Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Http://www.paralelsinema.com/wp-content/uploads/2014/10/10404268_10153221467002926_2559465945293283666_n1.jpg

Film açısından bakacak olursak 1/10

Manitayla yiyişme açısından bakacak olursak ==> 10/10
ben memnun kaldım. Ne güzel hiç kaymadı gözüm filme, kaydırıcak bişi de olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

https://d1466nnw0ex81e.cloudfront.net/n_iv/600/1035803.jpg

100gigolopluk tum star trek filmlerinin torrentini cekmeyi bitirdim sonunda. full 1080p dts vs.

ilk film guzeldi ama zamaninda millete uzay ve gemiyi gosterecegim diye cok gereksiz uzunlukta gemiye gitme, gemiyi gosterme, uzayda ilerleme, v'ger in ici vs derken filmin %75 i nerdeyse chillout uzay gorseli seklinde geciyor.

edit : 1000w 5.1, 150inch perde ve projektor ile izliyoruz tabii. bebeklerin en guzel getirisi oldu su sinema room.

pislikler yuzunden sinema goremiyoruz artik ama daha iyi oldu be.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.moviepilot.de/files/images/movie/file/10592589/the-poker-house-cover.jpg

2008 yapımı film. başlarda kim kimdir nedir neden bahsediyolar anlamakta zorlandım kötü çeviri yüzünden sandım. ama sonlara doğru çözüldü ve film bittikten sonra credits çıkmadan önce yazanlar filmin olayı ne anlamama yetti. lawrance'ın ilk başrol oynadığı filmmiş. film biraz iddialı olsa en iyi bayan oyuncu oskarı alırdı heralde. zaten outstanding performance ödülü almış.
Sosyal ağlarda paylaş

evet jenniffer lawrance filmleri izlemeye devam ediyorum. yukarda bahsettiğim the poker house filmindeki üstün oyunculuğundan önce the house at the end of the street filmini izlemiştim.

http://s3.amazonaws.com/img.goldderby.com/ck/images/House(1).jpg

beklentim düşük izlediğim için mi bilmiyorum ama sahip olduğu klişe türün hakkını veren ve klişe içeriğe sahip olmanın dezavantajlarını hissettirmeyen bir filimdi kesinlikle. lawrance'ın oyunculuğu her zamanki gibi standardı yakalıyordu.

bu akşam ise silver linings playbook isimli filmini izledim.

https://therustlerette.files.wordpress.com/2013/09/silver-linings-playbook.jpg

tek kelimeyle "tam bir film" izlediğimi hissettim. film gibi film tabiride uygun. hikaye başlangıcıyla sizi sarıyor ve bitene kadar bırakmıyor kesinlikle. lawrance burada hep görmeye alıştığımız ergen duygusal kız rolünden, daha kadınsı ve üstüne birde psikolojik sorunları olan bir karakterle çıkıyor karşımıza. sanırım bu tür bir rol ilk denemesiydi. üstüne yapışmış rolden sıyrılması için ilk adım olarak başarılı notu veriyorum. filmin tamamına yayamasada bazı sahnelerde melankolik ruh halini iyi yakalamış.

başka lawrance filmlerinde görüşmek üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

Salvation

konusu ve işleyişi ile klasik western filmi. bazen olurya insanın western canı çeker o anlarda lazım olur. onun dışında aman aman bir film değil. kıymetlimis eva green de var, mikkelsen, eric cantona kadro sağlam.
finali ve işlediği konu için 10 üzerinden 6 verilir. altı patlar ve winchester görmek istiyorum derseniz mutlaka izleyin.

[hr]

kıymetlimis eva green için bir kez daha izledim. açıkcası ilk filmin başarısının hatrına gişe yapmak için çekilmiş film önyargısı vardı ama filmi izledikten sonra ne kadar yanlış bir önyargıya kapıldığımı farkettim. çok beğendim, keisnlikle ilk film kadar başarılıydı. mutlaka izlenmeli.

eva green zaten farklı bir konu, hatunu hangi role soksan oynuyor. cool bakışları yetiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

The Babadook
5.5/10

Meeeeh. burada biri koymuştu sonra baktım imdb ve rottentomatoes'da da güzel puanlar almış. korku sever olarak şans veriim dedim. ama korkudan daha çok mesaj içerikli bir drama gibi. bir de:

simgesel olaylara falan girmeye ne gerek var abicim korku bilminde. babadook = kadının depresyonu, filmin sonunda depresyonla birlikte yaşamayı öğreniyor falan... meh.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...