axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Cinayet süsü dandikti ya ölümlü dünyaya göre. Ben daha iyisini bekliyordum, aksine daha skeç gibi bi film çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 15dk baktim sarmadi beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Ölümlü Dünya ile kıyaslayınca baya geride tabii, daha genel geçer düşünürsek kaliteli olmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Danimarka'nın 92 yılında kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nu anlatıyor film. Maç sahnelerinde çekimle gerçek görüntüleri çok iyi harmanlamışlar lakin film çok ruhsuz. Tamamen teknik direktörün etrafında dönüyor film, bu kadar ruhsuz yapmak da başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 danimarka’dan nasil bi ruh bekledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Geostorm Bayadir bu kadar kötü film izlememiştim. Marvel bile bu kadar dusurmedi citayi. Micheal bay tier patlamalar, metrekare başına 3 tane düşen yıldırımları arabayla dodgelama, her olayın monitorde windows 98 error pop up penceresi gibi gozukmesi, son 3 2 1 gerisayimda dunyayi kurtarma. Gerard butler in her klavye basinda asdoıeroweömasd yaparak teknik sorunlari cozmeye calismasi vs... hepsi check. Bir tane sahnesi yok ki klişe olmasın cringy olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 film aşırı kötü değil ama şu korona günlerinde insanların global tehlikelere verdiği tepkileri görünce o yönden aşırı saçma geldi. ben daha uzaydakilerin kurtarma operasyonu gibi izleriz sanıyodum ama onlar çok ufak bi yeriymiş 2 saatlik filmin. kötü işlenmemiş ama bu tarz filmlerdeki saçmalıklardan bolca bunda da var. olmaması imkansız zaten konu itibariyle dünyanın sonu temalı filmler arasından beğendiklerim arasına girdi. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 war of the worlds en iylerden biri bu konuda. sonu kötü deniyor haklılık payı var ama kırımın sebebi değil de aceleye getirilmesi kötüydü sadece. yoksa malum corona filan ciddiyeti biraz daha öğrendik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 adam 1898'de yazdı o kitabı ve hala en akıllıca yazılmış uzaylı istilası hikayeleri arasında. mikroorganizma > top/tüfek. film modern murica'ya taşıyayım derken bazı yanlışlar yapıyor ama gene de iyi. kitapta da aniden oluyordu ama geldiği noktada bütün umut tükenmiş, yapacak şey kalmamış, çaat doğa el atıyor. yazıldığı dönemde ingiltere'nin bugünkü murica gibi kendini yenilmez resmederken böyle bir durumda aslında insanoğlunun gayret/azim/çaba/irade/teknoloji vs'sinin hiçbir işe yaramadığını güzel anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 belki izlemek / okumak isteyen çıkar şimdiden önünü alayım diye spoilera boğman.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 19 saat önce, Fin dedi ki: danimarka’dan nasil bi ruh bekledin o kadar sert yazmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Platform 8/10 bunun iyi dizisi çekilirmiş, her kata ayrı bölüm, flashback, dış etkenler, önceki hayatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 On 03.05.2020 at 00:37, BiTcH_oFBaT dedi ki: Danimarka'nın 92 yılında kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nu anlatıyor film. Maç sahnelerinde çekimle gerçek görüntüleri çok iyi harmanlamışlar lakin film çok ruhsuz. Tamamen teknik direktörün etrafında dönüyor film, bu kadar ruhsuz yapmak da başarı. bunu izlemedim de afişe bakınca şu film geldi aklıma. çok tatlı filmdir https://www.imdb.com/title/tt1083452/?ref_=nm_flmg_act_11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Get Out'tan sonra iyi bi şey bekliyorum, baya kötü çıktı ya bu, sonu güzeldi bi tek, sadece orası için film yapmışlar galiba. normalde 4 anca, sonu için 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 beğendim ben izlenir. bi anda başladı bitti film. cgi'lar çok iyi yapılmış özellikle. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) meh. sıkıldım izlerken. kitabını falan bilmiyorum ama film olmamış bence. yinede sırf boşluktan izlicem diğer filmleri de. 4/10 Mayıs 7, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 7/10 Gercek olaylara dayaniyor. Bilmiyordum ben pfoa olayini, guzel islenmis. Acgozluluge lanet olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 iftardan sonra bilimkurgu uzay çekti canım. denk geldi izliyeyim dedim beynim yandı. şansını denemek isteyen olursa ehh işte.. çerezlik falan değil patlamayın sonra. son olarak Natascha McElhone inanılmaz farklı bir güzelliği varmış ablamızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 stanislaw lem'in solaris'i mi diye baktım, öyleymiş de nasıl 6.2 aldı, neyi bok ettiler acaba ya kitap çok güzeldi. bakayım bi, bunun eskisini de izlemediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 len orjinalini izleyin piç etmeyin. gerçi kitabı okumuşsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 aynen kitap güzeldi, aynı şey 2001: a space odyssey izlediğimde olmuştu. kitabı okumasam bi bok anlamazdım demiştim izledikten sonra, solaris için de duydum bunu da işte bakıcam bi ara. solaris'in kitabı da kolay değil gerçi du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 The Cabinet of Dr. Caligari (1920) izlediğim en eski film oldu. setleri çok güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 65/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) belgelsel, meraklisina 8/10 ilgilenmeyene 6/10 Mayıs 10, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Çok övmüşler baktım bügün ilk bölüme beni pek sarmadı mafya meraklıları için iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar