Revenge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 goldbären said: adamlar pariste osloda falan yaşıyor tabi ki istanbul adamlara köy gibi gelecek. şunu izledikten sonra hala adamlara hak vermiyorsan "cennet vatanım türkiyem" sendromuna yakalanmışsın demektir sdfsdf :) valla vatanda sorun yok da içindekiler biraz sorunlu..bunu herkes kabul eder zaten ama her filmde bariz,birbirinin kopyası şekilde bir istanbul profili var.. herkes karaçarşaflı, şehirdeki tek yapılar camilermiş gibi göstermeler, tam bir suç şehri,izbe pislik mekanlar..istanbul bunlardan mı ibaret? hayır adamlar aşağılamaya doymuyorlar da bundan zevk almak nedir ben bunu çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bu arada sin citye 5 vermek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://content6.flixster.com/movie/11/17/69/11176928_800.jpg 6/10 O da javier bardem'in anlattığı cameron diaz anısı için, IFYOUKNOWWHATIMEAN.jpg Ya aslında kötü film değil de o kadro üzerine bir de ridley scott olunca insan aylarca anlatacağı bir film bekliyor. Ha bir de şu vardı adhssdfhg. said: -You know why Jesus wasn’t born in Mexico? He couldn’t find three wise men and a virgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Revenge said: Bu arada sin citye 5 vermek :)filmi izledin mi çocuum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İzledim çocuum 10 numara 5 yıldız bence..ilki ayarındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ilkinin tarzındaydı ama aynı havada değildi ya. oyunculuk da değil, ortaya meme serpiştirmek de değil. p.ç etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lazerbulbul said: Revenge said: Bu arada sin citye 5 vermek :)filmi izledin mi çocuum? Şu tartışmaları da hiç anlayamamışımdır. Tamamen görececi bir konuda 'haha 5 puan mı verdin ahaha eziq' tavrı nerden baksan elinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Estafurullah ne eziği, herkesin bir popisi var..yazık sadece bu kadar güzel filmlere 5 vermeyin izlemek isteyenleri soğutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 boktan bi film işte ne ağladın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yeğeni götürdüm. ehh işte, tv de daha başarılı. seslendirmeler olmamış pek. tabi film bana hitap etmediği için bişi anlamadım. 10/5 diyeyim hadi. yeğenim beğenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 http://www.fullhdfilmseyret.org/wp-content/uploads/barda.jpg Gençleri oynayan tipleri daha iyi seçselermiş çok iyi filmmiş aslında. İlk kez izledim. Bayağı rahatsız edici bir de. Filmin sonunda yetmez ama evet dedim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://tokillamockingbirdquotes.org/pictures/to-kill-a-mockingbird-movie.jpg Begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 8/10 Şiir gibi filmdi, senaryo, atmosfer, oyunculuk, işleniş, bayadır kenarda duruyodu keşke daha önce izleseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_dev/l/lucy-1407479196.jpg http://blogs-images.forbes.com/scottmendelson/files/2014/03/hercules-poster-features-a-pissed-off-dwayne-johnson.jpg iki filmde daha iyi olabilirmiş tam olmamıslar.İkisine de 6,5/10 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 senelik sw gunleri :) http://e.kotear.pe/images/280527/star-wars-saga-completa-las-6-peliculas-9-blu-ray1334067161.jpg ustteki ilk ucu bu hafta izledim. :( nasil kotu anlatilamaz, oyuncak satalim diye de olmaz bu kadar. alttaki uc bugun baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 önce ep 4-5-6 izlemek lazım diyip 5 sayfalık tartışma başlatırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yanlış yere yazmışım lan za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Ilk uc 4 5 6 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 abo fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 4 5 6 yı ben izleyememişltim lan aşırı kötü gelmişti, 1 2 3 güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ2ODg2MTIyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzU2NjgwMDE@._V1_SX640_SY720_.jpg Kadro çok sağlam zaten, film eh, eğer çok büyük beklentiniz yoksa güzel. Çocukluktan beri kanka olan, yıllar geçtikçe birbirlerinden farklı hayatlara gömülerek uzaklaşan kanka grubu aradan 58 yıl geçtikten sonra bir tanesine geç kalmış bir bekarlığa veda partisi yapmak için Vegas'ta toplanır. Bu tarz filmler zaten kült olmaz, tekrarlanan klişeler, benzer senaryolar vardır ama eğlencelik çerezlik olarak gayet güzel, kendini izlettiriyor, kendi tarzı için güzel bir film. 6.7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Bu arada Kanuni ve Jaeger'e temelli bölüm banı talep ediyorum. SW'ye laf eden adamın Vizyon'da işi olmaması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/Blog_Images/interstellar3.jpg Güzelmi güzeldi verdiğim parayı kurusu kurusuna hak eden bir filmdi. 10/10 would bang birkaç defa daha izlettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Rewendor said: Bu arada Kanuni ve Jaeger'e temelli bölüm banı talep ediyorum. SW'ye laf eden adamın Vizyon'da işi olmaması lazım :P Her sene kotude olsalar geciyorum ustlerinden ve her sene 456 gittikce rezillesiyor. Hic bir tarafi tutulur gibi degil.. Nalet ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 dördüncü film güzel bir film, beşinci eh işte, altıncı film ise tam bir furry fest, oyuncak satabilmek için çekmişler onu zamanında, koskoca sith empire'ın askerleri ormanda ağaçlarda yaşayan bir grup ewoka yeniliyor, altıncı filmde baba-oğulun ikinci death star'da karşılaşması, sonra cesedini yakması falan gibi confrontational duygusal yerleri güzeldi tabi, ama o ewoklar nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar