Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 On 30.06.2020 at 17:36, sanssizsansli dedi ki: çok tatlı sıcacık film olmuş, müzikleri de baya baya güzel catchy. sadece gelişme kısmı biraz uzun kalmış ordan kırdım puanını. hafif güleyim kafam boşalsın mutlu ayrılayım tarzında zevki olan çok sevecektir. he bi de will ferrell'in filmlerini seviyorum ben genelin aksine. rachel mcadams da yıllar geçse de hala kadın gibi kadın. Will Ferrell Eurovision konseptini cok iyi yakalamis, tabii ki eksikleri var ama ben izlerken cok eglendim Bir yandan da sacma sebepler yuzunden kendi kendimize protesto edip katilmamamiza sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 daha yeni izledim bunu. çok keyifli ve gerçekçiydi. 8 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 çok underrated filmdir ya. üçüncüye izleyesim geldi benim de. indireyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Bunun birde eski versiyonu vardı galiba ya onu ya bunu izlemiştim hatırlayamadım. Gemili film izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Abi özellikle ama özellikle filmi iyi bir sinema ses sistemiyle izleyin o zaman x2 beğenirsiniz master and commanderı Şahane sound miksajı var, her sahnesinde detaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Ben de izleyecem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 4 saat önce, Mal dedi ki: Bunun birde eski versiyonu vardı galiba ya onu ya bunu izlemiştim hatırlayamadım. Gemili film izleyesim geldi. Das boot ile in the heart of sea bulabildim ama henuz izlemedim. Bugun izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 (düzenlendi) mantık aramadan dümdüz izleyince vermek istediği mesajı alıyorsun hmm dedirtiyor. zaten kısa baya film 1.30 dakika civarı olması lazım. yemek yerken izlenmez pek onu söyliyim. 7/10 Temmuz 5, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Bunun furya geçti yavs, filmin amacı mesaj vermek olunca saçma olmasının önemi kalmıyor heycanla izlettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Oha Master & Commander cok iyi filmdir, herhalde en az 5 kere izlemisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Master and commander efsaneydi sinemada 5 kere izledim, normalde 12 kere falan izledim en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Ben yarım yamalak izlemiştim sonra izlerim deyip unutmuştum, mis gibi izlerim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Guzel, aksama izleyeyim ben de. Ne izlesem diye bakiniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, mokoko dedi ki: mantık aramadan dümdüz izleyince vermek istediği mesajı alıyorsun hmm dedirtiyor. zaten kısa baya film 1.30 dakika civarı olması lazım. yemek yerken izlenmez pek onu söyliyim. 7/10 nedir ki bu? Isim yok resim bende cikmiyor... Temmuz 5, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Platform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 izleyecek plebler için netflixte de var mastur & bator şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 ulan gold nereden buluyosun bu esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 bu filmi 7.5 midir oyle biseyler diye bana ittiren hdfilmcehenemini 128mb ile kiniyorum. 4/10 deli olani izledim. cemo gora'dan itibaren cok etkilenmis izledigi hollywood filmlerinden. emaneti izlemedim henuz ama, hani orjinal senaryo da diyemiyosun, filmleri ti'ye alan mizansen de. arada sikismis kalmis. 56 dakikaya sigdiricam diye alalacele gecistirilmis bazi yerler, gerci 150 dakikalik da olmazmis zaten. film yoklugunda gideri var 6.9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Aksiyon sahneleri bayagi iyi, hikaye cort tabii Bangladesh atmosferi (gerci Hindistan da cekmisler filmi) arka fona cok iyi oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 yıllardır hiçbir filmde bu kadar duygulanmadım, ağladığım tek film lotrdeki hobbitlere eğilme sahnesi idi. 2 numarada bu oldu. helal olsun. 10/10 filmle ilgili hiçbirşey bilmeden fragman falan izlemeden izleyin pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 https://www.imdb.com/title/tt6048922/ bugün apple.tvde çıktı, tabi biz snopy severler olarak anında emikledik. fena değil temizinden 7 verdim, film %90 falan cg, cg olduğu da anlaşılıyor ama ışık ve renkler (ambient occlusion) iyi olmuş o yüzden sırıtmıyor. midway'den iyidir onu söyleyeyim. onun dışında hikayenin eskiliğinden gelen bayık klişeler var (1955 tarihli romandan uyarlama) her zamanki gibi Spoiler hikayeden dem vurayım, HURONZBUÇUCU İKİ BOYUTLU KARTON ALMANLAR ŞEREFLİ GEMİLERİMİİZİ HAİNCE ALÇAKÇA TORPİLLİYOR kafası olsun, artık devout karakter görmek istemiyoruz olsun, oralar baydı sonu da anti-kilimaktikti, hatta 90 dakikaya uzasın diye paradeli müzikli son herkes ayakta alkışladı falan tamam kardeşim anladık. he 40 gemilik konvoyun komutasını da ilk seferine çıkan komutana vermezlerdi, yoklukta belki olmuştur. yani birkaç hikaye klişesi dışında pacingi iyi, sürekli teknik olması seyirciye fazla ipucu vermemesi (hele interstellarda nolan fanboylar bilim bilmez diyerek karadeliğe girmeden hemen önce astronota wormhole anlatmak) böyle dramalı karakter backstoryli uzamaması da iyi yanları. çok bölük pörçük anlattım ama dire consequences suratı tomenksi özlediyseniz onu veriyor : D pic related. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 the old guard 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 o zaten indi ama heveslenmedim ya. tam netflix işi duruyo, böyle 6 underground, extraction gibi iyi prodüksiyon ama kötü hikaye ile arada kalmış gibi. öyle mi? netflix kendi marvel formülünü bulmaya çalışıyor ama olmuyor çok çöp scriptler yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 16 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: Spoiler yıllardır hiçbir filmde bu kadar duygulanmadım, ağladığım tek film lotrdeki hobbitlere eğilme sahnesi idi. 2 numarada bu oldu. helal olsun. 10/10 filmle ilgili hiçbirşey bilmeden fragman falan izlemeden izleyin pişman olmazsınız. bugun bunu izlicem, haftada 1 zar zor film icin zaman buldugum su siralar eger hayal kirikligina ugrarsam; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar