µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 chunin exam'e mi katılacaksınız abi nasıl hareket bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 deadwoll said: tiLi said: 6 günde belini 3cm inceltti incitti ve hiç aç kalmadı. doctors hate him Fixed Başıma çok fazla kaza bela geldi spor yaparken, bu sefer de tam her şey çiçek gibiyken başıma bir şeyler gelmesinden korkuyorum. Bir yandan da 25kg squat yapmak çok trajik. Gerçi iki ayda kendi vücut ağırlığıma yaklaşırım çok rahat (Max. single rep'im kendi vücut ağırlığım kadar) ama ağır kaldırmayınca gazı kaçıyor insanın. Neyse artık, yaşlandığımı ve yıllardır uzun vadeli spor yapmayan jelibon vücutlu biri olduğumu kabul edip sakin sakin çalışayım :< Şu mesajı attıktan 2 gün sonra overhead press'te boynu sakatlamak priceless... 32.5kg mk. Shrug yapıyorum kaldırırken, yapamadım gitti :< Şimdi boynumda yakı var, YANIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Olm sen bırak bu işleri 3 ayın daha gitti şimdi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 spor sagliga zararli defalarca zararirin yararindan fazla oldugunu kanitladim, gosterdim, bazen de siz kaniti halinde buraya gelip agladiniz. bu zararin neresinden donerseniz kar kardeslerim. simdi spor yapmayan, normal bir birey olsaydin eger, bu gece rahatca tv'ni izleyip agrisiz sizisiz uyuyacaktin. kasinmissin. hakkettin bu acilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Boyun fıtığı başlangıcı olunca başladım spora tekrar :< Hayır senin neyine overhead press, al ordan pembe dumbell'ları. Neyse artık pazartesiye geçer heralde. Geçmese de gidecem, bu sefer durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 daha beter olacaksin.. demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 deadwoll said: Boyun fıtığı başlangıcı olunca başladım spora tekrar :< Hayır senin neyine overhead press, al ordan pembe dumbell'ları. Neyse artık pazartesiye geçer heralde. Geçmese de gidecem, bu sefer durmak yok yola devam. ben yazın tatilden dönünce hep bi yeri sakatlıyorum. bi kere de OHP'de boynum gitmişti. boynumda boyunlukla akmıştım gecelere. aman abi pzt gidersen de olabildiğine izole çalış. boynu dinlendir. her yeri çalışmayıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 dasaaa yine uçmuş. alışkanlık haline getirdi bu aralar. şu sakatlıklarda en büyük 2 problem yeterince dinlendirmemek ve yeterince ısındırmamak/esnetmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 stretchingin sakatlıkları azaltmaya etkisi yokmuş lan. baya çalışma yapmışlar, azaltıcı bir etkisini görmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ben başlarken ve bitirirken esniyorum ve ısınma setleri yapıyorum da squat ağırlığını yerden almaya kasınca fayda etmiyor işte bir noktadan sonra sdf. Neyse bu sabah gittim antreman yaptım, sıkıntı da çıkmadı. İlk gün yakı yapıştırdıydım sanırım faydası oldu onun. Normalde bu tarz tutulmalarım 1 hafta falan sürüyordu, 2 günde doğru düzgün dinlenmeye vakit bile bulamadan dindi ağrısı bu kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ısınma ve gerdirme idmandan sonra daha çok sakatlığa neden olabiliyo özeliikle bodybuildingte hipertrofiye ugramıs kaslar yırtılmaya müsait oluyo gererken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ısınma demişimde yanlış dedim esneme ve gerdirme dicektim, bi de benim bel sakatlıklarını nerdeyse hepsi deadliftten önce gerdirme falan yaptığımda oldu dsfs kürt gibi ağırlığa girince hiç bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VGZrATR1O4E by mark "R.I.P" rippetoe himself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 1 haftadır 1 kilo bile veremedim ama belim 1 kemer