Goering Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 (düzenlendi) Speak no evil (2022) yani: "korku filmiyim ben" diye pazarlıyorsan kendini, olmadı 5.0 / 10 yani boş /// sundance de neyini beğenmiş, 70-80 yaşındaki eleştirmen mi heyecanlanmış diyaloglar özellikle çok zorlama Eylül 20, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Three Thousand Years of Longing (2022) * kussam daha anlamlı, en azından ne yediğimi tahmin edebilirsiniz 5,5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Disney'de dün gece 2 bölüm izlemiştim. Theranos skandalına imza atan Elizabeth Holmes'u anlatıyor, açıkçası şimdilik iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 2. sezonu yeni bitirebildik. Muhteşem bir dizi ya. Çok underrated. İkinci sezon biraz acaba zorlamamı olmuş derken bir anda yükseldi. Çok iyi. Ummadığım şekilde iyi çıktı. Baya beğendik filmi. Daisy artık bu rollerin oyuncusu olur. Zaten biraz o var diye izlemek istemiştim Kitap uyarlaması. Terk edilmiş ve yalnız yaşayan bir kızın ilçe halkı tarafından yabani görülmesi ve dışlanmışlığı üzerine yaşadıklarını konu alıyor. Bir cinayet var ve bu kısa atıyorlar suçu haliyle. sonra olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Afişte baskın kadin görünce izlemekten vazgeçen benim gibiler için değerli bir öneri olmuş, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 hay allah aliensi falan da izlememişsindir o zaman sen sdf. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 ripley karı değil TANRIÇA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Jurassic world dominion izledim. İlk JP filmi ilk sinema deneyimimdi o yuzden duygusal +1'im var ve 7 verdim. +1 de nostalji karakter ve muziklere. Anlatimda sikinti vardi, uzun suresine ragmen tam temposunu yakalayamadi icine cekemedi. Kesikti zaten film. O kadar gozume batmaz ve dikkat etmem normalde ama kamera acisi gecislerinde oyuncu posturu ifadesi farkliliklari falan goze goze batiyordu. Devamlilik eksikti. Eski kadro ve yeni kadro ekran suresi derken kimse parlayamadi tam. Final filmi birer sene arayla iki part yayinlansa guzel guzel kendini anlatsa serinin guzel bi sonu olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Pazar televizyonluk feel good movie. 6.3-6.5 civarlarinda geziyor. Temposu, suresi ayarinda, sikilmadan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 What Josiah Saw https://www.imdb.com/title/tt3097396/ Cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 İlgimi çekti, gotik korku filmi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 eğlenceli 6/10 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 (düzenlendi) 2 saat önce, eldar dedi ki: İlgimi çekti, gotik korku filmi diyor. Korku degil hic.. Bende korku diye basladim alakasi yok. Eylül 28, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 GME hissesinin olayını 3 bölümlük mini belgesel yapmışlar. Finans olaylarını çok seviyorum o yüzden benim hoşuma gitti. Detaylı şekilde anlatıyor robinhood app, GME, reddit ve meşhur sub Wallstreetbets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 sene bitmeden yıllık pirates of caribbean serimi izledim. ilk defa 4-5'i izlemeden bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 6 saat önce, bLackcha0s dedi ki: GME hissesinin olayını 3 bölümlük mini belgesel yapmışlar. Finans olaylarını çok seviyorum o yüzden benim hoşuma gitti. Detaylı şekilde anlatıyor robinhood app, GME, reddit ve meşhur sub Wallstreetbets. peki sanki bireysel küçük yatırımcılar organize olup onlar yapmış gibi mi anlatmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 bireysel küçük yatırımcıher halukarda sağılmaya mahkum anafikrine gitmiş. Olayların gelişimini redditte doğrudan takip etmiş biri olarak ben beğendim yapımı, güzel özetlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 17 saat önce, goldbären dedi ki: peki sanki bireysel küçük yatırımcılar organize olup onlar yapmış gibi mi anlatmışlar? ben de olayı sadece milletin redditte toplanıp yaptığını sanıyordum ama roaring kitty diye bir youtuber ve deepfuckingvalue diye bir redditor var olayları bunun çevresinde anlatıyor. Sonra robinhood'un buy butonunu kaldırmasını (yoksa gerçekten GME daha da uçacaktı, fon şirketleri batacaktı) ancak milletin neden robinhood ile pes ettiğini anlamadım. Yine de çok güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 benim bildiğim kadarıyla iyi anlatmışlar ama imdb yorumlarında 4.8 ve herkes 1 yağdırmış büyük sermayenin uşağı diye, küçük yatırımcının açık tarafını tutmadılar diye beğenmemişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 konuyu çok derail etmiyim spoda dursun Spoiler ya demirtaş bazen popülist davranıyor (geçmişteki liboşluğu bir yana) ama gme işini burada güzel anlatmıştı, küçük yatırımcı kısmı olayın magazin ve av boyutu, esas short sıkıştıracak para yine birbirini ütmeye çalışan fonlardan geliyor. netflix versiyonu kesin kitlelerin gücü oleey havasında eksik anlatıyordur diye önyargılı yaklaştım ben izlemedim, onu sormak istedim aslında. video da baya uzun, short nedir nasıl sıkıştırılırdan başlıyor ta anlatmaya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 ilginç, yorumlara bakmadım da robinhood'un buy butonunu kaldırmasını(nedeni bilinmiyor, sonradan konuşmalar olduğu söyleniyor ama havada kalıyor)), asıl parayı kazananın robinhood olduğunu eleştiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 No Exit (2022) bence derli toplu eğlenceli bir gerilim filmi olmuş, puanını fazla düşük buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Listemdeydi, 10 tane de ödül alınca izmeyi öne çektik. Dizi garip yani kinayeleri, komik yerleri çok iyi. Draması da ayrı iyi. karakterler tek tek baya güzel işlenmiş. İyi baya Ama 10 ödüllük mü emin olamadım. bu arada 2. sezonu geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 (düzenlendi) Konusunu bile açmıştık, ben epey beğenmiştim. 2. sezonun işi zor. Ekim 3, 2022 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 X (2022) izledim. sinir uçlarıma oynadı. iyi fena değil yüksek verdim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar