bazen de siz kaniti halinde buraya gelip agladiniz.

bu zararin neresinden donerseniz kar kardeslerim.

simdi spor yapmayan, normal bir birey olsaydin eger, bu gece rahatca tv'ni izleyip agrisiz sizisiz uyuyacaktin.

kasinmissin.

hakkettin bu acilari.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Boyun fıtığı başlangıcı olunca başladım spora tekrar :<

Hayır senin neyine overhead press, al ordan pembe dumbell'ları. Neyse artık pazartesiye geçer heralde. Geçmese de gidecem, bu sefer durmak yok yola devam.

ben yazın tatilden dönünce hep bi yeri sakatlıyorum. bi kere de OHP'de boynum gitmişti. boynumda boyunlukla akmıştım gecelere. aman abi pzt gidersen de olabildiğine izole çalış. boynu dinlendir. her yeri çalışmayıver
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başlarken ve bitirirken esniyorum ve ısınma setleri yapıyorum da squat ağırlığını yerden almaya kasınca fayda etmiyor işte bir noktadan sonra sdf.

Neyse bu sabah gittim antreman yaptım, sıkıntı da çıkmadı. İlk gün yakı yapıştırdıydım sanırım faydası oldu onun. Normalde bu tarz tutulmalarım 1 hafta falan sürüyordu, 2 günde doğru düzgün dinlenmeye vakit bile bulamadan dindi ağrısı bu kez.
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftadır 1 kilo bile veremedim ama belim 1 kemer tıkı inceldi. tartıya çıkınca üzüyor baya ama pantolonlar çuval olmaya başladı yavaştan o yüzden mutluyum.

bi de spor salonuna hep şort+t-shirt şeklinde gidiyorum, içerisi soğuk değil ama çok da sıcak değil gibi, set aralarında falan ısımı kaybediyorum gibi hissediyorum, uzun kollu bir şeyler giysem pozitif bir etkisi olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de normalde şort tişört gidiyorum da burada kar yağıyor, hava bayağı soğudu, o yüzden tişörtün üstüne polar giydim. Hiç bir şey farketmedi daha çok terlemem haricinde sdkf. Zaten ilk 1-2 setten sonra ateş püskürüyor vücuttan.

Bugün yine deadlift günümdü bu arada da, deadlift yapıp barı yukarıdan bırakınca çok ses çıkıyor salonda; millet bana bakıyor. O yüzden de hep indiriyorum ama araştırdığım kadarıyla barı bırakmak daha hayırlı bel sağlığı için. Ne yapsam ki?

Dün de ilk defa kendimi hayvan gibi karb. ararken buldum; gittim 3 tane oreo dondurma, cips, kuruyemiş falan aldım yedim, üstüne bira içtim 4-5 şişe ve yanında yarım kilo pirzola yedim, hala da yiyesim vardı, nevrim döndü resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

app kullanıyor musunuz hiç kaldırılan ağırlıkları girmek için olur kalori hesabı için falan olur. zibilyon tane var da özellikle kalori ile ilgili olanlarda hangisine güvenmek gerekir bilemedim. JEFIT diye bir şey kullanıyorum ben. programımı girdim, kiloları falan yazıyorum iyi oluyor takip açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

app kullanıyor musunuz hiç kaldırılan ağırlıkları girmek için olur kalori hesabı için falan olur. zibilyon tane var da özellikle kalori ile ilgili olanlarda hangisine güvenmek gerekir bilemedim. JEFIT diye bir şey kullanıyorum ben. programımı girdim, kiloları falan yazıyorum iyi oluyor takip açısından.

beslenme tracking için fitgenie abi. eric helmsle çalışmışlar reklamını yapıp duruyor. beleş zaten.
diğer her şey için google sheets kullanıyorum. appte durmasın 5 sene sonra da bakarım diye. kalflarım 1cm büyümüş mesela 5 yıl önce ölçmüşüm bi kere. bi bakayım yine de yazdıklarınıza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...