tıkı inceldi. tartıya çıkınca üzüyor baya ama pantolonlar çuval olmaya başladı yavaştan o yüzden mutluyum. bi de spor salonuna hep şort+t-shirt şeklinde gidiyorum, içerisi soğuk değil ama çok da sıcak değil gibi, set aralarında falan ısımı kaybediyorum gibi hissediyorum, uzun kollu bir şeyler giysem pozitif bir etkisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 tartı değil ayna önemli, nası giyindiğin de senin keyfine kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ben de normalde şort tişört gidiyorum da burada kar yağıyor, hava bayağı soğudu, o yüzden tişörtün üstüne polar giydim. Hiç bir şey farketmedi daha çok terlemem haricinde sdkf. Zaten ilk 1-2 setten sonra ateş püskürüyor vücuttan. Bugün yine deadlift günümdü bu arada da, deadlift yapıp barı yukarıdan bırakınca çok ses çıkıyor salonda; millet bana bakıyor. O yüzden de hep indiriyorum ama araştırdığım kadarıyla barı bırakmak daha hayırlı bel sağlığı için. Ne yapsam ki? Dün de ilk defa kendimi hayvan gibi karb. ararken buldum; gittim 3 tane oreo dondurma, cips, kuruyemiş falan aldım yedim, üstüne bira içtim 4-5 şişe ve yanında yarım kilo pirzola yedim, hala da yiyesim vardı, nevrim döndü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 daha hayatımda barı yere fırlatamadım ya hep kontrollu indiriyorum bi kaç istisna dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bırakırken beline sıkıntı yapıyosa sallama milleti bırak ya benim de öyleydi bi dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ya su anki tirt kilolarda cok sikinti olmuyor da 2 3 ay sonra barin agirligi 100kg'i gececek bu gidisle. O zaman iste indirirken fitik baslangicim fitik bitisine donusebilir. Indirmek kaldirmaktan daha zor geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Single rep max.'larınızı ne zaman ölçüyorsunuz? Ben başladığımdan beri ne kadar yol aldığımı görmek istiyorum ama programı bozar gibi geliyor single rep. ölçmek. Ayrı bir günde falan mı gidip ölçeyim ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 sırt gününde deadliftele başla mesela güzel ısın düşük kilolarla başla arttır yavaş yavaş dinlene dinle single rep max dene son setinde, ilk hareketin olsun sonra devam et normal idmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 app kullanıyor musunuz hiç kaldırılan ağırlıkları girmek için olur kalori hesabı için falan olur. zibilyon tane var da özellikle kalori ile ilgili olanlarda hangisine güvenmek gerekir bilemedim. JEFIT diye bir şey kullanıyorum ben. programımı girdim, kiloları falan yazıyorum iyi oluyor takip açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ben stronglifts 5x5 yapiyorum su an. Onun kendi app.i var ve bayagi iyi. Onu kullaniyorum. rep aralari bittiginde alarm falan veriyor, agirliklari kendi arttiriyor, history ozelligi var, grafik olarak falan artislari veriyor. Mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 µh said: app kullanıyor musunuz hiç kaldırılan ağırlıkları girmek için olur kalori hesabı için falan olur. zibilyon tane var da özellikle kalori ile ilgili olanlarda hangisine güvenmek gerekir bilemedim. JEFIT diye bir şey kullanıyorum ben. programımı girdim, kiloları falan yazıyorum iyi oluyor takip açısından. beslenme tracking için fitgenie abi. eric helmsle çalışmışlar reklamını yapıp duruyor. beleş zaten. diğer her şey için google sheets kullanıyorum. appte durmasın 5 sene sonra da bakarım diye. kalflarım 1cm büyümüş mesela 5 yıl önce ölçmüşüm bi kere. bi bakayım yine de yazdıklarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Fitocracy çok iyi gym tracking için. Kalori takibi için de mayfitnıspel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar