bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sus yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kabul et, çok boş bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 iyi bi film değildi ki zaten. yani vaughn var diye gazla izledim ama hakkaten boş filmdi işte son sahneleri falan güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ3MDA1OTQyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTQ5MTczNTE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg Predator Dark Ages (2015) Credits dahil 27 dakikalık fan film. Hoşuma gitti. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 kısa filmmiş lan.. bi an nasıl heyecan yaptım, nasıl görmedim duymadım ben bu filmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 6/10 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 film 6, boobs 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 abi izlemeyin fimi. 4.4'lük depremde binanın camlarını patlattılar. sırf kendime eziyet olsun diye bitireceğim. bitirir bitirmez tekrar bi yerden yere vururum. edit: bu ne la? trollenmiş hissettim kendimi. popcornda san andreas quake diye buldum izledim başka filmmiş meğer dur yeni çıkanı tekmelemiyim http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTA5MTk3NjgzMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMDMyNTQzNTE@._V1_SY317_CR6,0,214,317_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 paranormal activity ne umdum ne çıktı. 10 üzerinden 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Allaşkına bu filmden ne umulabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 mantık hatalarını göz ardı edersek güzel film. çok fazla birşey vaat etmiyor bence. izlenesi sadece. başrol elemanın oyunculuğu da sarmadı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 "jagten" orjinal adı. 7.5/10 adam kızıp hannibal olmuş gibi dfdsf yok yok dur filmin adı hannibal rising. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dreagloth said: film 6, boobs 10 evet kendisinin true detective'teki sahnesini buldum sonrasında harbi 10/10 muş boobs, 0.o oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 o sahneyi bilerek izleyince daha etkili oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Sevgili ile seyretmelik. aşk meşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 µh said: 6/10 meh peder diyor neden fay hattına şehir kurmuşlar fsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 [/quote 4/10 Komedi desen degil bilimkurgu desen hic degil, ex machina dan sonra ikinci en kotu ai filmi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ex machina kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUxNzc0OTIxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI3NzU2NDE@._V1_SX214_AL_.jpg En fail ai filmlerinden biri sanirim. 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Güzel bi ai filmi. 6 üstü alır rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dasBock said: abi izlemeyin fimi. 4.4'lük depremde binanın camlarını patlattılar. sırf kendime eziyet olsun diye bitireceğim. bitirir bitirmez tekrar bi yerden yere vururum. edit: bu ne la? trollenmiş hissettim kendimi. popcornda san andreas quake diye buldum izledim başka filmmiş meğer dur yeni çıkanı tekmelemiyim http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTA5MTk3NjgzMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMDMyNTQzNTE@._V1_SY317_CR6,0,214,317_AL_.jpg AHAHAHAH buna ben de düştüm hem de 2 gece ilk gece izlerken uyudum merak ediyorum da filmi sinemada fragmanı izledim ertesi günü sabırsızlıkla bekledim ulan izliyorum saçma salak ne fragmandaki sahneler var ne insanlar. zaten filmin başı da bi aptal başlamıştı. sonra kapattım araştırdım farklı filmmiş bi sahnede gergedan koşuyor onun tozlarını falan bile efektle yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 la popcorn filan üzüyorsunuz kendinizi zamanınıza yazık bw nize de yazık... sırf sizin için sistem kuracam yav izleyebilin diye herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 onun o film olmadığını anlayamıyorsanız müstehal size ya sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya bi eklenti varmış bugün arkadaş bahsetti, cordy mi corie mi tam adını hatırlamıyorum, biriki ayarla direkt dizi/film seyredebiliyomuşsun, favoriler yapıp yeni bölümü çıkarsa notify ediyomuş falan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar