Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 21.04.2020 at 19:16, Sam dedi ki:

1984 olması lazım?

novella daha başka filmlerden.

77 nerden çıktı hiç bilmiyorum ya kusura bakmayın. novellayı da filmden bağımsız, filmi hiç izlemeseydim de okusaydım diye düşündüm

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

cok iyi filmdir, not vermemissin.

8/10 benden, sonu biraz dandikti sanki.

filmden sahne gozumde canlandi:

Spoiler

sabun

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sonunda recep ivedik 6 netflixe gelmis, aylardir satin alacak yer bile yoktu ❤️❤️❤️❤️

umarim burada da mesajlarla kanitlanmis herkesin begendigi eski filmleri kadar iyidir 4 mu 5 mi cok kotuydu. yok oyle trailerina yarilip sonra elitlique taslamak ?

Mesaj tarihi:

0338739.jpg

beklediğimden iyi çıktı. basketbol ile alaklı bi film bekliyordum ama bu basketbol soslu drama olmuş. beklemediğim yerden vurdu film. mutlaka izlemelik bi film değil ama bu boş zamanda gider. 

6,5/10   

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

550x788.jpg

Filmi izleyince hayal meyal çocukken trt'de izlediğimi fark ettim. Aslında 2 filmlik bir yapımın ilk bölümü. Yönetmen iki filmi birlikte çekmiş ama izlemesi rahat olsun diye bölmüş. Fransa'nın güneyinde 6 ayda çekilmiş, tüm mevsim değişimlerini görebiliyorsunuz.

Filmi çok beğendim, ikinci film de iyi. Aslında iki filmi birlikte değerlendirmek mi lazım bilemiyorum, 2. filmin sonuna doğru tempo düşüyor, fakat 4 saatlik bir filmin sonu olarak düşününce idare edebilir. Sonunu iyice vurgulama isteği buna yola açmış.

Oyunculuklar olağanüstü. Genç Daniel Auteuil döktürüyor Depardieu ile. Hiç Yves Montand izlememiş olanlar için de iyi bir başlangıç olabilir.

eldar tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...