Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

Squat ve Deadlift privilige bitmeli zaten. Her programa dayanması saçmalığın daniskası.
Yine de temel hareketler olması, postür üzerindeki aşırı olumlu etkileri sebebiyle en azından bir 50-60 kg squat,70-80 kg deadlift yapabilmek lazım. Bu kilolarda zaten sakatlık falan olmaz.

Yavaş olmaz. Hatta deadlift ağırlıksız bile sakatlık potansiyeli oluştuabilecek bir hareket.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bilen adamı nerden bulcan :)
bilmeyen adam da spor salonunda kim biliyor kim bilmiyor bilemiyor sdf

Gidiyim basıyım PT'ye para ama çıkan adamın da deadlift, squat, bench press hakkında doğru bilgisi yoksa para da boşuna gidecek, üstüne sakatlık riski doğacak.

türkiyede doğru teknik bilen pt yok compound hareketlerde
parasını basıp milli olimpik halter hocası tutucaksın
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Gidiyim basıyım PT'ye para ama çıkan adamın da deadlift, squat, bench press hakkında doğru bilgisi yoksa para da boşuna gidecek, üstüne sakatlık riski doğacak.

gel ben sna öğretirim :D
kadıköyde güzel spor salonu ayarla ama bak öncek sayfada da sormuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

senko said:

gel ben sna öğretirim :D
kadıköyde güzel spor salonu ayarla ama bak öncek sayfada da sormuşum.

bizim salon aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Videodan benim anladığım zayıflamak için boş boş spor yapıp sonra acıkıp yemek yemeyin bişeye yaramaz zira 1 saat haldır huldur bisiklet çevirsen anca 2 donutluk kalori yakarsın, zayıflamak istiyosan yemeyi bırak diyor.

Evet ama sen o kaslari canlandirinca belki de 24 saat enerji harciyorlar. HIIT'de bu kanitlanmis sanirim ama sporun her turlusu iyidir. Hayata bakis acin da degisiyor biraz, dolasim falan guzel seyler bunlar.

Ne zaman sisgolara baksam bi miyminti, 10 saat uyurlar sabah zor kaldirirsin. Hayata atik biraz sorumluluk alici atilgan baktigin zaman sisgo olman mumkun degil.
Sosyal ağlarda paylaş

ankara da gidiyordum da istanbulda ben de üşeniyorum.
bi dönem sabah 5.30 da kalkıp 6da spora gidip 8de işe gidiyordum :)

hoş burda da yapılır da araba sorun, ankara da park sorunu yoktu işe arabayla gidiyordum, burda sahrayicedid'te boş yer bulmak piyango tutturmak ile aynı olasılıkta.
yürüyerek gitsem sabah ayazında 20dak yürüme çekilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

senko said:

türkiyede doğru teknik bilen pt yok compound hareketlerde

Gözlemlediğim kadarıyla lisanslı crossfit eğitmenleri bu konuda ortalamanın epey üstündeler. Strict form clean, jerk, deadlift, squat, pull up yapabiliyorlar. Kendi antrenmanlarında pek strict form uygulamasalar da öğretebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Crossfit'e demir camiasında çok iyi gözle bakılmıyor, hip ve sulandırılmış buluyorlar genellikle. Bence sakatlamaya çok müsait olmasının haricinde büyük bir problemi yok. İşin PR'ı, yaygınlaşma şekli gibi durumlara bakılınca o pas, ter ve tavşan kokan bodrum katı spor salonu ruh haline ters ama nihayetinde daha sportif bir jenerasyon yaaratacaksa dets fayn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...