Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

incdarkness said:

abi ne kasiyosunuz ya adsfkjlhakjfh

pull/push/leg yapin tamamdir gg wp

yada protein tozu icin uyumadan once %100 kas onayli

şu kilo yapmazmı?

ben uyumadan once aliom
simdilik yapmadi
Mesaj tarihi:
her bünyeye etkisi farklıdır da
sen yine de yavaş yavaş iç

ben süte karıştırıp sakin sakin içiyorum, bi kez su ile karıştııp diktiydim kafaya, lönk diye oturduydu.
Mesaj tarihi:
ahaha broscience'lık değil ya
23.30da fln geliom spordan, haliyle uyumadan önce içiyorum. gün içinde içmek aklıma gelmiyor, veya yemek yiyorum, yer kalmıyor toza.
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

b*tch pls

bench 110 kg
deadlift 180 kg
squad 100 kg

bide kasmiyorum 1 yildir falan yoruldum concon

sadece normal idman yani

3 gün oldu ben başlayalı daha

bench 40
deadlift 80
squad 40 bişiler (dizim sakat korkuyorum baya O_o)

ağır mı girdim dedim ama pek bi kas ağrım yok
Mesaj tarihi:
Barı saymıyorum ya hafif o, kötü salon barı 25 kilo nasıl olsun abi

Bir de ben öyle kendi kendime konuştumdu ya soru olarak değildi çok

Edik: Bugün sorarım bi gidince, uzun bar ama bence 10 kilo ya var ya yoktur. 25 imkanlı değil diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Olimpik barlar 20 kg. Ağırlığın takıldığı yerler kalın oluyor ve tutulan kısmı dönebiliyor. Oradan anlayabilirsiniz olimpik bar olduğunu. Barbell curl için olan versiyonları da var; onlar daha kısa 12 kg oluyorlar.

Ayrıca squat rack'ı olmayan spor salonunun allah belasını versin tekrar tekrar. Smith machine önünde kuyruk olmuş millet. Incline bench press'i bile smith machine'de yapıyorlar. Aptal saptal 50 tane makine koyana kadar 2 tane power rack koysalar oraya bütün dertler çözülecek.
Mesaj tarihi:
Deadlift de dünyanın en kolay ağır kaldırılan hareketi sanırım. Ben ısınmaya bile 30 kiloyla başlıyorum :P . Tek sıkıntı hareketi doğru yapmak. Ağırlık arttıkça duruşun bozulma tehlikesi de artıyor. Bir de benim gibi boyu ve femuru uzun adamlar için tam ölüm. O bel bükülüyor.
Mesaj tarihi:
Deadlift yaptığında bitişine 3x static hold yap aynı ağırlıkla eben mikiline kadar tut. Fakat sonrasında yine sağlam kavraman gereken hareket varsa en sona bırak. Farmers walkda yapabilirsin en son çılgın kavrama ve ön kol kuvveti verir rahat edersin. Ayrıca kalın barla yap inceyse barın kavraması zor olacağından extra efor sarf edersin ya da kendini barfiks barında tutabilirsin dead-hang pozisyonda hepsi kavrama ve ön kol gücünü katlayarak arttırır.
Mesaj tarihi:
senko said:

hakan bu arada sen toplasan 70kilosun lan
80i nasıl kaldırıon, helal.

Zamanında 130'a kadar çıkmıştım, şuan 74 kiloyum.

Edik1: Deadliftte 130a çıkmıştım.

Edik2: Valla 20 diyorsanız 60 kilo bench yapabiliyorum o zaman x5

ki bence hala 20 kilo değildir onlar :D
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Deadlift yaptığında bitişine 3x static hold yap aynı ağırlıkla eben mikiline kadar tut. Fakat sonrasında yine sağlam kavraman gereken hareket varsa en sona bırak. Farmers walkda yapabilirsin en son çılgın kavrama ve ön kol kuvveti verir rahat edersin. Ayrıca kalın barla yap inceyse barın kavraması zor olacağından extra efor sarf edersin ya da kendini barfiks barında tutabilirsin dead-hang pozisyonda hepsi kavrama ve ön kol gücünü katlayarak arttırır.

thxx
farmers walk zor olur şimdi öyle geniş yol yok spor salonunda
ama barfiks barında kastırayım azcık tutunmayı.
  • Yeni Oluştur...