dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 On 17.02.2020 at 18:30, razzRaziel dedi ki: succession'ı izledim 2 günde 2 sezon. iyi ama vakti olmayana pek tavsiye etmem. Biz de dün başladık, baya iyi gibi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 yok ya iyi bildiğin, aradan baya zaman geçti ama arada bir müziklerini dinleyip yeni sezon geliyo mu diye kontrol ettiğime göre iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 festival başlıyo fularlılar https://www.youtube.com/watch?v=W-dwthjNu2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 (düzenlendi) Assassination (2015) Amsal (original title) 8.5/10 Mayıs 29, 2020 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 (düzenlendi) Nameless Gangster: Rules of the Time (2012) Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae (original title) 8/10 Time to Hunt (2020) Sanyangeui sigan (original title) 7/10 Mayıs 29, 2020 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 7/10 izlemediyseniz izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 On 24.05.2020 at 14:41, Scalanova dedi ki: An Inspector Calls (2015) Cok begendim... kötü çıkarsa seni reyoulukla suçlarım. izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 4-5 kere filme cekilmis tiyatro oyunu. 10/10 filmi begenmessen reyoulukla suclarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 aksine reyou her şeyi beğeniyor olm. adamın skalası 8-10 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 hayattan keyif aliyor ne guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 The Hunt (2020) 5,5 / 10 gereksiz vahset, az ve kalitesiz espriler, tekduze senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 2019'un en merak ettiğim filmlerinden biriydi ama ben sanırım artık hayatın sillesini yiyen çocuklar ve hasta çocuk/yetişkin hikayelerinden bıkmışım. En son wonder beni parçalamıştı ama bunlar o hissiyatı veremiyor. IMDB puanı da down sendormlu Zak'in hikayesini konu alması nedenle yüksek sanırım. 6/10 Farhadi fimlerini çok severim, bunu izleyememiştim. Iran'da geçen filmleri çok daha güçlü oluyor. Bu film Fransa'da geçiyor. Todos la saben'de oturamamıştı ama kadro... Bu filmde izlerken tamamen sizi o evde hissettiriyor ama fransa'dasın... bir seperation, bir about elly olmuyor maalesef. muhtemelen konu Iran'da çekilemeyecek kadar seküler bir konu olduğu için tepkiden uzak durmak için Fransa'yı tercih etmiş. 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) kral'in sesinden, gece uyumadan kendinize yapabileceginiz en buyuk kiyaklardan. 8/10 Haziran 11, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Ballon (2018) izlenir, tam karantina filmi. 6,5/10 ama alman filmi diye 7/10 yapiyorum. gercek hikayeden uyarlama. (en sonda gercek fotolar gozukuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Film aşırı konsept olmasına rağmen açıkçası sevdim. Yönetmen çok iyi iş çıkarmış, bende istediği her şeyi başarmış hissi oluştu. Ne oluyor ya bu filmde, nereye varacak sorularına takılmayacaksanız tavsiye ederim. 50'ler Amerikası taşra kasabasını Alacakaranlık kuşağı filtresiyle günümüze yansıtmış. Resmen bir dönemi yorumlayarak aktarmış yani, bu da tam da benim sinema anlayışıma uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 netflix kaşla göz arasında şu ortamlarda spike lee filmi salmış. Bugün düştü sanırım, hemen izledim Vietnam'da savaşan 5 siyahi askerin hikayesini anlatıyor. Her zaman olduğu gibi yine ABD'nin ırkçılığına epey mesaj var. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 seven psychopats kaçırmışım bunu arkadaş söyledi de izledim, beğendim, oyunculuklar güzel, eleştiriler güzel, işleniş sevdiğim gibi. 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 şu seven saykoya ben de bakayım noir sevenler kaçırmasın, absürd bi teması var ama heh. https://www.imdb.com/title/tt0393109/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 karayip korsanları 1-2-3 yad ettim. 8/9/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Karakomik 2 ilk filmi çok tatlı olmuş, karakterleri baya beğendim. filmin esinlendiği bir kaç yapım var hollywooddan, soderbergh'in unsane filmi olsun, fractured olsun. gerçi cem yılmaz bu senaryoyu çok önceden yazdım dediğini hatırlıyorum o yüzden tesadüf diyelim. ikincisini hiç beğenmedim, şahan gökbakar filmleriyle hint filmlerini karıştırıp bir şeyler yazmış gibi geldi. Cem yılmaz şu geçen çıkan ikiliyle bunları aslında şöyle oturup bingelenecek bir dizi formatında yapmış olsaydı en başında muhtemelen daha fazla ses getirecek ve övgüyü hakedecekken bir üst seviyede sinema perdesinde göstermeye kalkarak çakallık yapmış ama elinde patlamış hissiyatı veriyor. iyi de olmuş. yapımları çok kısa sürede netflixe satmasıyla sisteme yenildiğini göstermiş oldu. geçenlerde görüntü yönetmenleri derneğinin youtube kanalındaki canlı yayına katılmıştı. orda bana bu platformlardan teklif geliyor ama çok düşük bütçeli, beni türkiyede meşhur etmeye yönelik. benim ne ihtiyacım var len size diye burun kıvırıyodu heuhe. neyse şu formatı dizi olarak uygulasın seneye tertemiz olur. ricky gervais olsun louis ck olsun hepsi geçti oralara. bu kadar ağır satma artık çağ değişti cem beyciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 (düzenlendi) çok tatlı sıcacık film olmuş, müzikleri de baya baya güzel catchy. sadece gelişme kısmı biraz uzun kalmış ordan kırdım puanını. hafif güleyim kafam boşalsın mutlu ayrılayım tarzında zevki olan çok sevecektir. he bi de will ferrell'in filmlerini seviyorum ben genelin aksine. rachel mcadams da yıllar geçse de hala kadın gibi kadın. Haziran 30, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 High Fidelity (2000) Üniversitenin ilk yıllarında izlemiştim bu filmi. Ne de habersizdik her şeyden. O zamanlar da karın ağrılarımız bitmeyecek sanıyorduk. 20 yıl geçti değişen bir şey yok. Tekrar çökeyim bu filme dedim. Ne muhteşem bir filmdir. Müzikler bir yana... Erkeğin bakış açısından ilişkilerin hikayeleri bir yana... Her erkeğin bir Rob olduğunu çok güzel kanıtlıyor. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 beyini kapayıp rahat kafa izlenecek bol aksiyonlu film. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar