Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ohş müzikler iyimiş derken baktım hans zimmer çıktı. onun dışında boktan film.

pitt'in pistten her yürüyerek gelerek takıma dahil olması (birden fazla) beni sinir krizlerin soktu. strateji bakımından bişiler yapmaya çalışırken sinematik olacam diye yapaylığıyla herşeyi yakan bir film.

xI18Uml.png

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQehV_MloWYeotae1tnKw7

The Thursday Murder Club (Netflix)

Baya eğlenceli film. Helen Mirren & Pierce Brosnan iş birliği iyi gidiyor 🙂 

Huzurevinde Perşembeleri oynadıkları bir oyundan başlayarak gerçekleşen cinayetleri çözmeye çalışıyorlar. 

Mesaj tarihi:

Fena değil ilk başta alışılmış american badass, veteran asker filmi gibi başlıyor, konuya girince akıp gidiyor zaten.

Asıl mesele ending sound, uzun yıllardır dinlemeyi unuttuğum ara ara aklıma gelen sound. Offff gençliğim 😔😔😔

10/7

images?q=tbn:ANd9GcQjP6VO1GIbGrHrvin6baP

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcR7K8zV4SelWilEVCCyYK3

Foundation - Sezon 3

Akıyoreeee... 

images?q=tbn:ANd9GcQPyBfLP9X7LFPcH_bMaWU

Highest 2 Lowest (2025)

Kötü. Maalesef kötü. Denzel abi sen yapma bare... Spike Lee sen yapma bare... Tek orijinalliği heyecanlı sahnelerde gaz scorelar yerine jazz blues ezgileri çalması. Zamanınıza yazık.

Mesaj tarihi:

sezon-1.jpg

Müthiş dizi müüütthiş! İzlerken yoruyor ama feci akıyor anlamıyorsun bile. House gibi de değil. 3-4 dk bir hastanın konusu sonra next bir bölümde onlarca hasta bakılıyor. 

Bryan Cranston'ın kızı oynuyor en hayran olduğum oyuncu o oldu. Bu arada başroldeki acil servis sorumlusu dr Robby, ER dizisinde Intern rolündeymiş. 

• Like 1
Mesaj tarihi:
progamer, 03.10.2025 22:52 tarihinde dedi ki:

AucNh1u.jpeg

Caught Stealing

meh. Aranofsky, Guy Ritchie'ye özenmiş ama becerememiş.

Guy Ritchie gibi sofistike yapamamış. Film akıyor bir şekilde, eğlenceki ama Aranofsky abilik değil bu tarz.

images?q=tbn:ANd9GcSieuYY-8d1xrFUkXELT7a

House of Guinness (Netflix) - 1. Sezon

Guinness sever biri olarak ben eğlendim. Peaky Blinders mekanlarında çekiliyor deseniz kimse karşı gelmez herhalde. Sadece gerçek kısmı neresi kurgu kısmı neresi biraz araştırmak lazım. Ama diziden aldığım mesaj Dublin'i Dublin yapan bu aile dkajakd çağ atlatıyorlar resmen.

images?q=tbn:ANd9GcR4uLR7K2jyEdvK5P0fVYZ

Platonic (Apple+) - 3. Sezon 

Güzel akıyor, eğlenceli. Kısa bölümler olduğu için baymıyor da. Seth Rogen sevdi mizah/kara mizah dizilerini.

Mesaj tarihi:

spacer.png

amazon'da bulunca izledim epeydir erteliyordum tırt bir film olduğuna inancım sonsuzdu da bu filme nasıl en iyi film ve en iyi özgün senaryo dahil 5 oscar vermişler ya ahaha filmin tek güzel yanı komedi olmamasına rağmen komik olması 6/10

Mesaj tarihi:

4sj6FGM.jpeg

Tron Ares

çok kötüydü.  Görsellik olarak Tron Legacy kopyası, bi yenilik yok, hatta daha kötü bütün grid sahneleri tek oda da geçiyor nerdeyse. Her şeyi kırmızı yapmışlar işte, Legacy'den farkı o. Soundtrack olarak da Daft Punk'a yetişmemiş Nine Inch Nails.  Sarmadı beni filmin hiç bir şeyi. Senaryo da aptalca zaten. Hani Tron'dan bi senaryo beklentim yok, audio/ visual aksın gitsin yeter de, onu da yapamamışlar bence işte. Jared Leto'yu dan da nefret ederim zaten, o da odun gibi takıldı bütün film.

Mesaj tarihi:

Hafta sonu full evde oturunca işsiz gibi baya bir şey izledim:

MV5BNDY0YmEyNDMtNTQ0Yi00MWVmLWFiYjMtODM5

The Woman in Cabin 10 (Netflix)

Meh. Kadro güzel ama film tırt.

images?q=tbn:ANd9GcTiupZc3pcN2DdYJaG3nWD

The Materialists 

Festival filmi havasında. Baya durgun ama sonu tahmin edilebilir. Şaşırtmıyor. İşlediği konu bazında belli bir seviyede yaşayan insanların ilişkilere bakış açısını güzel anlatıyor.

images?q=tbn:ANd9GcRekH2AZYEz1BQRgUPt0EY

Play Dirty (Prime Video)

Tam klasik Mark Wahlberg filmi. Aksiyon, komiklik, hırsızlık, twist... Bu arada filmin efektleri çok kötü kasdjdkas Zaman geçirmelik.

images?q=tbn:ANd9GcRCQ-9ob48KyDb0C9AVi5l

Kneecap (Prime)

Çok iyiydi. Kendileri oynuyor filmde o da ayrı bir güzel. Saçma bir tanışma hikayelerinin olması da film senaryoluk. Çok sevdiğim grupların, güzel filmlerinin olması daha da güzel oluyor. Bu arada Kneecap dinlemeyen biri olsanız bile gideri var.

images?q=tbn:ANd9GcSt29QE84tcyKvFEOFLP9I

The Fantastic 4: First Step

Baya tırt. Şu serinin bi' güzel filmini yapamadılar. 

Mesaj tarihi:

Bir saniye fularım kaşıntı yaptı dayanamadım. Dizinin final bölümü 1x7 var, herhalde 6daki olaylardan sonra "bana bu kadar yetti ya" dedin. "Ortalarda drama var ama o kadar olur" diyen biri için iyi bile izlemişin buraya kadar... 😏😏😏

• Haha 1
Mesaj tarihi:

ahaha ben de 6 final diye izledim sonra farkettim bir bölüm daha varmış 😄 izleyemedim henüz ama güzel dizi mark ruffalo zaten... i know this much is true çok sevmiştim direkt buna da atladım, yanıltmadı. Aynı hava var. 

• Yeni Oluştur...