deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Benim ilk çalıştığım antrenör iyiydi bayağı (bulgar göçmeniydi zaten). Hoş o da normalde kick box antrenörüydü ama işi biliyordu. Zaten en uzun süre o adamın salonuna gittim. Hareketi yanlış yapınca bağıra bağıra geliyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ad3m said: Göbeği eritmek için MEKİK, simitleri eritmek için de twist maşin yazdı mı programına? Twist favori hareketim. Liseli kızlar gibi salınarak şekle giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 deadwoll said: Benim ilk çalıştığım antrenör iyiydi bayağı (bulgar göçmeniydi zaten). Hoş o da normalde kick box antrenörüydü ama işi biliyordu. Zaten en uzun süre o adamın salonuna gittim. Hareketi yanlış yapınca bağıra bağıra geliyordu sdf ZATEN??? Dostum sen ne demek istiyorsun? Asil Türk ırkı antrenörlük yapamaz mı layıkıyla? /summon Feamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Smith machine'le squat yapacağınıza goblet squat yapın ya da pistol swuad çalışın daha iyi. O da olmadı lunge yapın, çalıştığınıza değsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 goblet squat nereye vuruyo ya bana da yazmışlar yaptım yaptım bi yer vurmadı ağır yaptım hafif yaptım beceremedim normal squat a döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 normal squat yapamayıp makineye giren adam pistol squat nasıl yapacak ki? goblet dediğin sumo ise bacak içine de biraz vuruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Sorieno said: Smith machine'le squat yapacağınıza goblet squat yapın ya da pistol swuad çalışın daha iyi. O da olmadı lunge yapın, çalıştığınıza değsin. ağırlığı arttır smithte yine bi nebze mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 deadwoll said: Ya bu arada salonda squat rack falan yok, gitmişler hafif eğimli smith machine almışlar. Onda yapıyorum squatları. Öyle aman aman farketmez herhalde normal squatla. (Eğimli olması iyiymiş bu arada, eskiden çalıştığım düz smith machine'lerde düzgün yapamıyordum, bu tam böyle vücudun hareketini takip ediyor gibi.) quadlar iyi çalışır posterior chain çalışmaz. orayı da deadliftlerle çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 en güzeli pilates topunun üzerinde overhead pistol squat tüm kaslara vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 vurur göte ifadesi, pilates toplu pistol squat bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 beynimde canlanmadı yalnız. bi görsel paylaş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bu fotodan 3 saniye sonra bileği kırıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Baya popüler bir hareket xfitçilerin arasında sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 peki malum soruya yanıtın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bardakiler kağıt helva olm. bişey olmaz, çıt çıt arasına dondurma koyup yedi bu kareden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bar sopa bile olsa muazzam denge lazım o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben yaparım tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben ağırlıkla daha rahat yapıorum pistol squatı ya kdsjgfksdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 overhead değil tabiki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ağırlık merkezi öne kayınca kolaylaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Az önce ofiste denedim 1 tane yapamıyorum şu an pistol squat sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Gayet doğal yapamaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Burada yaparım diyeceklerin çoğu tatavadır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar