Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSQ_mCeNLtPfEM8AbIDVZU

Jurassic World Rebirth

meeh.

Kötü değil ama iyi de değil sdf. Son iki çıkan JW'ler den iyi. Son iki filmde ki dinozorlar dünyaya yayıldı! hikayesini direk bırakmışlar. Yine adada geçiyor bütün film. World karakterlerinden hiç biri de yok filmde. Mutant Çekirgeler de yok neyse ki. Jurassic Park 3'ün biraz iyi versiyonu gibi ama JW 1'in yaptığı gibi buda Jurassic Park nostaljisi üstünden fazla yürüyor. Hikaye Aliens ve JP3'ün birleşimi olmuş. Kimin ölüp kimin yaşayacağı filan belli. Çok bir şey beklemeyin sdf. 2-3 güzel dinozorlu sahne ve set piece vardı işte. Bide inatla hem film hikayesinde hem gerçek hayatta insanlar dinozorlardan sıkıldı diyip mutant dinozorlara dönmeye çalışmasalar artık. Normal halleri yeter bize. 

• Like 1
Mesaj tarihi:
progamer, 04.07.2025 20:23 tarihinde dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcSQ_mCeNLtPfEM8AbIDVZU

Jurassic World Rebirth

meeh.

Kötü değil ama iyi de değil sdf. Son iki çıkan JW'ler den iyi. Son iki filmde ki dinozorlar dünyaya yayıldı! hikayesini direk bırakmışlar. Yine adada geçiyor bütün film. World karakterlerinden hiç biri de yok filmde. Mutant Çekirgeler de yok neyse ki. Jurassic Park 3'ün biraz iyi versiyonu gibi ama JW 1'in yaptığı gibi buda Jurassic Park nostaljisi üstünden fazla yürüyor. Hikaye Aliens ve JP3'ün birleşimi olmuş. Kimin ölüp kimin yaşayacağı filan belli. Çok bir şey beklemeyin sdf. 2-3 güzel dinozorlu sahne ve set piece vardı işte. Bide inatla hem film hikayesinde hem gerçek hayatta insanlar dinozorlardan sıkıldı diyip mutant dinozorlara dönmeye çalışmasalar artık. Normal halleri yeter bize. 

Beklediğim bir filmdi.. Kararsızım ama sanırım bir şans vereceğim😅

Mesaj tarihi:

p27182803_p_v8_aa.jpg

Bayadir bir duruyordu anca yeni izledim, onceki filmlerle alakasi yok, tam bir b movie olmus, eglencelik izle unut 😈 Gisede battigi icin devami da gelmez zaten.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTqsnasrM6uyUvVV_7nSdl

F1 (2025)

Dune 2'den sonra sinemaya götürttü beni. Görüntü yönetmenliği, teknik konular filan uçuyor. Film baya geriyor, sürüklüyor filan ama konu boş. Senaryo zayıf. F1 ruhu tam verilememiş. Düz yarış filmi desen kimse şey etmez. Tam holiwuud popcorn filmi. Her türlü izlenir ama beklentiniz ona göre olsun. 

images?q=tbn:ANd9GcSbKDTjdkj9lDs97xPrTPZ

Riff Raff (2024)

Kadroya güvenip izledik. Fena değil. Uçurmuyor ama saçmalıkları güzel.

images?q=tbn:ANd9GcQHwW25lnlRJI4kiwVOcII

The Thunderbolts (2025)

Bana nedense 2. sınıf marvel filmi gibi geldi. Her şeyi geçtim bu grup neyi ne yapabilir ki? 

MV5BMWIxMzk4NmItZmM1YS00ODUyLWFlNjgtZDQ4

The Handmaid's Tale - Sezon 6

Sonunda bitti 😄 Kısır döngüye girmiş, aynı şeyleri izletip duruyordu, sonunda bitti. Çok güzel başlayıp, bayanlardan olarak kaldı ama...

Bu arada Ballerina ve Old Guard 2'ye de başlayıp yarısında bıraktık. Hunharca adam öldürülen, bu tip intikam filmleri çekilmez hale geldi bizim için sanırsam. Ya da diziler o kadar kaliteli hal aldı ki filmler çok geride kaldı. Oyuncular bile izletemiyor şu filmleri... 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
samaella, 04.07.2025 08:53 tarihinde dedi ki:

Son 2 sezondur çoook yavaş ve karakter gelişimine önem verdiler. Bazı bölümlerdeki bitmeyen tartışma bağrışmalar yormuştu beni. Bu sezon da ilk 2 bölüm daralttı yine,, umarım açılır. 

The Bear S4... Teşekkürler, yine bokum gibi bir sezondu.

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
progamer, 6.04.2025 20:54 tarihinde dedi ki:

i91QaiV.jpeg

Mickey 17 5/10

Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film.

ne kadar kotu olabilir ki diyordum ama hakikaten çok kotu olmuş. uzun zamandir hiçbir şey bu raddede vakit kaybı hissettirmemişti. 

Mesaj tarihi:

Bu aralar iyi film yok mu nedir? Bu yıl en beğendim film 28 years later oldu. Onda da Liam Neelson'lı kısımlar fazla spiritüel geldi. Film de iyi ama öyle aman aman değil. İngiliz mitolojisine yedirmesi hoşuma gitti en çok.

Var mı iyi film kaçırdığım?

Şu yukarıda gömdüğünüz Mickey 17'ye sinemada gitmiştim, o bile eğlenceli gelmişti. Senenin ortalamasının üzerindedir.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQXhEQJqQvnGFKUSobBed1

Stick - Apple+

30 dk'lık 10 bölüm. Owen Wilson ve golf. kendisi eski bir golfçü ama hayat onu golften bir şekilde koparıyor. Sonra bir wonderkid keşfediyor filan filan. Klasik ama güzel dizi.

images?q=tbn:ANd9GcQF9252ldq-zp2LgNYJDZo

The Phoenician Scheme (2025)

Bir önceki filmini izleyememiştim reisin ama bunu beğendim baya. 

Mesaj tarihi:

des_2020_afis.jpg

3 bölümlük mini seri. 1970'lerin sonundaki bir seri katil hikayesini anlatıyor. Killing for company kitabından uyarlanmış. İngiliz ve seri katil draması seviyorsanız güzel. Çok beklentiyle izlediğim için meh deyip geçtim 6/10 

250px-Untamed_(miniseries).jpg

Eric Bana var diye farklı beklentilerle izledim de bunu da çok beğenemedim ama Yosemite'nin görselleri harika. Açılış sahnesi de çok iyiydi. İzlerken yosemite'yi epey merak ettirdi bana.  7/10 

images?q=tbn:ANd9GcQ3EaLiKgCTtCr7Qm2eKax

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film. 1920'lerde felsefi keşifleri için gallapagos adasında inzivaya çekilen Dr Ritter ve daha sonra ondan esinlenip adaya gelenlerin öyküsünü anlatıyor. Yönetmen Ron Howard (Akıl Oyunları) Jude Law ve Ana de Armas döktürüyor tabii. 8/10

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

eğlenceli bir ingiliz komedisi. Oyuncu olmak isteyen ancak yeteneksiz ve loser tiplerin bir anda kendilerini ingiliz mafyasının içinde bulmasını anlatıyor. Sahneler Çakallarla dans ve ölümlü dünya filmlerinden tanıdık geliyor ama genel olarak izlemesi keyifli bir filmdi 7/10 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcRpiDfknqTjHqRUHCaENAi

Supersonic (2016)

Geçen hafta konseri izlemenin gazıyla eve dönünce hanıma da zorla izlettim. 2024 Ağustos ayında bileti aldığımızdan beri izleyelim diyordum, direnmişti 😄

Konser sonrası bir kez daha çok güzel geldi. Bunun Türkçe çevirisini ben yapmıştım ve sitelere de yüklemiştim. Filmin sonunda altyazıdaki detay çok güzel geldi 😄 Tamamen tesadüfi...

https://imgur.com/a/1fkrV7M

Mesaj tarihi:

spacer.png

Weapons (2025)

Julia Garner'a Ozark'tan (2017 - 2022) beri aşık olduğum için izledim. Zaman zaman güldürdü, zaman zaman sıçrattı. Genel olarak, keyifli vakit geçirdim diyebilirim. Senaryoda boşluklar yok değil ama keyifli bir korku filmi.

Yönetmeni, adam olacak çocuk.

7,5/10

Weapons (2025) - IMDb

Weapons | Rotten Tomatoes

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTLhLTo24-Thdfk9GLYhNV

How To Train Your Dragon (2025)

Gayet olmuş. Tek sorun her şeyi biliyor olmak izlerken biraz bayabiliyor. Bir de animasyondaki tatlı komiklikleri filmde verememişler. Onun dışında mis.

images?q=tbn:ANd9GcT_MadkVoMNl3-YN3miDG2

The Survivors (2025) - Netflix

6/10 filan. fena değil.

images?q=tbn:ANd9GcRWtbkf3hkzY0m26pBanFN

Geçmişten Mektuplar (2025) - Netflix

Kafa dağıtmalık, kendi kendine akıp giden bir dizi. İçerik tam bir holivud tabi 😄

images?q=tbn:ANd9GcQAp5loAPX1NUOD-wUvD7M

Sirens (2025) - Netflix

Yaniğğğğ bilemedim. 6/10

Mesaj tarihi:
sarahconnoriyalayanhademe, 10.08.2025 09:43 tarihinde dedi ki:

spacer.png

Weapons (2025)

Julia Garner'a Ozark'tan (2017 - 2022) beri aşık olduğum için izledim. Zaman zaman güldürdü, zaman zaman sıçrattı. Genel olarak, keyifli vakit geçirdim diyebilirim. Senaryoda boşluklar yok değil ama keyifli bir korku filmi.

Yönetmeni, adam olacak çocuk.

7,5/10

Weapons (2025) - IMDb

Weapons | Rotten Tomatoes

Senenin en eğlenceli filmi, kısır geçiyor bu yıl diye geçen dert yanmıştım. Bu film eğlenceliydi.

Senaryo konusunda haklısın, bir tuhaflık var. Yönetmenin diğer filmi Barbarian da böyleydi, serbest bir kurgusu var. Hatta şöyle söyleyeyim bu filmin senaryosunu yapay zekaya yazdırdık deseler yarın öbür gün şaşırmam

• Yeni Oluştur...