razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 (düzenlendi) ohş müzikler iyimiş derken baktım hans zimmer çıktı. onun dışında boktan film. pitt'in pistten her yürüyerek gelerek takıma dahil olması (birden fazla) beni sinir krizlerin soktu. strateji bakımından bişiler yapmaya çalışırken sinematik olacam diye yapaylığıyla herşeyi yakan bir film. Ağustos 27, 2025 razzRaziel tarafından düzenlendi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 The Thursday Murder Club (Netflix) Baya eğlenceli film. Helen Mirren & Pierce Brosnan iş birliği iyi gidiyor Huzurevinde Perşembeleri oynadıkları bir oyundan başlayarak gerçekleşen cinayetleri çözmeye çalışıyorlar.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Fena değil ilk başta alışılmış american badass, veteran asker filmi gibi başlıyor, konuya girince akıp gidiyor zaten. Asıl mesele ending sound, uzun yıllardır dinlemeyi unuttuğum ara ara aklıma gelen sound. Offff gençliğim 10/7
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Foundation - Sezon 3 Akıyoreeee... Highest 2 Lowest (2025) Kötü. Maalesef kötü. Denzel abi sen yapma bare... Spike Lee sen yapma bare... Tek orijinalliği heyecanlı sahnelerde gaz scorelar yerine jazz blues ezgileri çalması. Zamanınıza yazık.
fresia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 https://www.imdb.com/title/tt33377409/ izleniyor 1
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 cinlilerin dunyaya roket takip ittirdigi bir film vardi, o ayarda birsey olmus 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 The Terminal List: Dark Wolf Yine güzel başlayıp, saçma yerlere geldi... Ama akıyor, en azından koneptine uygun heyecanı var.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Müthiş dizi müüütthiş! İzlerken yoruyor ama feci akıyor anlamıyorsun bile. House gibi de değil. 3-4 dk bir hastanın konusu sonra next bir bölümde onlarca hasta bakılıyor. Bryan Cranston'ın kızı oynuyor en hayran olduğum oyuncu o oldu. Bu arada başroldeki acil servis sorumlusu dr Robby, ER dizisinde Intern rolündeymiş. 1
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2025 Grego, 25.09.2025 08:39 tarihinde dedi ki: bu afiş gerçek mi dlkfghk dünyayı kurtaran adam kıvamında olmuş cidden, ilgi çeksin diye afişte alakasız GALACTİCA yazması
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Caught Stealing meh. Aranofsky, Guy Ritchie'ye özenmiş ama becerememiş.
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 one battle after another eh iste. klasik amerikan filmi. fazlasını beklemeyin. sean penn'in karakter gercekten über olmuş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 progamer, 03.10.2025 22:52 tarihinde dedi ki: Caught Stealing meh. Aranofsky, Guy Ritchie'ye özenmiş ama becerememiş. Guy Ritchie gibi sofistike yapamamış. Film akıyor bir şekilde, eğlenceki ama Aranofsky abilik değil bu tarz. House of Guinness (Netflix) - 1. Sezon Guinness sever biri olarak ben eğlendim. Peaky Blinders mekanlarında çekiliyor deseniz kimse karşı gelmez herhalde. Sadece gerçek kısmı neresi kurgu kısmı neresi biraz araştırmak lazım. Ama diziden aldığım mesaj Dublin'i Dublin yapan bu aile dkajakd çağ atlatıyorlar resmen. Platonic (Apple+) - 3. Sezon Güzel akıyor, eğlenceli. Kısa bölümler olduğu için baymıyor da. Seth Rogen sevdi mizah/kara mizah dizilerini.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 amazon'da bulunca izledim epeydir erteliyordum tırt bir film olduğuna inancım sonsuzdu da bu filme nasıl en iyi film ve en iyi özgün senaryo dahil 5 oscar vermişler ya ahaha filmin tek güzel yanı komedi olmamasına rağmen komik olması 6/10
progamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Tron Ares çok kötüydü. Görsellik olarak Tron Legacy kopyası, bi yenilik yok, hatta daha kötü bütün grid sahneleri tek oda da geçiyor nerdeyse. Her şeyi kırmızı yapmışlar işte, Legacy'den farkı o. Soundtrack olarak da Daft Punk'a yetişmemiş Nine Inch Nails. Sarmadı beni filmin hiç bir şeyi. Senaryo da aptalca zaten. Hani Tron'dan bi senaryo beklentim yok, audio/ visual aksın gitsin yeter de, onu da yapamamışlar bence işte. Jared Leto'yu dan da nefret ederim zaten, o da odun gibi takıldı bütün film.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Hafta sonu full evde oturunca işsiz gibi baya bir şey izledim: The Woman in Cabin 10 (Netflix) Meh. Kadro güzel ama film tırt. The Materialists Festival filmi havasında. Baya durgun ama sonu tahmin edilebilir. Şaşırtmıyor. İşlediği konu bazında belli bir seviyede yaşayan insanların ilişkilere bakış açısını güzel anlatıyor. Play Dirty (Prime Video) Tam klasik Mark Wahlberg filmi. Aksiyon, komiklik, hırsızlık, twist... Bu arada filmin efektleri çok kötü kasdjdkas Zaman geçirmelik. Kneecap (Prime) Çok iyiydi. Kendileri oynuyor filmde o da ayrı bir güzel. Saçma bir tanışma hikayelerinin olması da film senaryoluk. Çok sevdiğim grupların, güzel filmlerinin olması daha da güzel oluyor. Bu arada Kneecap dinlemeyen biri olsanız bile gideri var. The Fantastic 4: First Step Baya tırt. Şu serinin bi' güzel filmini yapamadılar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2025 the life of chuck, fena değildi ama sanki eksik bir şeyleri vardı. bir şeyi vadedip yarım bırakmış gibi. caught stealing meh. weapons eh işte
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Task - HBO (Mini Seri) 6 bölüm, baya iyi dizi. Sonunu uzatmamaları çok tadında bitiriyor. Ortalarda biraz drama var ama o kadar olacak. Ruffalo'nun rol yine çok iyi. Baya sevdim diziyi.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Bir saniye fularım kaşıntı yaptı dayanamadım. Dizinin final bölümü 1x7 var, herhalde 6daki olaylardan sonra "bana bu kadar yetti ya" dedin. "Ortalarda drama var ama o kadar olur" diyen biri için iyi bile izlemişin buraya kadar... 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 ahaha ben de 6 final diye izledim sonra farkettim bir bölüm daha varmış izleyemedim henüz ama güzel dizi mark ruffalo zaten... i know this much is true çok sevmiştim direkt buna da atladım, yanıltmadı. Aynı hava var.
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 İlk 3 bölümü izledim ama senaryoyu ilginç kılmak için o kadar çok şey boca edilmiş ki pes dedim devamını getirmedim.
Öne çıkan mesajlar