deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Benim ilk çalıştığım antrenör iyiydi bayağı (bulgar göçmeniydi zaten). Hoş o da normalde kick box antrenörüydü ama işi biliyordu. Zaten en uzun süre o adamın salonuna gittim. Hareketi yanlış yapınca bağıra bağıra geliyordu sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ad3m said: Göbeği eritmek için MEKİK, simitleri eritmek için de twist maşin yazdı mı programına? Twist favori hareketim. Liseli kızlar gibi salınarak şekle giriyorsun.
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 deadwoll said: Benim ilk çalıştığım antrenör iyiydi bayağı (bulgar göçmeniydi zaten). Hoş o da normalde kick box antrenörüydü ama işi biliyordu. Zaten en uzun süre o adamın salonuna gittim. Hareketi yanlış yapınca bağıra bağıra geliyordu sdf ZATEN??? Dostum sen ne demek istiyorsun? Asil Türk ırkı antrenörlük yapamaz mı layıkıyla? /summon Feamer
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Smith machine'le squat yapacağınıza goblet squat yapın ya da pistol swuad çalışın daha iyi. O da olmadı lunge yapın, çalıştığınıza değsin.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 goblet squat nereye vuruyo ya bana da yazmışlar yaptım yaptım bi yer vurmadı ağır yaptım hafif yaptım beceremedim normal squat a döndüm
Stringray Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 normal squat yapamayıp makineye giren adam pistol squat nasıl yapacak ki? goblet dediğin sumo ise bacak içine de biraz vuruyor işte.
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Sorieno said: Smith machine'le squat yapacağınıza goblet squat yapın ya da pistol swuad çalışın daha iyi. O da olmadı lunge yapın, çalıştığınıza değsin. ağırlığı arttır smithte yine bi nebze mantıklı bence.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 deadwoll said: Ya bu arada salonda squat rack falan yok, gitmişler hafif eğimli smith machine almışlar. Onda yapıyorum squatları. Öyle aman aman farketmez herhalde normal squatla. (Eğimli olması iyiymiş bu arada, eskiden çalıştığım düz smith machine'lerde düzgün yapamıyordum, bu tam böyle vücudun hareketini takip ediyor gibi.) quadlar iyi çalışır posterior chain çalışmaz. orayı da deadliftlerle çözersin
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 en güzeli pilates topunun üzerinde overhead pistol squat tüm kaslara vuruyor
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 vurur göte ifadesi, pilates toplu pistol squat bi tanesi
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 beynimde canlanmadı yalnız. bi görsel paylaş cidden.
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bu fotodan 3 saniye sonra bileği kırıldı zaten
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Baya popüler bir hareket xfitçilerin arasında sdfsd
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bardakiler kağıt helva olm. bişey olmaz, çıt çıt arasına dondurma koyup yedi bu kareden sonra.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bar sopa bile olsa muazzam denge lazım o iş için.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben ağırlıkla daha rahat yapıorum pistol squatı ya kdsjgfksdfgd
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Az önce ofiste denedim 1 tane yapamıyorum şu an pistol squat sdfjk
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Burada yaparım diyeceklerin çoğu tatavadır =P
Öne çıkan mesajlar