Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

images?q=tbn:ANd9GcQU_1LCMBW-E2GKFMkpUBX

2. sezonu yeni bitirebildik. Muhteşem bir dizi ya. Çok underrated. İkinci sezon biraz acaba zorlamamı olmuş derken bir anda yükseldi. Çok iyi.

images?q=tbn:ANd9GcSerr0Lo7tpDMBWx6INe8Z

Ummadığım şekilde iyi çıktı. Baya beğendik filmi. Daisy artık bu rollerin oyuncusu olur. Zaten biraz o var diye izlemek istemiştim ? 

Kitap uyarlaması. Terk edilmiş ve yalnız yaşayan bir kızın ilçe halkı tarafından yabani görülmesi ve dışlanmışlığı üzerine yaşadıklarını konu alıyor. Bir cinayet var ve bu kısa atıyorlar suçu haliyle. sonra olaylar olaylar

Sosyal ağlarda paylaş

Jurassic world dominion izledim. İlk JP filmi ilk sinema deneyimimdi o yuzden duygusal +1'im var ve 7 verdim. +1 de nostalji karakter ve muziklere.

Anlatimda sikinti vardi, uzun suresine ragmen tam temposunu yakalayamadi icine cekemedi. Kesikti zaten film. O kadar gozume batmaz ve dikkat etmem normalde ama kamera acisi gecislerinde oyuncu posturu ifadesi farkliliklari falan goze goze batiyordu. Devamlilik eksikti.

Eski kadro ve yeni kadro ekran suresi derken kimse parlayamadi tam. Final filmi birer sene arayla iki part yayinlansa guzel guzel kendini anlatsa serinin guzel bi sonu olurmus.

Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

spacer.png

GME hissesinin olayını 3 bölümlük mini belgesel yapmışlar. Finans olaylarını çok seviyorum o yüzden benim hoşuma gitti. Detaylı şekilde anlatıyor robinhood app, GME, reddit ve meşhur sub Wallstreetbets. 

peki sanki bireysel küçük yatırımcılar organize olup onlar yapmış gibi mi anlatmışlar?

Sosyal ağlarda paylaş

17 saat önce, goldbären dedi ki:

peki sanki bireysel küçük yatırımcılar organize olup onlar yapmış gibi mi anlatmışlar?

ben de olayı sadece milletin redditte toplanıp yaptığını sanıyordum ama roaring kitty diye bir youtuber ve deepfuckingvalue diye bir redditor var olayları bunun çevresinde anlatıyor. Sonra robinhood'un buy butonunu kaldırmasını (yoksa gerçekten GME daha da uçacaktı, fon şirketleri batacaktı) ancak milletin neden robinhood ile pes ettiğini anlamadım. Yine de çok güzel bence ? 

Sosyal ağlarda paylaş

konuyu çok derail etmiyim spoda dursun

Spoiler

ya demirtaş bazen popülist davranıyor (geçmişteki liboşluğu bir yana) ama gme işini burada güzel anlatmıştı, küçük yatırımcı kısmı olayın magazin ve av boyutu, esas short sıkıştıracak para yine birbirini ütmeye çalışan fonlardan geliyor. netflix versiyonu kesin kitlelerin gücü oleey havasında eksik anlatıyordur diye önyargılı yaklaştım ben izlemedim, onu sormak istedim aslında. video da baya uzun, short nedir nasıl sıkıştırılırdan başlıyor ta anlatmaya sdf.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...