Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gibi 5. sezon 12-13 seyrettim. lise yıllarım geldi aklıma, paticiğin eski memeleri, frp günleri filan sdfaf zaman tüneli gibiydi.

keşke lightning bolt lightning bolt meme'ini de araya bir yere soksaydı feyyazla aziz 

Mesaj tarihi:
Scalanova, 26.11.2025 13:38 tarihinde dedi ki:

Bugonia

👍

12300742.jpg

Alıntı

Film, komplo teorilerine takıntılı iki gencin, büyük bir holdingin dünyayı yok etmeye niyetli bir uzaylı olduğuna inandıkları güçlü bir yönetim kurulu başkanını kaçırmalarını konu alıyor. 35mm filme çekilen Bugonia, Jang Joon-hwan'ın 2003 tarihli Save the Green Planet! filminden esinleniyor.

beğendim.

senaryoda hakan günday'ın parmağı var deseler sürpriz olmaz. açıp bir daha izlemem ama izlememiş birine öneririm. iyi bi gerilim filmi.

Mesaj tarihi:

Roofman'ı beğendim ben ya gerçekten de yaşanmış bunlar hatta daha fazla mcdonalds soymuş sadece sonuna dram katmışlar.

bugonia ben bu adamı daha izlemem ya bu greek weird wave bana hitap etmiyor. Bu film niye var? Emma stone niye oynamış? 

evcilik izledik netflixten 5/10 

Tulsa king'e başladım o biraz sardı 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
bLackcha0s, 08.12.2025 09:48 tarihinde dedi ki:

Roofman'ı beğendim ben ya gerçekten de yaşanmış bunlar hatta daha fazla mcdonalds soymuş sadece sonuna dram katmışlar.

bugonia ben bu adamı daha izlemem ya bu greek weird wave bana hitap etmiyor. Bu film niye var? Emma stone niye oynamış? 

evcilik izledik netflixten 5/10 

Tulsa king'e başladım o biraz sardı 

Evcilik ne saçmasapandı djsahdjsa yani bir mesaj vermeye çalışmışlar da olmamış

zorlama şive kasmalar fila jdasda

BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi

Lantimos'a bayılmam, izlediklerim arasında The Favourite'ı çok beğenmiştim sadece. Bugonia'yı da epey sevdim.

Bir kere gerilim bana geçti ama onun dışında Bezos, Musk gibilerin anormalliğini vurguluyor bence film, onların parodisi olarak yorumladım izlerken. Hani bu adamlar öyle acayip ki uzaylı deseler inanırsın gibi.

eldar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSEn1dFU1DUtuBcBy0w9v6

Invasion - Sezon 3 (Apple+)

Biraz durgun başlıyor, yani fazla dramalı ama sonra akıyor. Bu sezonu dah sade diye sevmiş olabilirim hahaa

images?q=tbn:ANd9GcSLYa_RjgyCfudpNsqiY2L

Relay (2025)

Valla umduğumdan iyi çıktı. Büyük şirketlerle zorluk yaşayanlar ile o şirketler arasında aracılık yapan bir adamı anlatıyor. Adamın iletişim kurma biçimi baya yaratıcı.Ben öyle bir hizmet olduğunu bilmiyordum bile. Filmin ismi Relay bu arada böyle yazdığına bakmayın.

Honey_Dont_poster.jpg

Honey Dont! (2025)

Kadro güzel de hikaye meh.. yani filmi uzatmak için introda tüm teknik kadroyu yazmışlar ahahaha kara mizah sevenler izleyebilir. 

Mesaj tarihi:

spacer.png

80'lerde Arnold reisin oynadığı filmin remake'i. 80'ler bilim kurgu tadı arıyorsanız güzel oluyor. Daha modern gözüksede kamera açıları, renk paleti o havayı hissettirdi bana. orijinal filmi tv'de izlemiştim bunu da bilmeden açtım, merak edip baktım sonra. Çerezlik film 6/10 

MV5BNDI0ZjAwZmQtNDViYy00ZGU3LTliZWQtMjdm

allahlar vs insanların 3. sezon gelmiş, guilty pleasure animesi (veletken oyuncaklarla böyle oynardım direk onun animesi) sdfsd 7 bölüm gömdüm.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...